Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@12:34:13 GMT

تکنولوژی برتر

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۲۲۴۸

تکنولوژی برتر

به گزارش پارس نیوز، 

  یوفو ماموریت شاتل بازگشت فضانوردان به زمین را مختل کرد!!!  

یکی از جنجالی‌ترین ویدیوهای برخورد فضانوردان ناسا با اشیا ناشناس پرنده به ماجرای یوفو ماموریت شاتل در سال 2006 مربوط می‌شود که در ادامه جزئیات آن را مرور خواهیم کرد.

طرفداران نظریه‌های علمی تخیلی و شیفتگان دنیای اشیا ناشناس پرنده یا همان یوفوها اکثرا اتفاق‌نظر دارند که یکی از جالب‌توجه‌ترین ویدیوهای یوفو ضبط‌شده توسط ناسا مربوط به ماموریت بازگشت فضاپیمای آتلانتیس برنامه شاتل فضایی بود که در ماه سپتامبر 2006 جنجال زیادی به پا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضانوردان در این ماموریت 13 روزه که در قالب سفر رفت و برگشتی به ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) انجام شد، با تعداد قابل‌توجهی یوفو برخورد کردند که یکی از این برخوردها باعث شد تا بازگشت دانشمندان به زمین مختلف شود. در بررسی این داستان جالب با ما همراه باشید.

داستان یوفو ماموریت شاتل 2006

در تاریخ 19 سپتامبر 2006 که فضانوردان ناسا بعد از روز یازدهم ماموریت برای بازگشت به زمین آماده شده بودند،‌ مکالمه‌ای بین آن‌ها و مرکز کنترل ناسا برقرار شد که از وجود یک یوفو در مسیر مدارگردی مشابه مسیر فضاپیمای آتلانتیس خبر داد؛ تصاویر مربوط به این شی ناشناس پرنده توسط یکی از دوربین‌های نسبتا کم کیفیت موجود ضبط شد و به همین خاطر فضانوردان قادر نبودند که ماهیت یوفو را تشخیص دهند.

بلافاصله پس از این اتفاق خبر یوفو ماموریت شاتل در وب سایت‌ها منتشر شد و تارنمای Space.com اعلام کرده که مشکل پیش‌آمده به حدی جدی بوده که ماموریت بازگشت به زمین را دچار مشکل کرده است.

وین هیل (Wayne Hale)‌، مدیر برنامه شاتل ناسا در آن زمان گفت که مهم‌ترین سوال موجود این است که شی موردنظر دقیقا چه ماهیتی دارد و با وجود دیده شدن آن به صورت جسمی تیره و کوچک، آیا یوفو موردنظر چیزی بیشتر از یک زباله فضایی یا تکه یخی سرگردان در خارج از اتمسفر زمین است؟

وب سایت معتبر NASASpaceFlight.com هم که مخصوص اخبار پروژه‌های سرنشین‌دار و بودن سرنشین ناسا است، سریعا خبر مربوط به یوفو ماموریت شاتل 2006 را منتشر کرد؛ در این گزارش مانند خبر تارنماهای دیگر گفته شد که مرحله پایانی سفر آتلانتیس به دلیل مشکلات جوی رخ‌داده در مرکز فضایی کندی و همچنین، ادامه‌ی بررسی‌های کارشناسان ناسا در مورد شی ناشناس پدیدار شده در مسیر گردش شاتل، به تاخیر افتاده است.

هیل در مصاحبه با این وب سایت گفت که یوفو دیده‌شده به نظر حرکت ناپایداری دارد و شکل کلی آن مستطیلی است؛ البته تخمین اندازه آن به دلیل نبود شی شناخته‌شده دیگری برای مقیاس بندی،‌ ممکن نبود.

نکته جالب دیگر این است که احتمال جدا شدن تکه‌ای از سپر حرارتی و یا قسمت‌های دیگر مدارگرد آتلانتیس و رها شدن این تکه‌ها در فضا هم رد شده و همانطور که هیل گفته بود، در بررسی‌ها تایید شد که هیچ بخشی از فضاپیمای حامل دانشمندان از آن جدا نشده است. به این ترتیب شانس اینکه شی پرنده ما یک زباله فضایی شناخته‌شده باشد هم نزدیک به صفر خواهد بود.

کمی پس از مشاهده یوفو ماموریت شاتل، فرمانده فضاپیما، برنت جت (Brent Jett)، اعلام کرد که بیش از یک شی ناشناس در نزدیک مدارگرد حضور دارد و این اشیا به هیچ چیزی که او قبلا در بیرون شاتل دیده است، شبیه نیستند.

کلیپی که بخشی از مکالمه‌ای است که بین سرنشینان مدارگرد آتلانتیس و مرکز کنترل پرواز، در زمان مشاهده یوفو، برقرار شد نیز در  اختیار عموم قرار گرفته شده است .

این کلیپ را تیم گجت تی وی وب سایت گجت نیوز در این رابطه تهیه کرده،‌  باید توجه داشته باشیم که در برنامه 40 ساله شاتل فضایی ناسا تعداد بیشماری شی ناشناس پرنده دیده شد و از این دست برخوردها با یوفو در نزدیکی فضاپیماها و ایستگاه فضایی بین المللی آنقدر ها هم پدیده ناشناخته‌ای نبود.

 

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: زمین ناسا پرنده ایستگاه فضایی بین المللی زباله مشکلات مصاحبه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وب‌سایت خبری ناسا، سازمان هوانوردی و ایالات متحده آمریکا به نمایندگی از اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA)، سیستم‌های «بی ای اِی» BAE (Ball Aerospace & Technologies Corporation) از بولدر، کلرادو را برای توسعه ابزاری برای نظارت بر کیفیت هوا و ارائه اطلاعات در مورد تأثیر هوا انتخاب کرده است.

ارزش این قرارداد ۳۶۵ میلیون دلار است که شامل توسعه یک ابزار پرواز و همچنین گزینه‌هایی برای تحقیقات بیشتر است. مدت اجرای پیش بینی شده برای این قرارداد نیز شامل پشتیبانی ۱۰ ساله عملیات در مدار و ۵ سال ذخیره‌سازی آن است که در مجموع ۱۵ سال برای هر مدل پروازی است. این عملیات در سیستم‌های بی ای ای، مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا در گرین‌بلت، مریلند و مرکز فضایی کندی آژانس در فلوریدا انجام می‌شود.

ابزار اجرای این عملیات «ای سی ایکس» GeoXO Atmospheric Composition (ACX) یک طیف‌سنج فراطیفی است که طیف گسترده‌ای از نور از ماوراء بنفش تا مرئی را اندازه‌گیری می‌کند و مشاهدات ساعتی آلاینده‌های ناشی از حمل و نقل، تولید برق، صنعت، استخراج نفت و گاز، آتشفشان‌ها و آتش سوزی‌های جنگلی و همچنین آلاینده‌های ثانویه تولید شده از این گاز‌های گلخانه‌ای را پس از قرار گرفتن در جو ارائه می‌دهد.

داده‌های این طیف‌سنج با ارائه مشاهدات و اندازه‌گیری‌های مداوم ترکیب جوی، پیش‌بینی و نظارت بر کیفیت هوا را بهبود می‌بخشد و اثرات سلامتی ناشی از آلودگی شدید مانند آسم، بیماری‌های قلبی عروقی و اختلالات عصبی را کاهش می‌دهد و به دانشمندان کمک می‌کند تا کیفیت هوا را افزایش دهند.

محدوده قرارداد نیز شامل عمل به وظایف و تامین محموله‌های لازم برای طراحی، تجزیه و تحلیل، توسعه، ساخت، یکپارچه سازی، آزمایش، تأیید، ارزیابی، پشتیبانی از پرتاب، تامین و نگهداری تجهیزات پشتیبانی زمینی ابزار و عملیات پشتیبانی در مرکز عملیات ماهواره‌ای اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده آمریکا است.

سازمان منتخب ناسا در واقع وظیفه مانیتور کردن کیفیت هوا و نظارت بر آلودگی هوا را بر عهده دارد و قرار است یک سیستم نوآورانه برای اندازه گیری کیفیت هوا را توسعه دهد.

این سازمان با ناسا برای توسعه یک سازه کیفیت هوا با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و نوآورانه همکاری می‌کند و بدین ترتیب سازه جدید که به وسیله  سیستم‌های «بی ای اِی» طراحی و ساخته شده به اداره ملی اقیانوسی و جوی تحویل داده می‌شود تا بتواند اطلاعات دقیق‌تری از کیفیت هوا را دریافت کند و آنها را برای تصمیم گیری‌های مربوط به آلودگی هوا و اقدامات مناسب استفاده کند.

توسعه این سازه جدید نشان از تعهد ناسا به بهبود کیفیت هوا و محیط زیست دارد و تلاش‌های آنها برای حفظ سلامت محیط زیست و بهبود شرایط زندگی انسان‌ها را تایید می‌کند. این همکاری مثبت قطعاً به تحقق اهداف مشترک آنها در زمینه حفاظت از محیط زیست کمک می‌کند و بهبود مستمر در کیفیت هوا را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!