Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@06:02:48 GMT

نشست علمی بصیرتی تراریخته و آثار آن بر انسان

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۲۷۸۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میبد، در این مراسم آقای گلمحمدی به بیان اهداف دشمنان اسلام از حمله بیوتروریستی از طریق تغذیه اشاره کرد. وگفت:تراژن در حقیقت به فرایندتزریق یک ژن از نوع برون زا که مربوط به آن جاندار زنده نباشد به یک جاندار (گیاه وحیوان) گفته می‌شود به طوری که جاندار ویژگی جدیدی پیدا کند واین ویژگی را به فرزندان خود منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت:دستکاری ژنتیک در سال ۱۹۷۳ میلادی آغاز شد، ولی در کشور ما حدود ۱۰ سال است که به سمت تامین غذایی به صورت تراریخته پیش میرویم ودر این جریان گروه‌هایی مخالف وموافق این امر شده اند، ولی در این میان حق مردم است که بدانند چه غذایی مصرف می‌کنند؛ در کشور ما این اطلاعات به مردم داده نمی‌شود ومحصولات تراریخته در بازار‌ها جداسازی نمی‌شود. ما خط بطلان برروی این محصولات نمی‌کشیم، ولی داشتن اطلاعات کافی حق هر شهروندی است.
گلمحمدی در ادامه افزود: دستکاری ژنی آثار بسیار بدی بر بدن انسان به جا می‌گذارد ودر دراز مدت باعث تخریب بافت‌های بدن یا ایجاد سرطان‌های متعدد می‌شود بنابراین برای افزایش مقاومت بدن انسان در برابر این آسیب‌ها باید تدابیری اندیشیده شود در این راستا ما باید از فاکتور‌هایی که آسیب کمتری دارد استفاده کنیم وسبد غذایی خود را طبق سنت ودستورات دینی تنظیم کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی میبد اظهار داشت: مصرف بی رویه‌ی روغن‌های صنعتی با اسامی مختلف وترانس بالا باعث سکته‌های مغزی وقلبی در افراد می‌گردد. در قرآن به زیتون قسم یاد شده وما از این نعمت غافل گشتیم وباید حد اقل از چیز‌هایی که آسیب زیادی برای ما دارد پرهیز کنیم.
وی در ادامه گفت:مواردی که ذکر می‌شود از نمونه‌هایی است که باید مد نظر هر مسلمانی باشد؛ ماباید از پخت غذا در مایکروفر خوداری کنیم، چون بافت غذا را دگرگون میکند وامواج آن بسیار مخرب است. فریزر نکردن غذا وسبزیجات به سلامت بدن کمک می‌کند نگهداری آب آشامیدنی در ظروف شیشه‌ای یا مسی از توصیه‌های موکد می‌باشد ظروف پلاستیکی در شرایط سرد وگرم بافت آب را تغییر می‌دهد؛ استفاده نکردن از ظروف یکبار مصرف وحتی کاغذی در سلامت انسان بسیار موثر است.
وی در پایان به نمونه‌هایی از مواردی که به تامین سلامت کمک میکند اشاره کرد وگفت:دشمن از راه‌های متعدد برای از بین بردن مسلمانان استفاده می‌کند ما نباید با دست خودمان نسل‌های مسلمان را از بین ببریم استفاده از آموزه‌های دینی بهترین راهکار برای داشتن بدنی سالم وعمری طولانی است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • برگزاری نشست‌ های بصیرتی جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی در فومن
  • نشست خبری معاون علمی رییس‌جمهور
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود