Web Analytics Made Easy - Statcounter

سراوان-مردم روستای کله دین از توابع شهرمرزی جالق از افت ولتاژ برق و عدم آنتن دهی شبکه همراه اول گلایه مند هستند.

گروه استانها-قدس آنلاین-حسین سپاهی: مردم روستای کله دین از توابع شهر مرزی جالق شهرستان سراوان  با افت شدید  ولتاژ برق مواجه هستند. با توجه به برق دار شدن روستاها و گسترش روستاها و افزایش جمعیت مصرف برق هم افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اربابی یکی از اهالی کله دین در گفتگو با خبرنگار ما گفت: عمده ترین مشکلات مردم این  روستا افت شدید  ولتاژ برق، عدم آنتن دهی شبکه تلفن همراه و... است.

وی گفت: نوسانات و افت شدید ولتاژ برق باعث سوختن لوازم برقی مردم شده و اکثر مردم توان خرید مجدد این لوازم خانگی را ندارند. همچنین تحمل کردن این گرمای طاقت فرسا زندگی را برایمان دشوار کرده است.

اربابی بیان کرد: در این باره  مکاتبات بسیاری با دستگاه ها ذی ربط انجام گرفته است اما توجهی نشده است.

خسارات لوازم برقی  سوخته شده را  کسی پرداخت می کند؟

اربابی گفت: وزارت نیرو۲۲۰ ولت برق در زمان اخذ امتیاز برق  به مردم  واگذار کرده است که  طبق قانون اگر از  ۲۲۰ولت افت ولتاژ داشته باشیم، هر  لوازم برقی که بر اثر افت ولتاژ برق می سوزد وزارت نیرو باید  خسارات را پرداخت کند.

وی افزود: از مسوولین ذیربط در دولت تدبیر و امید تقاضا داریم با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان این مشکل را بررسی و مرتفع سازند.

اربابی افزود : مردم در قسمتی از این روستا با توجه به شروع شدن فصل گرما به دلیل افت شدید  ولتاژ برق نمی توانند از وسایل سرمایشی استفاده کنند منظور از وسایل سرمایشی تنها کولر های گازی نیست، یخچال های ما بدرستی کار نمی کنند و حتی از پنکه هم نمی توانیم در این روزهای گرم به خوبی استفاده کنیم.

محمد اربابی یکی دیگر از  اهالی کله دین گفت :از مدیریت اداره برق سوالی دارم آیا مسئولان در این روزهای گرم در آستانه ماه مبارک رمضان بدون کولر و وسایل سرمایشی می توانند زندگی کنند؟ آیا میتوانند خودشان را در این گرمای بالای ۴۰ درجه بجای ما قرار دهند ؟

وی افزود : افت ولتاژ برق و نوسانات زیاد آن مشکلات زیادی  برای ما به وجود آورده است جا دارد  در این رابطه مسوولان اداره برق هرچه سریعتر اقدام کنند.

 گرمای طاقت‌فرسا و از طرفی ضرر و زیانی که از افت ولتاژ برق به وسایل برقی مردم تحمیل می‌شود بسیار برای مردم روستایی سنگین است که باید  با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان و فصل تابستان هر چه سریعتر در این رابطه چاره اندیشی شود .

عدم آنتن دهی شبکه تلفن همراه اول در کله دین

امروزه عصر تکنولوژی و اینترنت است دغدغه مردم روی تکنولوژیهای پیشرفته و مدرن روز دنیاست ولی دغدغه مردم  روستای کله دین برای خدمات اولیه زندگی است. روستای کله دین  مردمان صبوری داشته که سالیان  سال در مقابل  سختی ها و مشکلات  فراوان  گذشته  سر خم نکرده و تحمل کرده اند. با روی کار آمدن  دولت تدبیر و امید  مردم روستای کله دین امیدوار شده و از دولت تدبیر و امید  انتظار دارند  نسبت به مشکلات  بجا مانده  از گذشته  توجه بیشتری داشته باشند و حداقل مردم  این روستا روی خدمات  پایه زندگی  مشکل  نداشته باشند.

احمدرئیسی یکی از ساکنین روستای کله دین گفت: عدم آنتن دهی  شبکه همراه اول مردم کله دین را با مشکلات بسیار زیادی مواجه کرده است. متاسفانه اخیرا این مشکلات به حدی رسیده که این وسیله ارتباطی برای ما بلااستفاده شده است.

وی از مسئولین تقاضای رسیدگی به این مشکل را دارد.

 جاسم اربابی دهیار روستای کله دین نیز در خصوص افت ولتاژ برق  و عدم آنتن دهی شبکه همراه اول به خبرنگار ما گفت : مشکل آنتن دهی همراه اول در این روستا به یک معضل تبدیل شده است و مردم از ما برای رفع این مشکل درخواست های بسیار کرده اند.

اربابی در پاسخ به سوال ما در خصوص مشکلات آنتن دهی همراه اول در روستای کله دین  گفت : مطابق با درخواست های مکرر مردم  موضوع را به مسوولان ذیربط گزارش کردیم ولی متاسفانه با توجه به پیگیری های مکرر، تاکنون هیچگونه اقدامی در این رابطه از سوی مسوولین صورت نپذیرفته است.

وی در خصوص  افت ولتاژ برق در این روستا گفت: افت شدید ولتاژ برق در روستای کله دین  ضمن اخلال در سیستمهای سرمایشی موجب خرابی وسایل برقی مردم شده است.

دهیار کله دین افزود: جا دارد با توجه به نزدیک شدن فصل تابستان و بخصوص ماه مبارک رمضان این مشکل هر چه سریعتر رفع شود.

جاسم اربابی از مسولین ذی ربط تقاضای برطرف کردن افت شدید ولتاژ برق و نصب یک ترانس برق و  آنتن دهی شبکه همراه  اول در روستا را دارد.

کله دین یکی از روستاهای مرزی از توابع شهر مرزی جالق شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان با جمعیتی بالغ بر۱۲۴ خانوار است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید ۵ هزار دستگاه خودرو، گفت: باید آمار تولید خودرو را به حدود ۲۰ درصدی افزایش دهیم؛ تاکسی‌های برقی نیز وارده شده و متقاضیان برای خرید امکان ثبت‌نام دارند.

به گزارش مشرق، عباس علی‌آبادی وزیر صمت در گفت‌وگویی رادیویی گفت: اجلاس آفریقا را داشتیم، آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ماست، از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به‌صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد.

وزیر صمت در ادامه تاکید کرد: بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به‌خوبی برگزار شد که می‌تواند تأثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به‌جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم، به‌عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمّیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وی عنوان کرد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل‌ونقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به‌معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

این مقام مسؤول در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا، گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم ادامه داد: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به‌نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی را که در مسیر صادرات است، برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات‌محور و دانش‌بنیان هستند، شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

وی گفت: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند، به‌زودی اطلاعیه‌ها دراین‌باره منتشر خواهد شد، اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به‌معنای واقعی و الگوی تازه محقق می‌کنیم.

علی‌آبادی موضوع مزاحمت رقیبان ایران را در تجارت عنوان کرد و گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل‌ونقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوب آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند، همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است؛ تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به‌سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به‌مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی‌آبادی همچنین درباره برنامه‌های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه‌ای گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تأمین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را وارد کرده‌ایم و مردم می‌توانند ثبت‌نام کنند و بخرند.

دیگر خبرها

  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • چرا مافیای خودرو جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • گلایه اهالی روستای کالدشت بالا از کمبود امکانات رفاهی + فیلم و تصاویر
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • (ویدئو) مردم را با واردات خودرو‌های برقی سرکار نگذاریم
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو