Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-07@13:56:44 GMT

سکوت مونیر؛ الحدادی در جام جهانی مقابل ایران؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۹۴۵۱

سکوت مونیر؛ الحدادی در جام جهانی مقابل ایران؟

مهاجم ۲۲ ساله و دو ملیتی تیم آلاوس همچنان به دنبال تغییر ملیت اسپانیایی و اجازه از فیفا برای بازی در تیم ملی مراکش در جام جهانی است.

به گزارش "ورزش سه"، مونیر الحدادی یکی از مهره‌های تیم ملی زیر ۲۱ ساله‌ها و جوانان اسپانیا بوده که آخرین بازی‌اش برای این تیم را نیز یک سال و نیم قبل انجام داده اما او در تیم بزرگسالان جایگاهی پیدا نکرده و همین مسئله موجب شده به دنبال تغییر ملیت و بازی برای تیم مراکش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او که در حال حاضر عضو باشگاه آلاوس اسپانیا است و در فصل ۱۸-۲۰۱۷ لالیگا ۹ گل به ثمر رسانده و بهترین گلزن تیمش محسوب می‌شود، امیدوار است در جام جهانی روسیه هم بتواند به میدان برود ولی این بار نه با پیراهن اسپانیا، بلکه با لباس تیم ملی کشوری که زادگاه پدری‌اش است.

 

الحدادی بیست و پنجم آبان ماه ۹۵ به‌عنوان سومین تعویضی تیم ملی بزرگسالان اسپانیا از دقیقه ۷۷ جانشین کوکه شد و در دیدار مقابل مقدونیه در مرحله مقدماتی یورو ۲۰۱۶ به میدان رفت که همین مدت بازی کم او در این مسابقه موجب شده حالا نتواند تغییر ملیت بدهد و عضو تیم مراکش در جام جهانی شود.

 

این ستاره ۲۲ ساله طی یک سال اخیر تلاش زیادی برای تغییر ملیت اسپانیایی به مراکشی داشته و مغربی‌ها نیز امیدوار به این اتفاق و بازی کردن او در جام جهانی هستند ولی تا به امروز چنین اتفاقی رخ نداده و فیفا این اجازه را صادر نکرده، اما آنها همچنان در تلاش هستند تا دادگاه CAS رای را به نفع آنها بدهد تا بتوانند از حضور بازیکن سابق بارسلونا در تیم‌شان بهره‌مند شوند.

 

علاوه بر فدراسیون فوتبال مراکش، مونیر الحدادی نیز طی ماه‌های اخیر تلاش زیادی برای به سرانجام رسیدن این کار انجام داده و مصاحبه‌های زیادی پیرامون این موضوع کرده تا علاقه‌اش به بازی برای مغربی‌ها در جام جهانی را نشان دهد، اما حالا این بازیکن تصمیم گرفته تا صدور رای نهایی سکوت کند و اظهار نظری نداشته باشد.

 

حالا قرار است دادگاه حکمیت ورزش رای نهایی را برای تغییر ملیت الحدادی از اسپانیایی به مراکشی صادر کند که آیا او می‌تواند در جام جهانی ۲۰۱۸ و گروهی که باید با تیم‌های ایران، پرتغال و اسپانیا رقابت داشته باشند، به میدان برود یا خیر؛ اتفاقاتی که هنوز رخ نداده و مونیر تصمیم گرفته تا زمان صدور رای حکم نهایی سکوت کند، با هیچ روزنامه‌ای از جمله آس مصاحبه‌ای نداشته باشد و تمرکزش را روی کمک به تیم آلاوس و هم‌بازیانش بگذارد تا لالیگا را به بهترین شکل به پایان برسانند.

 

طبق قانون فیفا تیم‌های ملی حاضر در جام جهانی باید تا چهاردهم ماه می(۱۲ روز دیگر)، لیست اولیه و ۳۵ نفره خود را اعلام کنند و بعد از آن فهرست ۳۵ نفره را بفرستند و هنوز مشخص نیست هرو رنارد، سرمربی تیم ملی مراکش این ریسک را انجام خواهد داد که مونیر الحدادی را جزو لیست اولیه تیمش قرار خواهد داد تا بعد از آن منتظر صدور حکم نهایی CAS برای تغییر ملیت این بازیکن باشد یا خیر.

 

فدراسیون فوتبال مراکش و هرو رنارد احتمال می‌دهند CAS حکم به تغییر ملیت الحدادی و حضورش در تیم مراکش را خواهند داد تا او بتواند در جام جهانی بازی کند که همین امیدواری آنها احتمال قرار گرفتن این بازیکن در فهرست ۳۵ نفره این تیم را افزایش می‌دهد.

جام جهانی 2018 (روسیه) مونیر الحدادی مراکش تیم ملی مراکش تیم ملی اسپانیا

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند

به گزارش "ورزش سه"، سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یک‌سری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوان‌تر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوان‌تر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبه‌رو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبه‌رو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یک‌سری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یک‌سری از آن‌ها سازنده است و یک‌سری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یک‌سری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به‌عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

دیگر خبرها

  • تغییرات تاکتیکی پوچتینو چگونه فصل چلسی را نجات می‌دهد؟
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر نساجی؛ ۲ تغییر اوسمار کدام بازیکنان هستند؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • جشن قهرمانی در ورزشگاه خالی از تماشاگر؛ مخالفت خاویر تباس با تغییر زمان دیدار رئال مادرید و کادیز
  • استقلال خوزستان خواهان تغییر داور بازی سپاهان
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • درخواست استقلال خوزستان برای تغییر داور بازی با سپاهان
  • پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین
  • ادعای جنجالی آلونسو درباره داوری فرمول یک