Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین کنگره سالانه انجمن علمی سرطان‌های زنان ایران پس از ۳ روز با قدردانی از استادان و پژوهشگران برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار آنا، هشتمین کنگره سالانه انجمن علمی سرطان‌های زنان ایران که از روز ۱۲ اردیبهشت ماه در تالار همایش بیمارستان فرهیختگان آغاز به کار کرده بود با قدردانی از استادان برتر و پژوهشگران نمونه پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته دکتر میترا محیط دبیر اجرایی کنگره و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، این کنگره با پیام هر فرد فعال جنسی، تقریبا یکبار در طول عمر به عفونت HPV ، مبتلا می شود و با حضور اساتید برجسته داخلی و خارجی برگزار و به صورت مبسوط به HPV پرداخته شد.

وی درباره برنامه های این همایش گفت: اهم برنامه های این کنگره شامل Live Laparoscopic Surgery توسط اساتید بین المللی، برگزاری جلسات صبحگاهی با حضور اساتید خارجی و داخلی با معرفی بیماران جالب، ارائه تازه ترین مطالب در زمینه های مختلف پیشگیری، تشخیص زودرس، درمان و عوارض سرطان های سرویکس، رحم، تخمدان و پستان، آموزش Advanced Colposcopy (ویژه همکاران ژنیکولوژیست انکولوژیست)، ارائه جدیدترین مطالب در زمینه عفونت HPV، درمان و پیشگیری از بیماری، ارائه مقالات برتر از مجلات معتبر ژنیکولوژی دنیا (سال ۲۰۱۷) بود که با استقبال خوب گروه هدف پایان یافت.

محیط تصریح کرد: در این کنگره که به ریاست دکتر نادره بهتاش برگزار شد، پروفسور Ann Barbara Moscicki، رئیس انجمن کولپوسکوپی و پاتولوژی سرویکس، آمریکا ASCCP، دکتر هومان سلیمانی مجد، استاد جراحی لاپاروسکوپی پیشرفته، ژنیکولوژیست انکولوژیست، از لندن، دکتر سعید رفیعی هماتولوژیست انکولوژیست از دانشگاه آکسفورد به عنوان سخنرانان خارجی حضور داشتند.



در اختتامیه این همایش از دکتر نرگس ایزدی مود، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرناز آموزگار هاشمی، دکتر تاج السادات علامه، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر فریبا یارندی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اساتید برتر و از دکتر زهره یوسفی، استاد دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد و دکتر ملیحه عرب استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان پژوهشگران برتر تجلیل شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۳۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود

مرتضی صانعی طاهری گفت: با اینکه هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی فعالیت کرده و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود، افزود: یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته صانعی طاهری، از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویربرداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان‌ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت‌دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی‌ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم‌میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری خواهد پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت