Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير عامل بانک سپه از اختصاص 1550 ميليارد ريال منابع به بخش هاي آب، کشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست در سال جاري خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري اخبار بانک، محمد کاظم چقازردي ضمن اعلام مطلب فوق، افزود: اين ميزان منابع در قالب تسهيلات سرمايه در گردش به فعالان بخش هاي خصوصي، تعاوني و بنگاههاي اقتصادي متعلق به مؤسسات عمومي غير دولتي پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ضمن تأکيد بر ضرورت حمايت نظام بانکي از حوزه آب، کشاورزي و محيط زيست، تصريح کرد: بانک سپه از محل منابع صندوق توسعه ملي در سالجاري، سرمايه در گردش فعاليت هاي داراي توجيه اقتصادي در بخش آب، کشاورزي ، منابع طبيعي، محيط زيست و صنايع تبديلي و تکميلي کشاورزي غير دولتي را تأمين خواهد کرد.
رئيس هيئت مديره بانک سپه در خصوص نرخ سود تسهيلات اعطايي بانک به فعالان بخش آب، کشاورزي، صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي و محيط زيست اظهار داشت: بانک سپه سعي مي کند براي کمک به حفظ و استفاده بهينه از حوزه آب، کشاورزي و محيط زيست تسهيلات ارزان قيمت در اختيار فعالان اين حوزه ها قرار دهد و بر اين اساس متقاضيان سرمايه در گردش براي فعاليت در حوزه آب، کشاورزي و محيط زيست تسهيلات با نرخ سود بين 10 تا 16 درصد دريافت خواهد کرد.
چقازردي تصريح کرد: تسهيلات ارزان قيمت بانک سپه در اختيار فعالان حوزه آب، کشاورزي و صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي مستقر در مناطق مشمول اعمال نرخ ترجيحي و دانش بنيان قرار مي گيرد.
وي ضمن تأکيد بر رعايت کليه قوانين و مقررات ، خاطر نشان کرد: اين تسهيلات پس از اعتبار سنجي و احراز اهليت متقاضيان دريافت تسهيلات از منابع صندوق توسعه ملي، با رعايت کليه مقررات صرفاً به مؤسسات و شرکت هايي پرداخت خواهد شد که حداقل 80 درصد سهام يا سهم الشرکه آن مستقيم يا با واسطه اشخاص حقوقي متعلق به اشخاص حقيقي باشد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۴۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز