Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@12:31:47 GMT

علت‌های از بین نرفتن چاقی شکمی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۷۳۳۸

علت‌های از بین نرفتن چاقی شکمی را بشناسید

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
چربی‌های شکم با بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و مقاومت به انسولین در ارتباط است.

به گزارش آوای سلامت به نقل از steptohealth از دست دادن چربی‌های شکم کار آسانی نیست و مسلما یک شبه اتفاق نمی‌افتد. شما باید نسبت به برخی عادات سالم زندگی متعهد باشید تا شاهد کاهش تدریجی چاقی شکمی شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 علتی که با عدم موفقیت شما در از دست دادن چربی شکم مرتبط است، از این قرارند: خوب نمی‌خوابید: کم خوابی باعث کم شدن وزن در قسمت کمر خواهد شد و به بزرگ شدن شکم هم کمک می‌کند. از مطالعات و تحقیقات 16 ساله برروی 70000 زن این نتیجه حاصل می‌شود که کسانی که در طول شب 5 ساعت یا کمتر می‌خوابند 30 درصد احتمال افزایش وزن برای آنها بیشتر از کسانی است که در طول شب 7 یا 8 ساعت خواب کامل را دارند. موسسه ملی بهداشت بزرگسالان هفت تا هشت ساعت خواب را برای یک نفر در طول شب ضروری اعلام کرده است. اندامتان گلابی شکل است: اگر شما مایل به کم کردن وزن در ناحیه شکمتان هستید و مدل اندام شما طوری است که اضافه وزن دور شکمتان بیشتر از باسن و کمر و دیگر اندامتان است، باید گفت کار کمی سخت و مربوط به استعداد‌های ژنتیکی است. البته این مشکل به معنای «غیر ممکن » نیست. شما هنوز غذاهای پردازش شده مصرف می‌کنید: کراکرها، نان سفید، شکر تصفیه شده، برنج سفید، ماکارونی، نوشیدنی‌ها و شیرین کننده‌ها، همگی مقصران اصلی ابتلا به چاقی شکمی هستند. فراموش نکنید که التهاب از علل اصلی ابتلا به این نوع چاقی است و مصرف کربوهیدرات‌ها و قندهای ساده از عوامل اصلی بروز التهاب در بدن هستند. چربی‌ها را به طور کامل از رژیم‌تان حذف می‌کنید: شک نکنید که حذف کامل چربی‌ها از رژیم غذایی، به سوختن چربی شکم کمکی نخواهد کرد. چربی‌های غیر اشباع موجود در انواع دانه‌ها و آجیل، روغن زیتون، روغن کنجد و ماهی، و ... خواص ضد التهابی دارند و به شما در مراقبت از وزن کمک فراوانی می‌کنند. به رژیم غذایی‌تان مواد غذایی از جمله روغن زیتون، آووکادو، آجیل، دانه‌های آفتابگردان، ماهی‌های چرب از جمله ماهی قزل آلا را اضافه کنید تا شاهد کاهش چربی شکمی باشید. تمرینات مناسب ورزشی انجام نمی‌دهید: از بین بردن چربی‌های شکم رابطه ای مستقیم با روند ورزش کردن و شدت آن دارد. در یک مطالعه منتشر شده در مجله طب و علوم و ورزش این نتیجه حاصل شده است که افرادی که در تکمیل رژیم غذایی از تمریناتی با شدت بالا هم بهره می‌گیرند، سریع‌تر و راحت‌تر می‌توانند چربی‌های اضافه خود را کم کنند. در واقع کم بودن شدت تمرینات هیچ تغییر قابل توجهی در کاهش وزن به وجود نخواهد آورد. شما نیاز به ورزش با شدت بالا و روی سطوح شیب‌دار دارید چرا که هدف نهایی سوزاندن کالری بیشتر و در پی آن آب کردن چربی‌های اضافه است. استرس دارید: استرس داشتن بیش از حد ممکن است باعث کاهش وزن‌های ناخواسته شود و برای جبران این مشکل، تمایل به خوردن غذای زیاد و مخصوصا غذاهای چرب و پر کالری بیشتر شود که این تنها باعث بزرگ‌تر شدن سلول‌های چربی در بدن و بالارفتن سطح کورتیزول برای جمع شدن چربی در نقاط مختلف بدن و مخصوصا در قسمت شکم می‌شود. در همین زمینه: چاقی مانع از عملکرد دفاعی بدن در مقابل سرطان می‌شود چاقی خطر ابتلا به زوال عقل را سه برابر افزایش می‌دهد شیوع چاقی در کودکان جهان در طول ۴ دهه ۱۰ برابر شده است چاقی شکمی در مردان شایع‌تر ؛ در زنان خطرناک‌تر چربی دور شکمی ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد ۴ ماده غذایی برای از بین بردن چاقی شکمی خطرات چاقی شکمی در خانم‌ها و راه‌های مقابله با آن پیوند شگفت‌آور میان حذف کردن وعده غذایی و چربی شکمی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۷۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذای پزشکی تولید شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اصغر خسروشاهی اصل در توضیح طرح پژوهشی خود با عنوان «تهیه و تعیین ویژگی امول ژل‌های خوراکی حامل لیپاز پانکراسی» گفت: موضوع تحقیق یکی از نیازهای جامعه است که در بیماری نارسایی پانکراس کاربرد دارد؛ چرا که در این بیماری، پانکراس به تدریج توانایی تولی آنزیم‌های پانکراتیک را از دست می‌دهد. در این صورت جذب چربی و پروتئین مختل می‌شود.

خسروشاهی افزود: لیپاز پانکراس یکی از آنزیم‌های بسیار مهم برای هضم چربی‌ها است و از ناپایدارترین آنزیم‌های پانکراتیک به شمار می‌رود. مهمترین مشکل افرادی که نارسایی پانکراس دارند، کمبود یا فقدان آنزیم لیپاز است.

این پژوهشگر حوزه سلامت بیان کرد: کمبود هضم لیپولیتیک پانکراسی غیر قابل جبران است و چون منبع عمده انرژی چربی است احتمال سوء تغذیه افزایش پیدا می‌کند و به دنبال آن فقر ویتامین و ریزمغذی‌ها ایجاد می‌شود. همین امر موجب نارسایی پانکراس آنزیم لیپاز به بدن می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه، ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است؛ می‌توان از آن در تهیه غذاهای پزشکی که داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور می‌دهند استفاده کرد.

این دانش آموخته دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه Reading انگلستان در ادامه به تعریف غذاهای پزشکی پرداخت و گفت: غذاهای پزشکی، نسل جدیدی از غذاها هستند که با غذاهای متداول و نیز غذاهای فراسودمند متفاوتند و هدف از تهیه و مصرف این دسته از غذاها کمک به درمان بیماران است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است، می‌توان در تهیه غذاهای پزشکی از آن استفاده کرد تا داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • غذای پزشکی تولید شد
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است