Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت الله خادمی در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین با اشاره به برگزاری برخی کلاس ها در محل نگهداری حیوانات اظهارداشت: این روستاها از امکانات رفاهی محروم هستند؛ بیشتر کلاس‌ها در این مناطق در فضای سرباز یا در مدارس با قدمت بیش از 50 سال و در برخی مناطق دورتر در زیر درختان برگزار می‌شود.

نماینده مردم ایذه و باغملک ادامه داد: تعدادی از روستاییان در این مناطق با خالی کردن محل نگهداری علوفه و یا حیوانات، آن‌ را به کلاس درس اختصاص دادند که در گذشته نیز عکس‌هایی از این کلاس درس منتشر شد و حتی معلم نیز در همان مکان می‌خوابید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت موجود در این روستاها تصریح کرد: از لحاظ فیزیکی وضعیت بسیار بدی حاکم است و خیرین نیز به این مناطق خیلی توجه نکردند، گرچه در سال 96 با انتشار تصاویر کلاس‌ها در محل نگهداری حیوانات برخی خیرین آمدند و چند مدرسه برای این مناطق ساخته شد.

نماینده مردم ایذه و باغملک با اشاره به وضعیت مدارس در شهر ایذه تاکید کرد: در شهر ایذه ساختمان‌های مدارس بیش از 50 سال قدمت دارد و تعمیرات و بازسازی نیز انجام نشده است. در این مدارس امکانات گرمایشی و سرمایشی نیز فراهم نیست.

خادمی با بیان فاصله زیاد برخی روستاها با مدارس افزود: برخی از روستاها حدود 3 هزار نفر جمعیت و در فاصله 4 کیلومتری شهر قرار دارند اما فاقد دبیرستان هستند؛ برخی دیگر نیز با شهر بیش از 20 کیلومتر فاصله دارند و دختران برای رفتن به دبیرستان باید به شهر بیایند، با مشکلات موجود برای رفت و آمد به شهر و دیگر مسائل ناچار بیشتر دانش‌آموزان ازجمله دختران ترک تحصیل می کنند.

وی بیان کرد: از سوی دیگر سطح آموزش هم بسیار پایین آمده و با تغییر کتب درسی، میزان آشنایی معلمین با نحوه تدریس نیز کم شده است؛ سیستم آموزشی کشور به یک سیستم معیوب، بیمار و ناکارآمد مبدل شده است.

نماینده مردم ایذه و باغملک گفت: امروزه رابطه بین معلم و دانش آموز درست نیست و احترام وجود ندارد، همچنین مورد تایید یکدیگر نیستند و بطور کلی بی‌سوادی نیز در حال ترویج است؛ همگی یک مدرک دکترا در دست داریم اما به اندازه کلاس نهم در 50 سال پیش نیز سواد نداریم.

خادمی درباره مشکلات معلمین در مناطق محروم تصریح کرد: معلمها از زحمت کشان در جامعه ما هستند، معلمین در مناطق محروم نیز با مشکلات دیگر معلمان در سطح کشور مواجه هستند ازجمله بیمه، حقوق و مزایا و البته کمبود امکانات.

وی تاکید کرد: در بین عشایر معلمین با نام حق‌التدریس به مناطق دوردست رفتند، در ابتدا قرار بر جذب این معلمین بود اما پس از چندی افراد دیگر جایگزین این معلمین شدند و حقشان پایمال شد و این موضوع ازجمله مواردی است که درباره آن برای وزیر آموزش و پرورش طرح سوال شده است تا در مجلس پاسخگو باشد.

نسترن نعمتی/جام‌جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نماینده مردم ایذه و باغملک هدایت الله خادمی معلمین و آموزش در مناطق محروم نسترن نعمتی تحصیل دانش آموزان در محل نگهداری حیوانات طرح سوال مجلسی ها از وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان