Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علی دارابی شامگاه شنبه در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی ایران در همدان اظهار کرد: امروزه فرهنگ، لباس و نوع پوشش، آداب و رسوم و الگوهای رفتاری تحت تاثیر برنامه های مختلف قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه مخاطب اصلی پویانمایی کودکان، خردسالان و نوجوانان هستند آنها به شدت از این برنامه ها تاثیر می پذیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور استان های صدا و سیما ادامه داد: امروزه همه فرهنگ ها در عروسک ها، لباس ها و لوازم التحریر به کار گرفته شده در یک انیمیشن تسخیر شده است.
دارابی افزود: بخشی زیادی از بزرگترین شرکت ساخت انیمیشن و پویانمایی متعلق به صهیونیزم و غربی ها است وآنها دنبال ترویج فرهنگ خود هستند.
وی گفت: غربی ها معتقدند ارزش های برتر جهانی متعلق به آنهاست و هر ارزشی را که تبلیغ می کنند باید دیگر کشورها از آن تبعیت کنند.
معاون امور استان های صدا و سیما تاکید کرد: مهمترین بخش مساله فرهنگ و هنر در کشور، جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن علیه این ملت است.
دارابی ادامه داد: 260 شبکه ماهواره ای فارسی زبان در جهان برنامه هایی در ضدیت با ایمان و ارزش ها تولید می کنند و باورهای جامعه و جوانان را نشانه رفته اند.
وی با تاکید بر اینکه باید در عرصه فرهنگ ، هنر و پویانمایی انقلابی ایجاد کرد اضافه کرد: ایران باید قدرت تولید و صادرات در زمینه پویانمایی داشته باشد.
وی یادآوری کرد: دبیرخانه نخستین جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی از اواخر سال 95 کار خود را آغاز کرد و بیش از یک هزار و 11 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که 70 درصد آن مربوط به بخش خصوصی است.
معاون امور استان های صدا و سیما اضافه کرد: به برگزیدگان این جشنواره 67 تندیس، جایزه، دیپلم افتخار و جایزه نقدی پرداخت می شود.
دارابی با درخواست استاندار همدان مبنی بر واگذاری دبیرخانه دائمی جشنواره پویانمایی به همدان موافقت کرد و از راه اندازی دانشکده هنرهای دیجیتال در همدان خبر داد.
وی تاکید کرد: دشمنان درصدد از بین بردن امید و نشاط از جامعه و نسل آینده هستند بنابراین هرگونه تلاش برای ایجاد فضای شور و نشاط و ایجاد امید و حمایت از تولید کنندگان و صنعتگران ایرانی، همان مدیریت و همت جهادی است.
معاون امور استان های صدا و سیما گفت: 150 شبکه رادیو و تلویزیونی با 35 زبان پیام ملت ایران اسلامی را به جهان مخابره می کنند.
نخستین جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی ایران از 15 اردیبهشت آغاز و به مدت سه روز در همدان برگزار می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «چگونه متحول شویم؟ علم تغییر از کسی که هستید به کسی که می‌خواهید باشید» نوشته کیتی میلکمن به‌تازگی با ترجمه نرگس حق‌مرادی و فاطمه حق‌مرادی توسط موسسه فرهنگی دکسا منتشر و راهی بازار نشر شده است.

کیتی میلکمن نویسنده این‌کتاب، اقتصاددان و پژوهشگر آمریکایی است که به‌خاطر نوشتن کتاب «چگونه تغییر کنیم؟» یا «چگونه متحول شویم؟» شناخته می‌شود. او درباره نوشتن این‌کتاب می‌گوید وقتی دانشجوی کارشناسی بوده و بعدها دانشجوی دکترای مهندسی، مشکلات انسانی که او و دوستانش نمی‌توانستند از آن‌ها چشم‌پوشی کنند، عمیقا آزارش می‌داده‌اند. میلکمن می‌گوید همیشه برایش سوال بوده چرا نمی‌تواند دست از سریال «گمشده» (لاست) بردارد و برای امتحاناتش درس بخواند؟ یا این‌که چرا نمی‌توانسته خود را مقید کند به باشگاه برود و چرا هم‌اتاقی‌هایش همیشه انجام تکالیفشان را تا دقیقه آخر به تعویق می‌اندازند و به‌جای وعده غذایی هله‌هوله می‌خورند؟

مولف کتاب پیش‌رو می‌گوید «یک‌روز، در طول دوره تحصیلی خود در کلاس اقتصاد خرد، با اقتصاد رفتاری آشنا شدم؛ اقتصاد رفتاری به بررسی رفتار مردم در زمینه تصمیم‌های ناقص می‌پردازد. در این‌درس «نظریه تلنگر» را شناختم که در آن تلنگر عاملی برای تحریک افراد به سوی انتخاب‌های بهتر است. از نظر کاس سانستین و ریچارد تیلر بنیانگذاران «جنبش تلنگر»، انسان‌ها تصمیم‌های ناقصی می‌گیرند؛ در این‌میان مدیران و سیاست‌گذاران می‌توانند و باید به آن‌ها کمک کنند تا از اشتباه‌های رایج جلوگیری شود. ایده جنبش این بود که با تشویق افراد به سمت انتخاب‌های هدفمند و بهتر (مثلا در کافه‌ها به‌جای غذاهای ناسالم و هله‌هوله، غذای سالم در معرض دید مشتریان قرار بگیرد، یا برای تشویق مردم به کمک‌های دولتی روند کاغذبازی خذف یا کم شود)، می‌توان سطح زندگی آن‌ها را بدون هیچ هزینه‌ای و بدون محدودکردن آزادی‌شان بهبود بخشید.»

میلکمن می‌گوید با آشنایی با این‌فضا، شروع به کار و مطالعه کرده و ساعت‌های بیداری خود را به بررسی مقالات تحقیقاتی قدیمی و جدید علم تغییر رفتار اختصاص داده است. به این‌ترتیب کتاب «چگونه متحول شویم؟» متولد شده است. او در این‌کتاب عوامل تحول و موانع آن را معرفی می‌کند.

کتاب پیش‌رو ۸ فصل دارد که به‌ترتیب عبارت‌اند از: شروع، تکانشگری، به تعویق انداختن، فراموشکاری، تنبلی، اطمینان، انطباق، تغییرات خوب.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

گرچه همه دوست دارند خودشان را در دسته «مردمان پیشرفته» بگذارند، جهان پر از «ساده‌لوح» است. این‌حقیقت، در کنار ترس از شکست‌های هزینه‌دار، بهترین توضیح برای این‌مساله است که، گرچه ابزار تعهد پولی بسیار موثر است، خیلی‌ها حاضر به استفاده از آن نیستند. ساده‌لوحان هنوز به این‌نتیجه نرسیده‌اند که ابزارهای تعهد، گرچه از دور عجیب به نظر می‌آیند، ابزارهای قدرتمندی برای مهار مشکلات خودکنترلی هستند. اگر این‌طور نبود، اگر همه مردم جهان پیشرفته بودند، هر روز می‌دیدیم عده زیادی از دکتر، مربی و مشاور تغذیه‌شان درخواست می‌کردند برایشان یک ابزار تعهد برنامه‌ریزی کند و البته، اگر جهان پر بود از مردمان پیشرفته، برای حل مشکلات افراد فقط کافی بود به آن‌ها یک ابزار تعهد پیشنهاد بدهیم تا در برابر وسوسه‌هایشان مقاومت کنند. اگر همه ما مردمانی پیشرفته بودیم کسانی که به ابزار تعهد نیاز داشتند از آن استفاده می‌کردند و کسانی که نیاز نداشتند به زندگی‌شان با خوشحالی ادامه می‌دادند. در چنین جهانی، هم به محدودیت‌هایی نظیر ممنوعیت نوشیدن حین رانندگی، یا جریمه‌های رانندگی نیازی نخواهیم داشت.

این‌کتاب با ۲۲۸ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097988 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند