Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام گفت: جهاددانشگاهی نهادی چابک است که باید از ظرفیت‌های آن به خوبی استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر «ایوب درویشی » در دیدار با سرپرست جهاد دانشگاهی استان ، ایلام را استانی در حال رشد دانست و گفت: از همین‌رو از مسئولان دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی انتظار داریم به استان ایلام نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهادی انقلابی، علمی، توسعه‌گرا و فرهنگی نام برد و تصریح کرد: از طرح‌ها و برنامه‌های جدید جهاد دانشگاهی حمایت خواهیم‌کرد و انتظار داریم این نهاد پروژه‌های جدیدی را در استان تعریف کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام با پیشنهاد راه‌اندازی «مجمع مشورتی» استان توسط جهاد دانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند این مجمع را با کمک دانشگاه‌ها، سارمان مدیریت و برنامه‌ریزی و پارک علم و فناوری با تلفیقی از مدیران، کارشناسان و فعالان بخش غیردولتی‌ راه‌اندازی کند.

«سید غلامرضا حسینی»،  سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام نیز در این دیدار جهاد دانشگاهی را نهادی انعطاف‌پذیر خواند که می‌تواند با بهره‌گیری از این انعطاف‌پذیری از ظرفیت‌های ملی استفاده کند.

وی از اعلام آمادگی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی برای فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی، اشتغال و توریسم در صورت همکاری و هماهنگی استان خبر داد و گفت: اربعین یکی از ظرفیت‌های بزرگ استان است که در خصوص آن مطالعات خوبی اما به صورت پراکنده صورت گرفته است، که می‌توان این مطالعات را به صورت متمرکز دنبال کرد.

حسینی افزود: در این خصوص می‌توان با ایجاد یک مرکز مطالعاتی ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی اربعین را به صورت متمرکز بررسی کرد تا مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی با اشاره به این‌که مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد میزان ناباروری در غرب کشور به علل مختلف ازقبیل جنگ، آلودگی هوا و گردو غبار پایین‌تر از میانگین کشور است، افزود: همین عوامل بر کشور همسایه نیز تأثیر گذاشته که می‌توانیم با راه‌اندازی مرکز فوق تخصصی ناباروری هم مشکلات منطقه را در این زمینه کمتر کنیم و هم می‌توانیم در زمینه توریسم سلامت فعالیت کنیم .

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش نرخ باروری اظهار کرد: با راه‌اندازی مرکز ناباروری در استان، از خروج پزشکانی که در داخل استان کسب تجربه کرده‌اند جلوگیری می‌شود.

حسینی یادآور شد: با ایجاد مرکز آموزشی تخصصی زمینه‌های لازم جهت توسعه توریسم و کسب و کار فراهم شده است .  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند