Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@14:05:38 GMT

این 8 غذا عامل پیری زودرس است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۷۲۹۳

این 8 غذا عامل پیری زودرس است

رکنا: برخی غذاها عامل اصلی پیری زودرس به شمار می روند که مصرف بیش از حد آنها توصیه نمی شود.

در این مطلب به هشت ماده غذایی اشاره خواهیم کرد که باید برای جلوگیری از پیری زودرس و ابتلا به بیماری، از مصرف آن‌ها خودداری کنید.

1. علی‌رغم اطلاعیه‌های سازمان جهانی غذا و دارو مبنی بر ممنوعیت استفاده از چربی‌های ترانس و روغن‌های هیدروژنه فراوری شده، این دو هنوز هم در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این روغن‌ها به منظور پخت و پز یا به عنوان سس سالادها استفاده نکنید. این روغن‌ها ارزان‌تر هستند اما عمرتان را کوتاه کرده و عمر قاب عکستان بر روی طاقچه را طولانی‌تر می‌کنند!

نکته مشابه: از کره‌ای به جز مارگارین استفاده کنید. در غیر این صورت می‌توانید از پلاستیک ذوب شده نیز استفاده کنید! زیرا پلاستیک مذاب و کره مارگارین از نظر مولکولی مشابه هستند. بنابراین کره‌های طبیعی بهترند. فقط از روغن‌های سرد فشرده استفاده کنید، اما هرگونه روغن کانولا (کلزا) را رد کنید.

2. حرف از چربی‌ها شد، از مصرف غذاهای کم چرب یا بدون چربی نیز اجتناب کنید. این تئوری که "همه چربی‌ها و کلسترول موجب چاقی و مشکلات قلبی می‌شود" جعلی است. خودتان را به خاطر این حرف‌ها نابود نکنید.

از مصرف غذاهای دارای آسپارتام و جوش شیرین اجتناب نمایید. همچنین باید مصرف هرگونه نوشابه‌ی حاوی این ماده را نیز قطع کنید. آسپارتام یک سم عصبی است که مرگ سلول‌های مغزی را تحمیل می‌کند و می‌تواند مسبب زوال عقل و یا سرطان مغز باشد

اغلب دانشمندان این نظریه را به طور کامل رها کرده‌اند. زیرا اگر افراد بخواهند مصرف چربی‌های سالم را به طور چشمگیری کاهش دهند، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و چاقی بیشتر خواهد شد زیرا این قندها و HFCS (شربت ذرت با فروکتوز بالا) است که ریشه چاقی و مشکلات مربوط به چربی‌های اشباع هستند.

3. برخی افراد، شکرهای تصفیه شده یا سوکروز را سم در نظر می‌گیرند. این ماده موجب افزایش قند خون و در نهایت پاسخ انسولین در بدنتان شده و در نهایت به چاقی و دیابت Diabetes ختم می‌شود. سوکروز، موجب فرایند اکسیداسیون می‌گردد که به طرز عجیب و غریبی سبب پیری زودرس و همچنین موجب تولید محصولات نهایی گلیکاسیون یا گلیکوتوکسین (نوعی ماده سمی) می‌شود. پس به نفعتان است که مصرف سوکروز را کم کنید.

4. شیرین کننده‌های مصنوعی از سوکروز هم بدتر هستند. از مصرف غذاهای دارای آسپارتام و جوش شیرین اجتناب نمایید. همچنین باید مصرف هرگونه نوشابه‌ی حاوی این ماده را نیز قطع کنید. آسپارتام یک سم عصبی است که مرگ سلول‌های مغزی را تحمیل می‌کند و می‌تواند مسبب زوال عقل و یا سرطان مغز باشد.

5. شما همچنین باید شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا (HFCS) را کنار بگذارید. شما می‌توانید این کار را با کنار گذاشتن مصرف نوشابه‌ها و آبمیوه انجام دهید. اما این کافی نیست. شیرینی‌ها، کوکی‌ها و آب نبات‌ها نیز معمولاً حاوی HFCS هستند، اما تولیدکنندگان اغلب با استفاده از برچسب "شربت ذرت" مسئله را حل می‌کنند.

فروکتوز، قند طبیعی موجود در میوه، به دلیل وجود ترکیبات طبیعی دیگر موجود در میوه، به آرامی متابولیزه می‌شود. اما کنسانتره شربت ذرت با فروکتوز بالا موجود در غذاها و نوشیدنی‌های فراوری شده به سرعت به منظور تبدیل به ماده انرژی‌زا مانند گلوکز، متابولیزه نمی‌شود و نیمی از آن به عنوان چربی در کبد ذخیره شده و موجب، چاقی، کبد چرب، دیابت نوع 2 یا سرطان می‌شود.

6. امروزه، گندم نیز در حال طی کردن مسیر تبدیل شدن به ماده مضر است. زیرا اکنون تبدیل به مقصر بیشتر مشکلات گوارشی شده است. اما یک مطالعه کانادایی نشان داد که بسیاری از افراد دارای حساسیت گلوتن مشکل کمتری را با نان مبتنی بر خمیرترش دارند. همان‌طور که در مورد نان گندم گفته شد، می‌توان آن را به سایر دانه‌های زراعی نیز تعمیم داد. بهتر است از مصرف هرگونه محصولات گندم فراوری شده و محصولات دانه‌ای تصفیه شده اجتناب کنید.

7. سویا هم یکی دیگر از مواد غذایی بحث برانگیز است. در حالی که اغلب افراد فکر می‌کنند سویا کاملاً مفید است، تحقیقات نشان می‌دهند که چگونه سویا سبب مشکلات گوارشی شده و باعث عدم تعادل هورمونی استروژن می‌گردد.

8. نمک پردازش شده یا تصفیه شده همه ویژگی‌های یک نمک بد را داراست. اما نمک دریا در واقع یک غذای سالم است! بعضی از نمک‌های فروخته شده به عنوان نمک دریا قلابی هستند زیرا تصفیه شده‌اند. فروشندگان این نمک‌ها این نکته را که نمکشان تصفیه شده است را نمی‌گویند چون اساساً همه نمک‌ها از دریا گرفته می‌شوند.

نمک دریای تصفیه نشده حاوی مواد مغذی حیاتی بدون پسماندهای سمی ناشی از فراوری نمک است. نمک دریای فراوری شده سفیدتر از نوع تصفیه نشده است. مطمئن شوید نمکی که مصرف می‌کنید نمک طبیعی غیرتصفیه بوده و در حد امکان کمی نمک با خود به همراه داشته باشید چون در رستوران‌ها از نمک تصفیه شده استفاده می‌کنند.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران غذا چاقی سرطان دیابت Diabetes مصرف بیش از حد توصیه تولید پیری زودرس غذا عکس ایران فیلم زن جوان دختر پرونده مرد سرقت پسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟

تصفیه آب یکی از موضوعات حیاتی و اساسی در علم محیط زیست است و اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب برای استفاده انسانی و صنایع بسیار بالاست. یکی از عواملی که میتواند کیفیت آب را تحت تاثیر قرار بدهد تشکیل رسوبات معدنی است. در این مقاله به بررسی کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب میپردازیم.

مفهوم آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانتها مواد شیمیایی هستند که استفاده کردن از آنها در فرآیند های تصفیه آب جهت جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی مختلف مانند کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، مگنزیم و دیگر املاح معدنی میباشد. این مواد معمولا بعنوان افزودنی به آب اضافه می‌شوند و برای حفظ عملکرد بهینه سیستم‌ های تصفیه آب استفاده میشوند.

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب

آنتی اسکالانت‌ ها در تصفیه آب در بسیاری از فرآیند ها و واحد های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از کاربرد های مهم آنتی اسکالانت در تصفیه آب عبارت هستند از:

آنتی اسکالانت در نیروگاه ها

در صنایعی همانند نیروگاه‌ های حرارتی و نیروگاه‌ های تولید آب شیرین از آنتی اسکالانت‌ ها بعنوان ماده افزودنی استفاده میشود تا از تشکیل رسوبات در لوله‌ ها و تجهیزات جلوگیری گردد و عمر مفید تجهیزات افزایش یابد.

اگر به دنبال خرید آنتی اسکالانت با کیفیت هستید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://abin.ir/products/chemical-products/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA/

آنتی اسکالانت در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی

در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی نیز از آنتی اسکالانت‌ جهت کنترل کردن و جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی استفاده میشود. این مواد بعنوان یکی از عوامل اصلی حفظ کیفیت آب و افزایش عمر مفید فیلترها و تجهیزات استفاده می‌ شوند.

آنتی اسکالانت در سیستم‌های تصفیه آب شهری

در سیستم‌ های تصفیه آب شهری آنتی اسکالانت‌ ها برای کنترل نمودن تشکیل رسوبات در لوله‌ها و تجهیزات تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. این اقدام مهم به بهبود کیفیت آب شهری و جلوگیری از خرابی و کاهش کارایی تجهیزات کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب آشامیدنی

در تصفیه آب آشامیدنی هم از آنتی اسکالانت‌ ها بمنظور پیشگیری از بوجود آمدن رسوبات و افزایش عمر مفید فیلتر ها و تجهیزات استفاده می‌شود. این اقدام به حفظ کیفیت آب و ارائه آب سالم و تمیز برای مصرف عمومی کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب‌ صنعتی

در تصفیه آب‌ های صنعتی مانند آب‌ استخرها، آب‌ های خنک‌ کننده و آب‌ فرایند های صنعتی، آنتی اسکالانت‌ برای کنترل کردن تشکیل رسوبات و حفظ عملکرد بهینه تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.

نتیجه‌ گیری

با توجه داشتن به اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب استفاده از ضد رسوب هایی مثل آنتی اسکالانت‌ بعنوان ماده افزودنی در فرآیندهای تصفیه آب بسیار حیاتی است. این مواد میتوانند به بهبود کیفیت آب، افزایش عمر مفید تجهیزات و کاهش هزینه‌ های نگهداری و تعمیرات در سیستم‌ های تصفیه آب کمک کنند. با توجه به این موارد، استفاده از آنتی اسکالانت‌ها در تصفیه آب امری ضروری و غیر قابل انکار میباشد.

دیگر خبرها

  • پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند