Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین "مرکز مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس" با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، حسین عبده تبریزی فعال اقتصادی، رئیس هیئت‌مدیره کارگزاری مفید و جمعی از کارشناسان اقتصادی افتتاح شد.

ایران آنلاین /در آغاز این مراسم رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تهران ضمن اشاره به‌ضرورت شفافیت همه شرکت‌ها و کارگزاران بورس گفت: یکی از برنامه‌های مهم این سازمان در سال جاری اصلاح ساختار هیئت پذیرش بورس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاپور محمدی همچنین با اشاره به اینکه باید پیشنهادهای ارائه شده به سرمایه‌گذاران متناسب با سلیقه آن‌ها باشد، افزود: باید تنوع پیشنهادهای سرمایه‌گذاری گسترده باشد و توجه سرمایه‌گذاران را به سمت سرمایه‌گذاری در بورس جلب کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه سازمان بورس نمی‌تواند به سرمایه‌گذاران خدمات مشاوره‌ای بدهد، ادامه داد: وجود شرکت‌های مشاوره‌ای همچون کارگزاری مفید، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که سازمان بورس سرمایه‌گذاران را به چنین محل‌های معتبری معرفی کند تا با روش‌های صحیح سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام شوند.

رئیس سازمان بورس تهران در بخش دیگری از سخنانش افزود: دفاع از حقوق سرمایه‌گذار و کارگزار وظیفه ما است و لازمه این کار شفاف بودن کارگزاری‌ها در مواردی چون ثبت دفاتر، گردش حساب و کارهایی است که در سامانه معاملات انجام می‌دهند.

وی همچنین با اشاره به ابزارهای مالی اسلامی گفت: کارگزارانی چون مفید می‌توانند با معرفی این ابزارها، در بخش تولید گام بردارند و منجر به تحقق شعار سال که استفاده از کالای ایرانی و رونق تولید در کشور است، شوند.

در ادامه این نشست، مؤسس و رئیس هیئت‌مدیره کارگزاری مفید با اشاره به اینکه در حال حاضر سهم اقتصاد ایران از نسبت ارزش دارایی‌ صندوق‌های سهامی به تولید ناخالص ملی GDP تنها نیم درصد است، بیان کرد: این در حالی است که این سهم در کشورهای پیشرفته با اقتصاد پویاتر حتی بالای ۱۰۰ درصد است.

حمید آذرخش با اشاره به سهم مردم آمریکا در چنین صندوق‌هایی افزود: در حال حاضر ۴۳ درصد خانوارهای آمریکایی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دخیل هستند و به‌طور متوسط هر خانواده در چهار صندوق سرمایه‌گذاری می‌کند. این در حالی است که در ایران بیشترین سرمایه‌گذاری به‌صورت سپرده در بانک‌ها انجام می‌شود. در حال حاضر طبق آخرین آمار بانک مرکزی ایران در دی‌ماه سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از دارایی مردم به‌صورت سپرده در بانک‌ها قرار دارد.

وی ادامه داد: با این تفاسیر اگر بخواهیم اقتصاد را از این شرایط دربیاوریم و در زمره کشورهای پیشرفته قرار بگیریم، لازم است این سهم نیم درصدی را افزایش دهیم که مراکز سرمایه‌گذاری در بورس همین عمل را برای مردم انجام می‌دهند.

خیرخواه مدیر توسعه بازار کارگزاری مفید نیز با اشاره به اینکه ما از سال ۱۳۸۹ با معرفی معاملات آنلاین دسترسی عموم مردم به بازار سرمایه را فراهم کردیم، گفت: قصد داریم تا توسط این مراکز مشاوره سطح آگاهی عمومی را بالا ببریم و نگرش‌های اشتباه را هم اصلاح کنیم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۱۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم