Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ تفاهم‌نامه همکاری علمی پژوهشگاه صنعت نفت و پالایشگاه کرمانشاه بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت‌ماه) در نخستین روز بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و سهراب براندیشه، مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه در حاشیه امضای این قرارداد با بیان این‌که این پالایشگاه در سطح کشور نخستین پالایشگاهی است که اقدام به تولید هگزان می‌کند، گفت: هم اکنون هگزان پلیمر گرید وارد می‌شود و اگر در داخل واحدی این محصول را تولید می‌کند، به روش اسیدشویی است.
 
وی با تاکید بر این‌که این روش مخاطرات زیست‌محیطی زیادی به دنبال دارد، افزود: با امضای این قرارداد روشی سبز برای تولید هگزان در پالایشگاه کرمانشاه پیاده‌ می‌شود.
 
براندیشه با بیان این‌که این روش سبز، دانش‌بنیان است و با کمک پژوهشگاه صنعت نفت در پالایشگاه کرمانشاه اجرایی می‌شود، تصریح کرد: فاز نخست این پروژه، تبادل قرارداد است و در گام بعدی هگزان با روش سبز تولید خواهد شد.
 
مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه با بیان این‌که در این طرح، هگزان بدون بنزن تولید می‌شود، عنوان کرد: در فرآیندی که با کمک پژوهشگاه صنعت نفت در این پژوهشگاه پیاده‌سازی می‌شود،‌ بنزن از ۶ تا چهار و نیم درصد به یک صدم درصد می‌رسد.
 
وی ظرفیت تولید واحد هگزان این پالایشگاه را ۱۲ هزار تن در سال اعلام کرد و گفت: در کنار راه‌اندازی واحد هگزان، ظرفیت تولید پنتانافزایش می‌یابد.
 
براندیشه افزود: تولید واحد پنتان پالایشگاه کرمانشاه با کمک پژوهشگاه صنعت نفت به میزان ۱۲ هزار تن می‌رسد.
 
مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه با بیان این‌که میزان سرمایه‌گذاری این دو طرح ۲۵ میلیارد تومان است و ازسوی بخش خصوصی انجام می‌شود، گفت: پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی واگذار شده است و امضای این قرارداد می‌تواند زمینه‌ای را برای توسعه کار و اشتغال در کشور فراهم کند.
 
جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت نیز درباره این تفاهم‌نامه همکاری گفت: پژوهشگاه صنعت نفت با توانمندی‌هایی که دارد نیازهای پژوهشی صنعت نفت را برآورده کرده است.
 
وی افزود: همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و پالایشگاه کرمانشاه از سال‌ها پیش برقرار بوده و تجربیات فراوانی میان دو طرف وجود دارد. امیدواریم این همکاری سه ساله همانند گذشته به توسعه هرچه بیشتر صنعت نفت بینجامد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد