Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:17:54 GMT

دولت 400 میلیارد ریال به حوزه درمان تربت حیدریه اختصاص داد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۰۳۸۳۳

دولت 400 میلیارد ریال به حوزه درمان تربت حیدریه اختصاص داد

تربت حیدریه- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از مجموع 2 هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار حوزه بهداشت و درمان سفر هیات دولت به استان خراسان رضوی، 400 میلیارد ریال به شهرستان تربت حیدریه اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی یکشنبه شب در شورای اداری تربت حیدریه افزود: اهمیت این مبالغ زمانی بیشتر مشخص می شود که شرایط خاصی را که دولت در آن قرار گرفته است در نظر بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به دریافت 75 نامه از سوی فرماندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در زمینه نیازهای منطقه اظهار کرد: مفاد برخی نامه ها مربوط به وزارت بهداشت و درمان و برخی نیز مربوط به هیات دولت و شخص رئیس جمهوری است.
وی در باره بیمارستان زاوه نیز گفت: پیشرفت فیزیکی این بیمارستان 20 درصد است و بیمارستان امام حسین(ع) هم توسط وزارت راه و شهرسازی در حال ساخت است که امیدواریم طی یک سال آینده به بهره برداری برسند.
نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: 60 سال قبل بیمارستانی در زاوه ساخته شده که هنوز با همان امکانات قبلی به ارایه خدمات می پردازد و این شایسته مردم منطقه نیست.
سعید باستانی افزود: از سوی دیگر بدهی های بیمارستان تربت حیدریه تاثیرات خود را در حوزه بهداشت و درمان منطقه گذاشته است.
وی همچنین به کمبود تجهیزات پزشکی نظیر ام.آر. آی و اورژانس هوایی در این شهرستان اشاره کرد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه نیز با اشاره به طرح تحول نظام سلامت گفت: این طرح یکی از مهم ترین برنامه های سلامت کشور در چند سال اخیر است که با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی درمانی با شعار 'پرداخت کمتر از جیب مردم'، از 15 اردیبهشت سال 93 در کشور به اجرا درآمد.
احمدعلی موهبتی افزود: اهمیت اجرای موفق طرح زمانی برای ما بیشتر مشخص می شود که بدانیم تا زمان اجرای طرح، زیربنای ساختمان های بهداشت و درمان ما 15 هزار مترمربع بود، اما امروز این رقم به 68 هزار متر مربع افزایش یافته است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز وارد تربت حیدریه شد و مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شبانه روزی کدکن را افتتاح کرد.
علاوه بر آن با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی 26 پروژه در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان افتتاح شد که برای ساخت، تکمیل و تجهیز آنها 70 میلیارد ریال هزینه شده است.
شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
6121 /1744 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اجتماعي وزير بهداشت تربت حيدريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود