Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسجد حلقه اتصال افراد به حضرت حق تعالی است، گفت: مساجد نباید به گروه خاصی اختصاص داشته باشد لذا همه در مسجد باید احساس امنیت و آرامش کنند.

حجت‌السلام محمدمهدی افتخاری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در خصوص آثار ترویج فرهنگ مسجدی در زندگی فردی و اجتماعی و نقش مسجد در ارتقای رشد فرهنگی، گفت: همانگونه که امام خمینی(ره) فرمودند مساجد سنگر هستند، این فرمایش ایشاد دارای بُعد معنوی و ارزشمندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در حقیقت مسجد در نقش کانون فرهنگی بسیار اثرگذار است، از این رو با جذب نیروهای انقلابی و ارزشی می‌توان مسجد را به پایگاه فرهنگی اثرگذار تبدیل کرد.

وی افزود: حضور در نماز جماعت، برنامه‌های فرهنگی مسجد و جلسات معنوی در ارتقا فرهنگ دینی و ارزشی در قالب‌های فردی و اجتماعی تاثیرگذار است، از این رو چنین برنامه‌ها و جلساتی را باید در مساجدِ تمام محلات تقویت و پررنگ‌تر کرد.

افتخاری در ادامه به ویژگی‌های مسجد طراز اسلامی اشاره کرد و گفت: مسجد جایگاه امن و خلوت با خداوند است، در واقع مسجد از مکان‌های ویژه‌ای است که در اسلام به آن دستور داده شده و براساس ویژگی‌های مسجد طراز اسلامی باید از مساجد به عنوان مرکز معنویت استفاده شود.

وی معتقد است: همانگونه که جسم انسان به سلامتی نیازمند است، جلا دادن به روح ضروری است، یکی از امکانی که به خوبی روح انسان را جلا می‌بخشد مسجد بوده که امروزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، از این رو تکریم خانه خدا و شناخت جایگاه مسجد به عنوان حلقه اتصال به حضرت حق دارای اهمیت است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: امیدواریم فضایی را در مساجد ایجاد کنیم که همه افراد جامعه در آنجا احساس امنیت کنند، مساجد نباید به فرقه و گروهی خاصی اختصاص داشته باشد همه باید در مسجد به عنوان خانه خدا احساس امنیت و آرامش کنند.

پایان پیام/523

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران مسجد مساجد مجلس برجام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مصلی کتاب اقتصاد مقاومتی نمایشگاه کتاب تکریم و غباروبی مساجد مسجد طراز اسلامی خبرگزاری شبستان مسجد کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۷۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه (س) در دهه کرامت
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است