Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-کسانی که تلگرام را فیلتر کرده اند موظفند امکانات و ظرفیتهایی را که از مردم گرفته اند با همان کیفیت و قیمت برای مردم ایجاد کنند و به جامعه آمار دهند فیلترینگ تلگرام چند درصد از مردم را به سمت پیام رسان های داخلی سوق داده است.کسانی که تلگرام را فیلتر کرده اند دقیقا دنبال این هستند که مردم پای صندوقهای رأی نیایند و مشارکت پایین باشد تا بتوانند با آرای سنتی خودشان مدیریت جامعه را در دست بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به انتقاد برخی از دانشجویان به فیلترینگ تلگرام گفت: دولت از رئیس جمهور و وزیر ارتباطات تا مسئولان رده های پایین تر هیچ کس با فیلترینگ تلگرام موافق نیستند.

 سیدمحمدکاظم نظری در نشست کرسی آزاد اندیشی با محوریت آسیب های اجتماعی نو پدید در دانشکده فنی دختران یاسوج افزود: کسانی که تلگرام را فیلتر کرده اند موظفند امکانات و ظرفیتهایی را که از مردم گرفته اند با همان کیفیت و قیمت برای مردم ایجاد کنند و به جامعه آمار دهند فیلترینگ تلگرام چند درصد از مردم را به سمت پیام رسان های داخلی سوق داده است.

وی عنوان کرد: کسانی که تلگرام را فیلتر کرده اند دقیقا دنبال این هستند که مردم پای صندوقهای رأی نیایند و مشارکت پایین باشد تا بتوانند با آرای سنتی خودشان مدیریت جامعه را در دست بگیرند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد یادآوری شد: شورای عالی مجازی باید درباره فیلتر تلگرام تصمیم بگیرد و در هر تصمیمی باید نظرات مردم در نظر گرفته شود.

نظری، اظهارکرد: در اواخر دولت اصلاحات همین گروه ها با کمک دستگاه های عظیم تبلیغاتی خود سعی کردند مردم را به شدت مایوس کنند و سال 84 هم مردم به پای صندوق های رای نیامدند و نتیجه اش روی کار آمدن دولت های نهم و دهم بود.

وی اضافه کرد: در این کرسی آزاد اندیشی بیش از هر چیز موضوع فیلترینگ تلگرام برای دانشجویان دغدغه بود که دولت منتخب مردم هم موافق با فیلترینگ نیست. اینکه از مردم بخواهند به پیام رسانهای داخلی بیایند و یا پیام رسانهای داخلی را حمایت کنند اشکالی ندارد اما نباید مردم را مجبور به انجام این کار کرد.

نظری اضافه کرد: فیلترینگ تلگرام بخشی از اشتغال مردم را از بین برده است ضمن آنکه از دستگاه قضا برای فیلترینگ استفاده کرده اند که ما تجربه تلخی در این باره داریم.

وی بابیان اینکه برگزاری کرسی های آزادی اندیشی موجب حفظ فضای نشاط و پویایی در دانشگاه‌ها می شود، اظهارکرد: قرار نیست کرسی های آزاد اندیشی تنها برای تعریف و تمجید از سیاست های دولت باشد و باید فضای کرسیهای آزاد اندیشی با حفظ خطوط قرمز باز باشد تا دانشجویان بتوانند موضوعات و چالش های جامعه را آزادانه نقد و درباره آنها صحبت کنند. انتقاد، خوب و سازنده است اما باید انتقاد برای روی کار آمدن دولتی بهتر و نه برای مأیوس کردن مردم و ایجاد فرصت برای دولت‌های ضعیف باشد.

نظری، بر ضرورت حفظ فضای با نشاط و پویا در دانشگاه‌ها تأکید و تصریح کرد: دانشجویان باید در فضای بانشاط به تحصیل و آموزش بپردازند. برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در سطح دانشگاه ها یکی از راه های حفظ نشاط و پویایی در دانشگاه هاست.

وی بیان کرد: دانشجویان اجازه ندهند کسانی که پول و رسانه و امکانات در اختیار دارند نسبت به مشارکتهای سیاسی و اجتماعی به ویژه انتخابات آنان را مایوس کنند و تجربه نشان داده یأس مردم موجب به وجود آمدن دولت و مجلس ناکارآمد می‌شود.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم؛ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم/ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش