Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی از اندیشه خود برای واگذاری آزادراه‌های دولتی با هدف ارتقای سطح خدمات‌رسانی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: مردم، مجلس و وزارت راه در این رابطه اجماع دارند که به جای کم کردن، تجاری کار کنیم. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶ اقتصادی راه و مسکن نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس آخوندی در گردهمایی روسای ادارات راهداری و حمل‌ونقل و جاده‌ای کشور اظهار کرد: حمل و نقل جاده‌ای ستون فقرات حمل و نقل ایران است و عمده‌ترین بخش حمل‌ونقل در اینجا صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از 600 میلیون تن کالا جابجا شده و حدود 600 هزار نفر در حمل‌ونقل جاده‌ای فعالیت دارند.

وی با بیان این‌که سه سیاست کلی را در حمل‌ونقل دنبال می‌کنیم که ایمنی یکی از آنهاست، تصریح کرد: تمام تلاش خود را به سمت ایمنی معطوف کرده‌ایم، میلیون سفر در سال انجام می شود و ایمنی محوری‌ترین مسئله‌ای است که به آن توجه داریم.

وی رفع نقاط پر حادثه، اصلاح هندسی مسیرها، نصب دوربین‌های کنترل سرعت و حفاظ های جاده‌ای و ... را از جمله اقدامات انجام شده برای ارتقای ایمنی حمل‌ونقل عنوان کرد و افزود: باید از رفتارهای پرخطر برخی رانندگان در جاده‌ها جلوگیری کنیم، در این راستا با پلیس بحث داریم که چگونه می‌توانیم بر رفتار رانندگان اثر بگذاریم. این مسئله به گواهینامه‌های رانندگی، نظام بیمه‌ای و... برمی‌گردد.

وی با بیان این‌که ما خودرو را بیمه می‌کنیم در حالیکه به خودی خود مخاطره‌ای ندارد بلکه رفتار راننده مخاطره آمیز است، اظهار کرد: بیمه باید به نحوی باید با رفتار راننده ارتباط داشته باشد و اگر راننده‌ای رفتار پرخطری داشت باید حق بیمه بیشتری را پرداخت کنند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این‌که نیازمند بازنگری بیشتری در بخش بیمه داریم، گفت: اگر قرار باشد قوانینی تصویب شود باید با نمایندگان مجلس در این رابطه مذاکره کنیم.

آخوندی با بیان " در حال حاضر با احتساب موتورسیلکت‌ها حدود 30 میلیون وسیله نقلیه فعال داریم" گفت: برای کنترل این وایل نقلیه باید حتما به سمت سیستم‌های هوشمند حرکت کنیم، افزون بر این باید سیستم‌های هشدار، آب و هوا، ترددشمارها، توزین، اطلاعات خودرو و... فراهم شود. خوشبختانه در 4 سال اخیر اتفاقات کم‌نشیری روی داده و میزان سرمایه‌گذاری در بخش سیتم‌های هوشمند با دوره‌های قبلی قابل مقایسه نیست.

وی حجم سرمایه‌گذاری بر روی دوربین های هوشمند را 700 میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد:‌ 141 سامانه بسیار پیچیده‌ای است که طراحی و در اختیار مردم قرار گرفته و نیاز است که همواره به روزرسانی شود.

وی به تجاری سازی اشاره کرد و در این باره گفت: بودجه دولت بسیار محدود است و باید ببینیم از آنچه سرمایه‌گذاری می‌کنیم چقدر بهره می‌بریم. برای مدیریت منابع باید منابع را به پروژه‌هایی تخصیص دهیم که بیشترین کارایی را برای مردم داشته باشد. در این حوزه چه بسا بتوانیم بخشی از فعالیت‌های راهداری را به فعالیت‌های تجاری تبدیل کنیم.

وزیر راه و شهرسازی از اندیشه خود برای تجاری کردن آزادراه‌ها رونمایی کرد و در این باره گفت: آزادراه تهران-قم، تهران ساوه، کرج-قزوین و کلا آزادراه‌های دولتی باید در جهت ارتقای سطح سرویس و در جهت بهبود نحوه خدمات‌رسانی، سیستم علائم، ایمنی ، هوشمند و... به پروژه‌های تجاری تبدیل شود تا بخش خصوصی در آن سرمایه‌گذاری کند.

آخوندی با بیان "واقعیت این است که با کسری منابع بسیار زیادی مواجه هستیم  و دو انتخاب داریم" گفت: یکی این که کمتر کار کنیم یا این‌که بیشتر کار کنیم اما از نوع تجاری. فکر می کنم هم مردم، هم نمایندگان مجلس و هم وزارت راه این اجماع را داریم که امکانات بیشتر بهتر از کم کردن باشد.

وی با اشاره به ساماندهی حمل‌ونقل در مرزها، اظهار کرد: باید در مرزها ارتباط به ساده‌ترین و ایمن‌ترین شیوه انجام شود.

وی تاکید کرد: باید تمام فرآیندهای حمل‌ونقلی در راستای تسهیل و افزایش ایمنی مورد بازنگری قرار گیرد.

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,81/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد

سرپرست سازمان خصوصی سازی با اشاره به روز جهانی کار و کارگر از آزادسازی وثیقه و به نام شدن سهام ترجیحی متعلق به ۶۴۱۶۱ تن از کارگران خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر گفت: تعداد 5،221،627،710 سهم متعلق به 64،161 نفر در 154 شرکت که در سالهای قبل واگذار شده بود؛ از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

واگذاری 305،893،562 سهم دولت به 3008 کارگر از ابتدای دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی ادامه داد: با توجه به سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی ، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (3) ماده «20» قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد 305،893،562 سهم دولت در 10 شرکت مشمول واگذاری به 3008 نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

بازیان در همین زمینه افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد در صد اقساط با مدت 10 سال صورت می­گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکتهای قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنان واگذار نماید.

بازیان در همین زمینه اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیأت واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و خاطرنشان کرد: به موجب تصمیم دیگر هیئت واگذاری؛ سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری؛ صرفنظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است
  • تردد در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران - شمال ممنوع شد
  • محدودیت تردد در هراز و چالوس/ ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • اتوبان شهید خرازی تهران باز شد
  • محور‌های دارای محدودیت تردد؛ جاده چالوس و آزادراه تهران شمال یک طرفه شد
  • آزادراه تهران ـ شمال بازگشایی شد
  • تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران –شمال به سمت مازندران ممنوع شد