Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح ساماندهی کولبران که قرار بود مرهمی بر دردهای مرزنشینان باشد نا به سامانی بازارچه های مرزی و اعتراضات مرزنشینان را در پی داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد  درد بزرگی است که مرزنشین باشی و از موهبت ها و امتیازات آن بی نصیب، مرزنشین باشی و برای امرار معاشت چشم به مرزهایی داشته باشی که هر بار با طرح های خام و نسنجیده تو را بیشتر و بیشتر از این نعمت محروم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که اغلب سرمایه گذاران به دلیل ریسک بالا حاضر به سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در مناطق مرزی نیستند، پیشه اغلب مرزنشینان هم به تبع می شود ارتزاق از سخت ترین و پرمشقت ترین راه ممکن یعنی کولبری و حمل کالاهای تجاری که برای فرار از پرداختن حقوق گمرکی به وسیله آنها قانون را دور می زنند.

اما یکی از طرح هایی که قرار بود مرهمی باشد بر دردهای این مرزنشینان که تعداد زیادی از خانوارهای این منطقه با شغل کولبری درگیرند، طرح ساماندهی کولبران بود که نمونه بارز یک تصمیم از بالا به پایین و عجولانه از سوی دولت بود که با واکنش های شدیدی از سوی مرزنشینان و فعالان در بازارچه های مرزی روبه رو شد و اعتراضاتی نیز به این موضوع انجام شد.

اعتراضاتی که بازتاب های زیادی در رسانه های بیگانه داشت و حتی متاسفانه عده ای آنرا دست مایه بازی های سیاسی خود قرار دادند. در حالیکه این حرکت صرفا یک مطالبه مدنی بود برای توجه بیشتر دولت به تبعات تصمیماتش که چگونه زندگی تعداد زیادی از مرزنشینان را مختل کرده است.

رهبر معظم انقلاب به صراحت فرمودند که "هدف از مبارزه با قاچاق، آن کولبر ضعیفی که برای امرار معاش باری را حمل می کند نیست".

نگرانی بازاریان برای گرانی قیمت کالاها و اجناس به دلیل عبور از گمرک و پرداختن حق گمرکی مهمترین دغدغه ای است که این روزها در شمایل تعطیل کردن بازارچه های مرزی نمود پیدا می کند و البته بخشی از مطالبات آنها هم به حق است.

اما این تصمیم دولت بدون در نظر گرفتن زیرساخت های این مناطق اجرایی شد، در حالی که حتی امکانات بازارچه های مرزی ما هنوز در پایین ترین حد ممکن است و بستر انجام این موضوع فراهم نیست.

دولت با اتخاذ این تصمیم نارضایتی هایی را ایجاد کرده است

مسئولان دولتی استان نیز در این زمینه حاضر به پاسخگویی نیستند تا آنجا که مسئول ترین افراد دولت در این زمینه در پاسخ به خبرنگار مرصاد برای اظهارنظر در وضعیت پیش آمده که می گویند این موضوع به ما مربوط نمی شود.

فرماندار جوانرود هم که این روزها از کم پیداترین فرد است که از دسترس همه خارج است و مدام در ماموریت است و فرار از پاسخگویی به افکار عمومی را ترجیح داده است.

با وضعیت پیش آمده باید منتظر ماند و دید طرح ساماندهی مبادلات مرزی دولت و این تصمیم عجولانه شکست را تجربه می کند یا راهکارهای دیگری برای نجات این طرح اندیشیده می شود

سرباز کردن بی خیالی دولت در توجه به اقتصاد مقاومتی

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی به مرصاد گفت: بی توجهی دولت یازدهم و بی خیالی دولت دوازدهم نسبت به اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار کاری کرده که تصمیمات عجولانه درباره مرزها مستقیما در زندگی مردم اثر می گذارد.

شهاب نادری گفت: دولت به جای توجه به اشتغال پایدار مدتها نسبت به پیشه کوله بری بی تفاوت بود و در این شرایط بدون زمینه امرار معاش تصمیم به انسداد مرزها گرفته.

وی تصریح کرد: با این شرایط حتی دولتی ها حاضر نیستند از نزدیک مطالبات مردم را پیگیری کنند...

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای تقی قرائتی، [رئیس مؤسسه مسجد]، همراه با [۴۰ نفر] جمعی از محققان مسجد آمدند. گزارشی از عملکردشان در مورد اصلاح وضع مساجد و تحقیق‌ها و آموزش‌ها دادند و از کمی بودجه گفتند. به اخوی محمد، [معاون اجرایی رئیس‌جمهور] گفتم که کمک‌شان کنند؛ کار خوبی دارند. سخنرانی مبسوطی دربارۀ سابقه معبد و مسجد در همه ادیان آسمانی و نقش مسجد و روحانیت در تحولات مثبت جامعه ایراد کردم.

اخوی محمد، [رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی] آمد. گفت، در محافل سیاسی، برای نامزدشدن آقای [علی] شمخانی، [وزیر دفاع]، تحلیل‌های گوناگونی دارند و جناح دوم خرداد هم منفعل شده است. بعضی ایشان را از سوی شما و بعضی از سوی رهبری می‌دانند. گفتم، به هیچ‌یک از ما مربوط نیست و شخصاً با مشاوره فرماندهان سپاه، به این تصمیم رسیده است و بعد از نام‌نویسی به ملاقات من آمد و علل اقدام خود را توضیح داد. از رهبری هم فقط پرسیده و ایشان مثل سایر افراد گفته‌اند، مخالفتی ندارم. به آقای خاتمی هم همین را گفته‌اند.

عصر آقای فیدل کاسترو، رئیس‌جمهور کوبا و همراهان آمدند. یک ساعت و نیم مذاکره کردیم. شروع به حرف‌زدن در هر موضوعی که می‌کند، دیگر متوقف نمی‌شود و به حاشیه می‌رود. چند باری دوستانه با سؤالاتی صحبت را قطع کردم؛ دربارۀ روابط‌شان با روسیه، چین و کشورهای آمریکای لاتین و آمریکا و نیاز به سوخت و برنامه ساخت نیروگاه هسته‌ای و چند مورد سوءقصد به جانش و اهمیت انقلاب اسلامی ایران حرف زدم. گفت، ایران، چین، هند و روسیه، می‌توانند از یک‌قطبی‌شدن جهان جلوگیری کنند. از کارها و برنامه‌های ایران تجلیل کرد و برای رفتن به کوبا دعوتم کرد. من هم از روحیات انقلابی او و مردم کوبا و مقاومت آنها قدردانی‌ کردم. تهران را شهر عظیمی یافته است. با نحوه صحبت‌کردنش، فهمیدم که چرا سخنرانی‌های چندساعته دارد.

آقای [محمدرضا] مخبر [دزفولی، عضو کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد. پیش‌نویس آیین‌نامه نظارت مجمع را آورد و تحلیلی از روند انتخابات [میان‌دوره‌ای] مجلس و احتمال تقلب در انتخابات داد. گفت، با توجه به داده‌های افکارسنجی‌ها، علی‌رغم اینکه نامزد نیستم، من را از بقیه جلوتر می‌دیدند.

امروز هم یک کودک سه‌ماهه در فلسطین شهید شده و با توجه به شهیدشدن کودک چهارماهه‌ای در دیروز، عواطف را تحریک کرده است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904454

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • اقتصاد چپاولی
  • سفر به دنیای خیالی ون گوگ در قلب آمستردام! (عکس)
  • بازارچه خیریه سازمان ملل به نفع کودکان جهان برگزار شد
  • انتقاد تند بادامچیان از وزرای اقتصاد و سمت /پشت درهای بسته برای اصناف تصمیم نگیرید /تصمیمات درباره صنف طلافروش اشتباه است
  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد