Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی، نامزد تصدی پست شهرداری تهران آلودگی هوا، ترافیک، فاصله طبقاتی بین شمال و جنوب، جمعیت زیاد و بی‌تفاوتی مردم نسبت به یکدیگر را مهمترین مشکلات شهری دانست.

ایران آنلاین / پیروز حناچی در شصت و یکمین جلسه شورای شهر به ارائه برنامه‌های خود پرداخت. او برنامه پیشنهادی خود را با شعار "تهران، شهر خلاق – دوباره امید، دوباره شکوفایی" تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی گفت: شهر تهران با چالش‌های جدی مواجه است که می‌توان آن به دو دسته تقسیم کرد چالش‌های مربوط به ساختار حکمرانی شهری و چالش‌های کلیدی از منظر شهروندان. چالش‌های مربوط به ساختار حکمرانی شهری شامل چالش‌هایی است که شهرداری به عنوان اصلی‌ترین نهاد مدیریتی با آن دست و پنجه نرم می‌کند و بر اساس مطالعاتی که در سال 93 در خصوص شهرداری تهران انجام شده احصا شده است.

نامزد تصدی پست شهرداری تهران با اشاره به اینکه تهران از لحاظ درآمد پایدار وضعیت مناسبتری نسبت به شهرداری تبریز، مشهد و اصفهان دارد، بیان داشت: می‌توان تهران را به عنوان سه کلانشهر بزرگ دیگر در یک وضعیت کم و بیش مشابه دانست.

او افزود: نگاهی به وضعیت درآمد شهرداری‌ها نشان می‌هد که تکیه به درآمد ساخت و ساز اصلی ترین ویژگی درآمد این شهر بوده است و این مساله پیامدهای نامطلوبی را در بلندمدت به زیست شهر و شهروندان تحمیل خواهد کرد.

او با اشاره به جایگاه شوراها در کشور تاکید کرد: قانون اساسی به جایگاه شوراها توجه دارد و این در حالی است که کشور ما چهار رکن دارد که یکی از ارکان آن شوراها هستند. حناچی گفت: ظرفیت شورای عالی استان‌ها می‌تواند مانند دولت طرح و لایحه آماده  و به مجلس شورای اسلامی ارسال کند و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.

او تاکید کرد خلاقیت و نوآوری نیروهای پیشران اقتصاد عصر حاضر هستند و اقتصاد دانش بنیان برآمده از نگاه نو به دانش است و دانش پیوند خورده با هنر که ظرفیت معنایی و ادراکی شهروندان یک جامعه را ارتقا می‌دهد.

نامزد تصدی شهرداری تهران با اشاره به اینکه افزایش سهم درآمدهای سرمایه‌گذاری به 5 درصد و فروش خدمات و کالا به 20 درصد در یک بازه 5 ساله می‌تواند به کاهش سهم درآمدهای مبتنی بر ساختمان به 60 درصد باشد، گفت: در برنامه پیش رو در بخش راهبردها و برنامه‌های کلیدی بر مشارکت داوطلبانه تاکید شده است.

حناچی در بخش دیگر سخنانش در رابطه با ساماندهی دست‌فروشان بیان داشت: این موضوع به منظور جلوگیری، تضییع حقوق شهروندان و ایجاد نظارت مناسب بر فعالیت دست‌فروشان زیربرنامه‌دیگر شهر کارآفرین است.

او تاکید کرد که بنا دارد ایجاد اماکن مناسبی برای دست‌فروشی و ایجاد رویکرد متنوع در نقاط مختلف شهری را فراهم کند.

نامزد تصدی شهرداری تهران همچنین به این نکته اشاره کرد که صدور کارت‌های دستفروشی برای دست‌فروشان در مکان‌های مشخص اقدامی به منظور شناسنامه دار کردن فعالیت دستفروشی است.

حناچی همچنین به برنامه‌ای برای بازتعریف ایستگاه‌های زباله‌ای محلی اشاره کرد به طوری که سطل‌های زباله فعلی به دلیل ساختار طراحی شده آن که بدون درب هستند چالش‌های بسیاری دارند و می‌توان به عدم تشویق شهروندان به مدیریت تولید پسماند اشاره کرد.

او یکی از آیتم‌هایی که در برنامه‌اش وجود دارد را اهداف شهروند خلاق عنوان کرد که برای تحقق این موضوع باید به مواردی از جمله شهری آماده برای آینده، تهران نوآور، تهران فناور، هوشمند و آینده‌نگر توجه شود.

حناچی در ادامه گفت: شهروند خلاق و مشارکت جویی بالای شهروندان دو آیتمی است که باید به آن توجه شود. تهران برای گذر به شهر خلاق نیازمند سه برنامه مستقل اما یکپارچه است که از آن جمله می‌توان به شهر شهروندیار، اخلاق اسلامی - ایرانی و هوشمند اشاره کرد.

حناچی در رابطه با سیاست‌های اجرای برنامه خود اظهار داشت: رویکرد جامع به شهر، توسعه ساز و کارهای مشارکت عمومی و خصوصی توسعه همکاری‌های بین المللی، توسعه زیرساخت‌های عمومی و شفافیت از مواردی است که باید در سیاست‌های اجرایی به آن توجه شود.

او افزود: از زیربرنامه‌های تهیه شده به موضوع محله هوشمند و توسعه مشارکتی با سمن‌های شهری اشاره می‌کنم که باید بتوانیم از سازمان‌های مردم نهاد که اصلی‌ترین نهاد تبلور مشارکت اجتماعی است به نحو مطلوب استفاده کنیم.

حناچی یکی از برنامه‌های خود را در حوزه اجتماعی سلام به فردا عنوان کرد که با هدف ارتقای فرهنگ زیست در دنیایی با تغییرات سریع و ظهور فناوری‌های جدید پیش بینی شده است.

او تاکید کرد که این طرح‌ها شامل طرح‌های خلاقانه از جمله برنامه‌های مسابقه‌ای ، برگزاری کمپین‌های شهری، برگزاری گالری‌شهرها، برگزاری رویکردهای مشارکتی و همچنین برنامه‌های اشتغال عمومی است.

نامزد تصدی شهرداری تهران در رابطه با چالش‌های اصلی شهر تهران از دید شهروندان گفت: مسکن، طلاق، اعتیاد، مهاجرت، بهداشت و درمان، مواد مخدر، دخانیات، وجود جرم و جنایت، ناامنی و مشکلات زیست محیطی بخشی از مشکلاتی است که ازسوی شهروندان تهرانی مطرح شده است اما مهمترین مشکلات شهری که دارای بیشترین همپوشانی با ماموریت شهرداری تهران است شامل آلودگی هوا، ترافیک، فاصله طبقاتی بین شمال و جنوب، جمعیت زیاد، بی‌تفاوتی مردم نسبت به یکدیگر، آسیب‌پذیرزی در برابر زلزله، جرم و جنایت، ناامنی هنگام تردد در معابر، کمبود امکانات تفریحی و ورزشی و همچنین کمبود وسایل حمل و نقل عمومی است./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود

تقویم رویدادهای فولاد مبارکه را که ورق بزنیم سطر به سطر آن پر است از دستاوردهایی که مانند حلقه‌های زنجیر در هم‌ تنیده شده تا زنجیره کاملی از تولید انواع محصولات فولادی تخت را در این شرکت معظم به تصویر بکشد. - اخبار بازار -

دوشنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1382 یکی از این روزهای افتخارآمیز است که در آن ورق موردنیاز خط ورق قلع‌اندود تولید شد.

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه، ضمن گرامیداشت این روز در این باره گفت: در راستای تأمین ورق موردنیاز کشور برای ساخت قوطی‌های بسته‌بندی مواد غذایی، زنجیره تولید محصول قلع‌اندود شرکت فولاد مبارکه با ظرفیت اسمی 103 هزار تن در سال به‌عنوان اولین واحد تولید ورق قلع‌اندود در کشور در سال 1382 به بهره‌برداری رسید.

به گفته زارع این زنجیره شامل خط نورد دوقفسه‌ای، خط شست‌وشوی الکترولیتی، بازپخت هیدروژنی، تمپرمیل، خط قلع‌اندود و خطوط برش قلع‌اندود است که از زمان بهره‌برداری تاکنون حدود 2 میلیون  تن ورق قلع‌اندود روانه بازار شده است.

وی با بیان اینکه ورق قلع‌اندود به‌طور عمده در ساخت قوطی‌های بسته‌بندی مواد غذایی مانند قوطی‌های روغن نباتی، رب گوجه‌فرنگی، تن ماهی، شیر خشک و... به کار می‌رود، ادامه داد: به همین علت این خط و محصولات استراتژیک آن از حساسیت‌ ویژه‌ای برخوردار است.

مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه اظهار داشت: تاکنون بیش از صد شرکت داخلی تولیدکننده قوطی‌های قلع‌اندود ورق قلع‌اندود فولاد مبارکه را دریافت  نموده‌اند  و در ساخت قوطی‌های مواد غذایی یا مواد شیمیایی  به کار گرفته‌اند.

زارع تصریح کرد: فرایند تولید ورق قلع‌اندود از نوع الکترولیتی است که در آن ورق نقش کاتد و شمش‌های قلع خالص نقش آند را دارند و محلول الکترولیت از نوع اسیدی و بر پایه اسید فنل سولفونیک است. کنترل میزان پوشش قلع به‌صورت اتوماتیک و با کنترل میزان جریان برق انجام می‌گیرد و جهت بهبود استحکام  و افزایش براقیت قلع از ذوب سطحی پوشش قلع استفاده می‌شود. همچنین برای محافظت از پوشش قلع، پوشش کروم و روغن اعمال می‌گردد.

بنابر اظهارات مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه، از چالش‌های مهم تولید ورق قلع‌اندود نیاز به ورق با ضخامت پایین در حدود 0.15 میلی‌متر است که جهت تولید آن نیاز به خطوط نورد و شست‌شو و آنیلینگ و تمپرمیل با مشخصات ویژه است که در این راستا فولاد مبارکه جهت ساخت زنجیره خطوط تأمین ورق موردنیاز واحد قلع‌اندود اقدام کرده است.

در همین زمینه، مصطفی ناجی، رئیس واحد قلع‌اندود نیز گفت: ازآنجاکه فولاد مبارکه همواره  به به‌روزرسانی تجهیزات و تکنولوژی تولید در خطوط تولیدی خود اهتمام دارد، در طول سالیان گذشته در راستای ارتقای کمی و کیفی محصول  قلع‌اندود اقدامات زیادی برای بهبود تجهیزات و تکنولوژی، به‌ویژه با تکیه‌بر دانش متخصصان داخلی  انجام شده است که از آن جمله می‌توان به نصب تجهیزات اندازه‌گیری جهت کنترل ضخامت و عرض ورق و دبی سیالات، بهینه‌سازی غلتک‌ها، بومی‌سازی مواد اولیه و تجهیزات، بهینه‌سازی مصرف آب، بهینه‌سازی استراکچر خط، ارتقای سیستم‌های اتوماسیون و تولید گریدهای ورق با سختی بالا نظیر گرید  T5 و DR8  اشاره کرد. مجموعه این فعالیت‌ها  منجر به بهبود در کمیت و کیفیت ورق تولیدی  شده  است؛ در‌حالی‌که به‌لحاظ کمیت، میزان تولید این خط بیش از ظرفیت اسمی آن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در زمینه کیفیت نیز این اقدامات ارتقای رضایت مشتریان را در پی داشته است و ورق تولیدی این واحد قابلیت رقابت با ورق‌های مشابه خارجی کشورهای صاحب تکنولوژی را دارد.

ناجی عنوان کرد: فولاد مبارکه مصمم است با  پویایی و ارتقای دانش و تکنولوژی خود، در مسیر رفع نیاز کشور به محصولات مختلف گام بردارد و از پتانسیل‌های علمی و فنی کشور در این راستا بهره گیرد.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • سخنگوی شهرداری تهران: برنامه‌ای برای باشگاه‌داری نداریم
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد