Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:13:01 GMT

40 مرکز آموزش دانش آموزان اوتیسم در کشور فعال است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۳۲۱۹

40 مرکز آموزش دانش آموزان اوتیسم در کشور فعال است

قزوین-ایرنا-معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به فعالیت 40 مرکز آموزشی، تخصصی ویژه دانش آموزان مبتلا به اختلال اوتیسم، گفت: تلاش داریم تا در همه استان ها مراکز جامعی برای آموزش به این دانش آموزان را ایجاد کنیم.

مجید قدمی روز دوشنبه در حاشیه مراسم کلنگ زنی ساخت نخستین مرکز آموزشی تخصصی اوتیسم در قزوین، به خبرنگار ایرنا گفت: از هر 68 کودک یک نفر احتمال ابتلا به اوتیسم را دارد که باید مدارس و مراکز خاصی را برای این دانش آموزان فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تحصیل 2 هزار و 100 دانش آموز اوتیستیک در مدارس استثنایی کشور، اضافه کرد: در استان هایی که فاقد مدارس ویژه هستند با تشکیل کلاس ضمیمه در مدارس استثنایی، این دانش آموزان تحت پوشش قرار می گیرند.
قدمی با اشاره به 2 طیف با بهره هوشی عادی و پایین در بین کودکان مبتلا به اوتیسم، گفت: دانش آموزان با بهره هوشی عادی در قالب طرح تلفیقی فراگیر در کنار دانش آموزان مدارس عادی تحصیل می کنند.
وی در خصوص کمبود نیروهای توانبخشی مدارس استثنایی، افزود: برای جبران این مساله نیز علاوه بر درخواست سهمیه استخدامی از آموزش و پرورش، به خانواده ها اجازه داده ایم تا ضمن دریافت هزینه های لازم از این سازمان، فرزندان خود را نزد مراکز خصوصی ببرند.
قدمی خاطرنشان کرد: به همین منظور امسال 50 میلیارد ریال اعتبار برای خدمات حمایتی به آموزش و پرورش استثنایی استان ها در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به برنامه های مختلف آموزشی و ورزشی برای دانش آموزان استثنایی در سال جاری، اظهار کرد: بودجه سازمان برای این منظور 15 درصد افزایش یافته و تلاش داریم تا برنامه های مناسبی را در حوزه آموزشی و ورزشی و نیز آموزش های تلفیقی،دوره های ضمن خدمت تخصصی و توسعه آموزش های فنی به مورد اجرا درآوریم.
قدمی با اشاره به ادامه احداث مدارس استثنایی مختلف در سطح استان های کشور، گفت: این سازمان مانند دیگر مدارس جهان با اجرای طرح آموزش تلفیقی فراگیر به دنبال تحصیل دانش آموزان استثنایی در کنار سایر دانش آموزان مدارس عادی است.
هم اکنون 140 هزار دانش آموز در یک هزار و 570 مدرسه استثنایی کشور تحصیل می کنند.
23 هزار نفر در کشور آموزش و هدایت دانش آموزان استثنایی را برعهده دارند.
7388/8054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش استثنايي اوتيسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در عرصه تولیدات دستی و کشاورزی در سنندج برپا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌اله موسوی پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: دو برنامه بزرگ در استان کردستان در حال برگزاری است که یکی از آن‌ها، برپایی نمایشگاه طرح خود اتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان کردستان است که عصر امروز در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج افتتاح و به مدت سه روز دایر می‌شود.

وی گفت: دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در قالب یکصد غرفه، تولیدات کشاورزی و دستی خود مبنی بر محصولات بومی، را در معرض دید بازدیدکنندگان و علاقمندان قرار داده‌اند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان افزود: این نمایشگاه با هدف ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های بومی محلی و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم برپا شده است.

وی با بیان اینکه در بحث گرایش به شاخه نظری در استان وضعیت مطلوبی نداریم تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه دو میز به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به سمت رشته‌های هنرستان‌ها برپا و به سوالات دانش‌آموزان و خانواده‌ها پاسخ داده خواهد شد.

موسوی همچنین به برپایی غرفه هوش مصنوعی و آموزش‌های دیجیتال اشاره و اظهار کرد: این غرفه نیز زمینه توانمندی دانش‌آموزان را در عرصه دیجیتالی به نمایش می‌گذارد و امیدواریم مورد بازدید خانواده‌ها قرار بگیرد.

معاون آموزش و پرورش کردستان از برگزاری همایش کشوری مدیران مدارس شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری در استان خبر داد و اظهار کرد: این همایش به مدت سه روز با حضور مدیرانی از وزارتخانه در سنندج برگزار می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان از امروز تا دهم اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج از ساعت 3 ظهر تا 10 شب در معرض بازید مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری