Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرامور باغبانی استان زنجان با اشاره به تولید نهال گواهی شده در استان زنجان گفت: سالانه ۸۰۰ هزار اصله نهال مجوزدار و گواهی شده در استان زنجان تولید می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش موج رسا; بهنام اوجاقلو امروز در جمع خبرنگاران از تولید سالانه حدود ۸۰۰ هزار اصله نهال مجوزدار و گواهی شده در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: با نظارت جدی بر نهال‌های تولیدی نهالستان‌ها از تولید و عرضه نهال بی‌کیفیت در استان جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طی چند سال اخیر تعدادی از نهالستانهای استان به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم از چرخه تولید خارج شده است.

مدیرامور باغبانی استان زنجان با اشاره به عدم وجود نهالستان فاقد مجوز در استان زنجان افزود: در حال حاضر تمام نهال های تولیدی در استان گواهی شده بوده و از طریق 9 نهالستان مجوزدار تولید و توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه نهالستان های دارای مجوز در استان زنجان ملزم به عرضه نهال شناسه دار در بازار هستند و هیچ نهالستانی حق توزیع نهال فاقد لیبل را ندارد، خاطرنشان کرد: توزیع نهال بدون شناسه در استان در صورت مشاهده غیر مجاز تلقی شده و با عاملین برخورد می شود.

اوجاقلو با اشاره به اینکه در راستای جلوگیری از توزیع نهال بی کیفیت و غیر مجاز در استان زنجان در قالب نشستی تولید کنندگان نهال استان به فروشندگان معرفی شدند، بیان کرد: فروشندگان نهال همچنین ملزم به اخذ کارت شناسایی از نظام صنفی کارهای کشاورزی استان شدند.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به ورود و خروج نهال از استان توسط فروشندگان ابراز کرد: به منظور جلوگیری از ورود نهال غیر مجاز به استان نیز نهال ها‌ی وارداتی علاوه بر لیبل‌‎دار بودن باید دارای گواهی بهداشت از حفظ نباتات استان مربوطه باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: در راستای کاهش آلودگی هوا برای ۱۰۰ واحد صنفی ذوب ضایعات دارای پروانه در شهرک صنعتی خیرآباد زمین اختصاص داده می شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، یوسف یوسفی اظهار کرد: در راستای انتقال واحدهای تولیدی (صنعتی، معدنی، خدماتی) و کارگاه‌های آلاینده به خارج از مناطق مسکونی و محدوده سکونتگاه‌ها، دومین جلسه کارگروه تبصره ماده ۱۴ قانون هوای پاک روز سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و سایر اعضا در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسات قبل با توجه به اینکه یکی از منابع آلایندگی هوا اراک ذوب ضایعات فلزی در کوره‌های سنتی است بنا بر تصمیم کارگروه مقرر شد برای ۱۰۰ واحد صنفی ذوب ضایعات دارای پروانه در شهرک صنعتی خیرآباد با مساعدت شرکت شهرک‌ها زمین اختصاص یابد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد از این پس با اقدام مشترک با صنف ضایعات فلزی کلیه واحدهای متخلف شناسایی و اقدامات قانونی در این خصوص لحاظ شود.

یوسفی ادامه داد: همچنین مقرر شد برنامه چهارگانه پالایشگاه نفت شازند به منظور کاهش آلایندگی گرد و غبار و so2 تا پایان سال اجرایی و در خصوص اتصال ایستگاه سنجش آلایندگی پالایشگاه شازند به شبکه پایش آنلاین تسریع شود.

وی افزود: شرکت پتروشیمی شازند نیز در راستای برنامه زمانبندی کاهش آلایندگی ملزم شد، برنامه کامل حذف فلرها را تا پایان سال به صورت کامل تکمیل و نسبت به خرید و نصب یک دستگاه سنجش آلودگی هوا با جانمایی محیط زیست از محل اجرای مسئولیت‌های اجتماعی حداکثر تا دو ماه آینده اقدام کند.

کد خبر 751546

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • کاشت بیش از ۶۵۰ اصله نهال در ورودی شهر بوشهر
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور