Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سیدمجتبی حسینی؛ در این نشست با تأکید بر همراهی و تعامل بخش‌­های هنری و استان­‌ها گفت: ضرورت دارد که هنر، به صورت یک مجموعه کلی و با در نظر گرفتن همه بخش­‌های آن مورد توجه قرار گیرد. همچنین توانمندی‌­های بخش­‌های هنری در استان­‌ها، همگرا باشد.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن‌­ها و مؤسساتی که در کنار معاونت امور هنری و ادارات کل تخصصی، سال‌ها پیش برای انجام امور اجراییِ این مجموعه­‌ها راه­‌اندازی شدند، به صورت شرکت، فعالیت می­‌کنند و به بازنگری و بازتعریف، نیاز دارند و بازنگری اساسنامه‌­ها و بازتعریف مأموریت‌­ها در انجمن‌ها و مؤسسات از تکالیف معاونت­ امور هنری است که البته به بررسی و زمان، نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در ادامه گفت: متأسفانه تاکنون هیچ پیمایش جامعی درباره اهل هنر و وضعیت بخش­‌های هنری کشور، انجام نشده است و برای تحقق آن، نیاز است تا آمار و اطلاعات دقیقی با همکاری و تعامل، درباره هنرمندان و شرایط هنری، فراهم شود و در مرحله بعد، آمایش سرزمینی هنر با توجه به ظرفیت‌­ها و توانایی‌های هر منطقه و استان، انجام شود و با توجه به شرایط هنری هر منطقه، برنامه­‌ریزی شود. امروز برنامه‌­ریزی و فعالیت­‌ها بدون توجه به آمایش سرزمین هنر انجام می­‌شود و به عنوان مثال، رشته‌های هنری در هنرستان‌های هنرهای زیبا، براساس آمایش سرزمینی در استان‌ها، برنامه­‌ریزی نمی‌­شود.

حسینی در ادامه با تأکید بر ضرورت بازنگری در آیین­‌نامه‌­های هنری گفت: مجموعه آیین­‌نامه­‌هایی که در حوزه فعالیت­‌های معاونت هنری است و زمان نسبتاً زیادی از تدوین آن‌ها گذشته است با توجه به شرایط، مقتضیات و تحولات هنر و متناسب با وضعیت امروز، بازنگری شود. در این راستا،  آیین­‌نامه­‌های جشنواره­‌های موسیقی، تئاتر  و هنرهای تجسمی فجر و سایر جشنواره­‌های معاونت هنری بازنگری و تدوین خواهد شد.

در این جلسه مدیران و مشاوران معاونت امور هنری مطالبی را درباره همکاری و تعامل معاونت امو هنری و حوزه­‌های تخصصی با استان­‌ها بیان کردند.

 علی غیاثی ندوشن (مدیر کل امور استان­‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) نیز گفت: نشست‌های مشترک و تعامل استان‌ها با معاونت امور هنری، برای کاهش مشکلات حوزه هنر و برنامه­‌ریزی برای توسعه هنر در استان­‌ها انجام می­‌شود. به این منظور، استان­‌های کشور به چند منطقه تقسیم شده است و هر گروه، متشکل از چند استان است.

 محمدرضا علیزاده (مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان) به نمایندگی از استان­‌های کرمان، اصفهان، یزد و کرمان جنوب، رضا دهبانی­پور (مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهکیلویه و بویراحمد) به نمایندگی از استان های فارس،  کهکیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری، رحیم جعفری (مدیر کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان کرمانشاه) به نمایندگی از استان‌های همدان، ایلام، لرستان، کردستان و کرمانشاه، بهزاد مریدی (مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران) به نمایندگی از استان­‌های سمنان، قم، قزوین البرز، مرکزی و تهران ناصر مقدم (مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز) به نمایندگی از استان­‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان، سیدسعید سرابی (مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی) به نمایندگی از استان­‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سیستان و بلوچستان، فیروز فاضلی (مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان) به نمایندگی از استان­های گیلان، مازندران و گلستان و حمیده ماحوزی (مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر) به نمایندگی از استان­‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان مطالبی را درباره تعامل و همکاری معاونت امور هنری با استان­‌ها بیان کردند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اساسنامه انجمن ها و مؤسسات هنری اساسنامه انجمن ها و مؤسسات هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم، گفت: نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت این صنعت را دوچندان کرده است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست هم‌اندیشی فعالان عرصه هنری، فرهنگی و گردشگری مناطق نفت‌خیز جنوب، هنر را نشئت‌گرفته از قلب و روح انسان دانست و گفت: بهترین هنرمند در عالم خداوند متعال و خالق هستی است، زیرا جهان را به زیبایی و درستی خلق کرد و در اختیار بشر قرار داد و سپس هنر را در وجود انسان نهادینه کرد.

وی با تأکید بر اینکه در تعریف و چیستی هنر و هنرمند باید کوشید، افزود: بدون شک هنری مورد توجه است که معرفت انسانی بر آن صحه بگذارد و سبب تعالی روح انسان شود. در این صورت می‌توان به هنری ماندگار دست یافت که موجب عزت، اتحاد و بالندگی ملت و دولت شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب انقلاب اسلامی را برکت جوشش درونی خلق دانست و بیان کرد: انسان‌هایی که در صحنه میدان‌داری انقلاب اسلامی حاضر بودند، روح لطیفی داشتند و هنرشان به خلق انقلاب اسلامی منجر شد.

دانشی تصریح کرد: هر هنری که به بالندگی، طراوت و ارزش‌دهی به حرکت عظیم انقلاب اسلامی منجر شود ارزشمند خواهد بود، ازاین‌رو هر کسی را نمی‌توان هنرمند نامید. درحقیقت، هنرمند کسی است که به معرفت انسانی ارزش دهد.

وی با بیان اینکه در عرصه هنری نیازمند ایجاد جبهه فرهنگی هستیم، افزود: امروز که ندای جمهوری اسلامی در همه عالم پیچیده است، چشم اقصی‌نقاط مختلف جهان بر ماست، ازاین‌رو به پشتیبانی این حرکت عظیم انقلاب اسلامی، هنر نیز باید به‌سمت این صنعت متمایل شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: صنعت نفت تاریخی ۱۱۵ساله دارد. این صنعت به همان صورت که مایه اقتدار و ارتقای اقتصاد بوده، در عرصه‌های فرهنگی نیز خوش درخشیده و حضور انسان‌های شاخص و ارزشمند در آن، گواهی بر همین مدعاست.

دانشی با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم گفت: البته مقصود تنها نفت نیست، اما نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت صنعت نفت را دوچندان کرده است، به‌طوری که اگر نفت در بحث‌های مختلف به پیشرفت برسد، می‌تواند بر جامعه پیرامونی خود نیز اثر بگذارد.

وی با تأکید بر ضرورت تفکر برای خلق هنر فاخر گفت: اگر تعقل فاخر انجام نشود هنر هیچ ارزشی ندارد. دنیای استکبار مجمع‌ها و دکترین فکری دارد که به عملکرد بیرونی آن منجر می‌شود، ازاین‌رو باید طرح نو انتخاب کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به رشد خانه‌های فکری و محتوایی با استفاده از ظرفیت خانواده بزرگ نفت اشاره و تصریح کرد: درباره خلق هنر فاخر باید تفکر کرد و سپس تصمیم‌های حاصل را به میدان آورد. در این زمینه خلأ نقشه راه در عرصه‌های گوناگون فرهنگی احساس می‌شود و در صورت تحقق آن شاهد شکل‌گیری اقتصاد هنری مبتنی بر معرفت‌شناسی هستیم که به تولید ثروت برای کشور منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس