Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، امیرحسین زمانی‌نیا در نشست حاشیه‌ای بیست و سومین نمایشگاه صنعت نفت در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه بدترین سناریو برای فروش نفت ایران در صورت خروج آمریکا از برجام اظهار داشت: بدترین اتفاق ممکن این است که به سال 92 برمی‌گردیم یعنی فروش نفت ایران محدود می‌شود. ترامپ هر شش‌ماه یک‌بار به مجلس اعلام می‌کند چقدر از نفت ایران برای بازار ضروری است و یا اعلام می‌کند که آیا ضرورتی است که نفت ایران وارد بازار شود یا خیر؟

وی افزود: علاوه بر محدودیت در فروش نفت ایران یعنی بازگشت به میزان قبل از برجام (سال 92) عواید حاصل از فروش از مسیرهای غیربانکی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برجام تا زمانی از نظر صنعت معنی دارد و معتبر است که نفت بفروشیم و بازار را حفظ کنیم، عواید ناشی از صادرات را دریافت کنیم. تجهیزات مورد نیاز را دریافت کنیم و برای پروژه‌هایی که تعریف می‌کنیم تامین مالی بین‌المللی داشته باشیم در غیر این‌صورت برجام معتبر نیست بنابراین اینکه ترامپ خارج شود یا خیر اهمیتی ندارد. ملاک برای ما وجود یا عدم چهار شرط یاد شده است.

معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت درباره سیاست‌های همگام آمریکا و عربستان برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران گفت:‌ در عالم سیاست هر کس ظرفیت تولید بیشتری داشته باشد نفوذ بیشتری نیز دارد بنابراین اگر عربستان و آمریکا برای تاثیرگذاری بر بازار و محدودیت نفت ایران برنامه‌ریزی کنند به خاطر ظرفیت بالایی که در تولید دارند موثر خواهند بود اما باید در نظر داشت که صنعت نفت و گاز و مدیریت بازرگانی ما در چهل سال گذشته آبدیده شده و روش‌ها و مکانیزم‌های خلاقانه‌ای مدنظر دارد که بتواند بازار را حفظ کند و اگر این همگامی دو کشور درست باشد جنگی برای به دست آوردن بازار خواهد بود.

وی درباره مشتریان جدید نفتی ایران اظهار داشت: آمار و ارقام صادرات نفت ما نشان می‌دهد که ماه آوریل رکورد زده‌ایم و در ماه می هم همین‌طور خواهد بود.

زمانی‌نیا درباره اینکه عربستان دنبال به دست آوردن مشتریان نفتی ایران است نیز بیان کرد: واقعیت این است که مسئولان عربستانی همواره دنبال مسئولان ایران هستند که تخصیص پیشنهاد دهند و بازار فروش ایران را محدود کنند.

وی درباره دریافت پول نفت تصریح کرد: ما اکنون همه پول‌مان را به یورو دریافت می‌کنیم اما در برخی موارد باید تبدیل به یورو شود که ممکن است در برخی کشورها هزینه در بر داشته باشد.

معاون وزیر نفت درباره قرارداد ایران و آذربایجان برای توسعه نفت در خزر اظهار داشت: قراردادی بین دو کشور منعقد شده برای توسعه مشترک میدان نفتی خزر که بسیار بزرگ است و در مورد اینکه روش کار به چه شکل باشد مذاکره خواهد شد.

وی یادآور شد: ضوابط سیاسی دو کشور به حدی بالا است و به هم اعتماد دارند که در صورت تحریم‌ها هیچ تاثیری در روند مذاکرات نخواهد داشت چرا که می‌بینیم در حدی اعتماد بین دو کشور حاصل شده که قبل از نهایی شدن رژیم حقوقی خزر توافق کردند که یک میدان مشترک را توسعه دهند.

زمانی ‌نیا درباره صادرات گاز به عمان از سفر هیئت عمانی برای مذاکره و نهایی کردن متن قرارداد اظهار داشت: در 12 می برای اجرای این پروژه اراده سیاسی در هر دو کشور وجود دارد و علاقمندی زیادی برای اجرای آن وجود دارد.

وی درباره اینکه در صورت بازگشت تحریم‌ها صادرات نفت به روسیه چقدر می‌تواند جایگزین بازارهای از دست رفته احتمالی ایران باشد تصریح کرد: قطعا افزایش فروش نفت به روسیه می‌تواند به عنوان یک آپشن برای زمان تحریم باشد این کشور تاکنون دو محموله نفتی از ما دریافت کرده و به دنبال محموله‌های بعدی است و ما نیز استقبال می‌کنیم.

وی درباره صدور نفت به عراق بیان کرد: هر دو طرف علاقمند به اجرای آن هستند که نفت به کرکوک با تانکر ارسال شود در صورتی که مسائل لجستیک نهایی شود عملیات آغاز خواهد شد.

زمانی‌نیا درباره تلاش عربستان برای گرفتن مشتریان نفتی ایران خاطرنشان کرد: آمار صادرات ما نشان می‌دهد که تاکنون در این زمینه موفقیت چندانی نداشته اما رقابت ناسالمی به وجود آمده است.

معاون وزیر نفت در پاسخ به اینکه اگر ایران جای یک شرکت بزرگ نفتی بود که در شرایط تحریم بود آیا حاضر به حضور و سرمایه‌گذاری می‌شد یا خیر توضیح داد:همه کشورها ملاحضات ژئواستراتژیک را در نظر می‌گیرند. ایران کشوری باثبات و امن برای اجرای پروژه‌های نفت و گاز است. نسبت تولید به ذخائر ما ناچیز است. ما بیشترین منابع هیدروکربری دنیا را داریم و فقط چهار میلیون بشکه تولید داریم. این به معنای آن است که فرصت زیادی برای سرمایه‌گذاری‌های سودآور داریم ضمن اینکه هزینه استخراج نفت در ایران فقط پنج دلار است و 60- 70 درصد سرزمین هنوز مشخص نیست که نفت دارد یا خیر بنابراین فرصت‌های زیادی وجود دارد و فراوانی نیروی کار آموزش دیده و ناظر با هزینه‌های کم را نیز نباید فراموش کرد. بنابراین همه علاقمندان به کار در ایران هستند اما اولویت قانون است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر نفت امیرحسین زمانی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند

نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا و رئیس کنفدراسیون آسیایی این رشته ورزشی تأکید کرد، ایران تا ۱۰ سال آینده در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری عبدالحلیم بن قادر نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا و رئیس کنفدراسیون آسیایی این رشته ورزشی، نصرالله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی و همچنین سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و نایب رئیس کنفدراسیون آسیا، امروز (چهارشنبه - 19 اردیبهشت ماه) برگزار شد.

بن قادر در ابتدای این نشست گفت: با وزیر ورزش دیدار کردم و از این بابت خرسندم که در تعطیلات پذیرای ما به‌عنوان یک عضو از بدنه فدراسیون جهانی سپک تاکرا بود. دیدن وزیر بسیار عالی بود. وزیر برخوردی مهربانانه داشت و فراموش نمی‌کنم که چقدر استقبال خوبی از من شد. ملاقات با وزیر ورزش قرار بود 30 دقیقه باشد، اما دو ساعت طول کشید و فرصت داشتم که درباره توسعه جهانی این رشته و همچنین در ایران توضیح بدهم.

وی ادامه داد: انجمن ایران یک رشد قارچ‌گونه و خوبی داشته و الان سپک تاکرا در 25 استان فعال شده است و بانوان و آقایان ایرانی در سطح جهانی بازی می‌کنند و کلاس جهانی دارند. اعتقاد دارم ایران تا 10 سال آینده در جهان رکوردشکنی خواهد کرد. وزیر ورزش قول حمایت مساعد از مسابقات زیر 23 سال قهرمانی آسیا در تهران را داد. این برای اولین بار است که چنین رویدادی در سطح آسیا برگزار می‌شود و 12 کشور به ایران می‌آیند و از وزیر ورزش بابت حمایت‌هایش تشکر می‌کنم. ایران کشوری امن است و سایر کشورها باید به ایران بیایند و مطمئنم که این سطح تفکر از ایران تقویت می‌شود.

نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا همچنین خاطر نشان کرد: به وزیر ورزش گفتم که مسئله مهم این است که ما از طریق فدراسیون جهانی یک آکادمی در ایران تأسیس کنیم. ایران می‌تواند آکادمی داشته باشد، چون سطح خوبی از سپک تاکرا را دارد. مزیت آکادمی این است که می‌توانیم دوره‌های آموزشی مختلف و همچنین تربیت مدیران و رهبران در این رشته را داشته باشیم و سطح دانش این رشته را ارتقا بدهیم. برای الحاق به کمیته بین‌المللی المپیک باید حاکمیت خوبی داشته باشیم و تأسیس این آکادمی می‌تواند به این موضوع کمک کند.

بن قادر در ادامه یادآور شد: در بازدید از ایران از سهراب آزاد خواستم که تعداد کرسی‌های ایرانیان را افزایش بدهد. همچنین پوشش و حجاب زنان ایرانی بسیار مهم است و از کشورها خواسته‌ام که بانوان ایرانی را با همین حجاب بپذیرند. موضوع دیگر این است که از آزاد خواستم یک وکیل حقوقی داشته باشیم که به همین منظور آقای روحانی به ما ملحق خواهد شد.

رئیس کنفدراسیون سپک تاکرا آسیا تصریح کرد: دیروز با مناف هاشمی ملاقات داشتم و فرصتی شد که توسعه این رشته را توضیح بدهم، آنها نیز تحت تأثیر گزارش قرار گرفتند. 65 عضو فدراسیون جهانی سپک تاکرا درخواست خود را برای الحاق این رشته به کمیته بین‌المللی المپیک داده‌اند و از کمیته المپیک ایران و وزارت ورزش نیز می‌خواهم که ما را در این مسیر کمک کنند.

وی درباره امکاناتی که فدراسیون جهانی برای این میزبانی می‌دهد، گفت: فدراسیون جهانی 50 هزار دلار، 200 توپ و ... را داده و اینها برای توسعه سپک تاکراست.

بن قادر درباره جهانی‌تر شدن سپک تاکرا اظهار داشت: الان 60 کشور داریم و کشورهای بیشتری را برای مسابقات جهانی نیازمندیم. در قاره آفریقا از قبل روی 17 کشور کار کردیم که 10 کشور را برای تأسیس فدراسیون ملی ترغیب کردیم. 10 کشور در اروپا داریم و در خاورمیانه باید ایران نقش بزرگ‌تری ایفا کند. ایران در آسیای میانه باید پیشتاز باشد. تمایل دارم ایران راهبری آسیای میانه را برعهده بگیرد. همه هشت کشور آسیای میانه باید به تهران بیایند و فدراسیون آسیای میانه تأسیس کنیم.

نایب رئیس فدراسیون جهانی سپک تاکرا  افزود: توسعه سپک تاکرا از ایران خیلی پراهمیت است. ما می‌توانیم 100 کشور را طی سه سال آینده به فدراسیون اضافه کنیم، اما باید روی مدیریت آن کار کنیم. مسئله مهم توسعه رشته سپک تاکرا در مدارس است و سهراب آزاد باید یک برنامه 10 ساله آماده کند تا مدارس فعال شوند. سپک تاکرا باید فراگیر شود و وزارت علوم نیز باید حمایت کند. همچنین نیاز به تربیت مربی است. الان قیمت یک توپ 10 دلار است که برای ایران گران محسوب می‌شود. من 400، 500 توپ به ایران می‌دهم، اما کافی نیست. ایران باید مجری ساخت توپ باشد و ما آماده دادن لایسنس توپ به ایران هستیم.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش تصریح کرد: کمک فدراسیون جهانی در قالب تجهیزات است و برای توسعه این رشته به کشورها کمک می‌کنیم.

همچنین نصرالله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی در این نشست اظهار داشت: از حضور حلیم بن قادر در ایران خرسندیم و آینده خوبی برای سپک تاکرای ایران متصور هستیم. قطعاً با حمایت‌های قادر و زحمات اعضای انجمن، روزهای خوبی در راه است. درخواست کردیم هم‌زمان با برگزاری مسابقات زیر 23 سال آسیا، اجلاس رؤسای فدراسیون‌های آسیایی یا حتی جهانی را در ایران داشته باشیم که ان‌شاءالله این را در تفاهم‌نامه می‌آوریم.

وی ادامه داد: آقای وزیر و دبیرکل کمیته این اصرار را داشته‌اند. اتفاق بزرگ و زیبا، میزبانی کشورمان است. مناف هاشمی دیروز گفت که کمیته ملی المپیک نسبت به انجمن‌های این فدراسیون دقیق‌تر شده است و فکر می‌کنم اتفاقات بهتری هم رخ بدهد. جلسه بن قادر با وزیر ورزش تأثیرگذار بود و مناف هاشمی هم قول حمایت همه جانبه از این رشته را داد.

سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا نیز در نشست خبری امروز گفت: یکی از برنامه‌های ما در سپک تاکرا میزبانی مسابقات زیر 23 سال است که اهمیت زیادی داشت. تفاهمی با سرپرست فدراسیون هم صورت می‌گیرد که برای حضور داوران بین‌المللی، مسئولان مسابقات، تجهیزات مهم و سفر به مسابقات جهانی دیویژن A در دو رشته در مالزی صحبت شده است. باید برای برتر شدن، خیلی تلاش کنیم. بانوان ما باحجاب و خیلی خوب مسابقه می‌دهند و لباس فرم زنان ما هم توسط بن قادر به کشورهای دیگر توصیه شده است. میزبانی جام جهانی توسط وزیر ورزش و جوانان تقاضا شده است و جلسات خوبی هم برگزار شد.

وی درباره کمک‌های داخل ایران برای این میزبانی گفت: برای نخستین بار است که مسابقات زیر 23 سال برگزار می‌شود. وزارت ورزش و کمیته المپیک قول‌هایی برای هتل و سالن به ما داده‌اند، اما هزینه‌های بلیت و میزبانی بسیار بالاست. کمیته و وزارت از ما حمایت کرده و قول کمک مالی داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسنادی از شرایط بغرنج اقتصاد ایران در سال منتهی به انقلاب ۵۷
  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • رکوردشکنی معاملات طلا در مرکز مبادله ایران؛ 319 کیلوگرم شمش طلا در یک روز معامله شد
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان