Web Analytics Made Easy - Statcounter

 فارس نوشت: در این میان امسال شبکه های یک، دو و سه سیما در تدارک آماده سازی سریال های ویژه ماه مبارک رمضان هستند و باقی شبکه ها با توجه به زمان محدود برنامه ای برای پخش ندارند.

اما برخلاف اخبار منتشر شده هنوز تصمیم قطعی معاونت سیما برای انتخاب سریال ها گرفته نشده و گزینه های مختلفی برای انتخاب وجود دارد که اغلب آنها مراحل پایانی ساخت را طی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمدحسین لطیفی، محمدمهدی عسگرپور، وحید امیرخانی، بهرنگ توفیقی و علی غفاری کارگردان‌هایی هستند که سریال هایشان از گزینه‌های اصلی پخش در ماه رمضان است.

گزینه جدی و آماده پخش شبکه یک سیما سریال تازه محمدحسین لطیفی است که در همکاری با سازمان هنری- رسانه ای اوج و به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی سال گذشته بطور کامل در شهر یزد جلوی دوربین رفته است.

«سرّ دلبران» ابتدا قرار بود در ماه مبارک رمضان سال ۹۶ به روی آنتن برود، اما این اتفاق نیفتاد و به رمضان امسال کشیده شد.

در این درام عاطفی، برزو ارجمند در قامت یک روحانی نقش اول را ایفا می‌کند و محمد کاسبی، فرهاد قائمیان، اسماعیل محرابی، متین ستوده، جعفر دهقان، کامران تفتی، جهانبخش سلطانی، شهین تسلیمی، شهرام عبدلی، رابعه مدنی و بهاره افشاردیگر بازیگران این سریال هستند.

گزینه اصلی شبکه دو سیما، سریال اجتماعی «پدر» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا است.

در این مجموعه که هم اکنون مراحل پایانی تصویربرداری خود را سپری می کند، مهدی سلطانی شخصیت محوری آن را برعهده دارد. لعیا زنگنه، بیژن امکانیان، سینا بهراد، مسعود فروتن، نیما رئیسی، مجید مشیری و اکبر رحمتی دیگر بازیگران این سریال هستند.

 

شبکه سه سیما اما با 3 گزینه روبرو است؛ از سویی محمدمهدی عسگرپور در تازه ترین همکاری خود با رسانه ملی، مجموعه‌ «رهایم نکن» با نام قبلی «دستت را به من بده» را از مرداد 96 جلوی دوربین برده است که هنوز تصویربرداری آن در شهر لاهیجان ادامه دارد.

در این سریال پرلوکیشن و پربازیگر، امین تارخ شخصیت محوری را ایفا می کند و فریبا متخصص، محمدرضا هدایتی، مریم بوبانی، مارال فرجاد، نیما شعبان‌نژاد، دنیا مدنی، بابک بهشاد، علی استادی، معصومه قاسمی‌پور، شیرین آقاکاشی، رحمان باقریان، کاظم هژیر آزاد و حسین ملکی به ایفای نقش می‌پردازند.

«رهایم نکن» نیز یک درام اجتماعی است که در 37 قسمت آماده می شود.

تنها گزینه کمدی رسانه ملی در ماه مبارک رمضان اما «شرایط خاص» نخستین سریال وحید امیرخانی است که از مدتی پیش به تهیه کنندگی سیدمرتضی فاطمی جلوی دوربین رفته است.

در این کمدی قصه گوی موقعیت، کامبیز دیرباز در تازه ترین همکاری با رسانه ملی شخصیت محوری را برعهده دارد و بهرام افشاری، پروانه معصومی، نادر سلیمانی، سیروس گرجستانی، کاظم سیاحی، مریم سعادت، شهره سلطانی، سوگل قلاتیان، معصومه رحمانی، صحرا اسداللهی، مصطفی ساسانی و اسدالله یکتا سایر بازیگران آن را تشکیل می دهند.

این مجموعه متفاوت که هم اکنون مراحل پایانی تصویربرداری خود را سپری می کند، نگاهی گذرا به دفاع مقدس نیز دارد و مضامین اجتماعی جدی با زبانی طنز در آن طرح می شوند.

گزینه بعدی این شبکه سریال «بچه مهندس» است که در 60 قسمت و سه فاز به کارگردانی علی غفاری و تهیه‌کنندگی سعید سعدی ساخته می شود. چنانچه این مجموعه بخواهد در ماه رمضان روی آنتن برود، فاز اول آن بروی آنتن می‌رود و پخش آن بعد از رمضان نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

قصه این سریال در سه فاز کودکی، نوجوانی و جوانی شخصیت اصلی مطرح می‌شود و زندگی پسری را تصویر می‌کند که در کودکی رها شده و در پرورشگاه بزرگ می شود. بهناز جعفری، محمد کاسبی، ساناز سعیدی، بهاره رهنما، برزو ارجمند، اندیشه فولادوند، مریم خدارحمی، نفیسه روشن، سوگل طهماسبی، عباس جمشیدی فر، سلمان فرخنده، فرزین محدث و سیاوش چراغی پور در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.

باتوجه به تجربه سال های دور صداوسیما در استفاده از سریال‌های کمدی با آموزه های اجتماعی در ماه مبارک رمضان و استقبال بسیار بینندگان از این دست آثار، بنظر می رسد تصمیم معقولانه برای انتخاب ترکیب مناسب میان آثار این شبکه ها انتخاب یک اثر طنز در کنار دیگر آثار درام اجتماعی باشد.

باید دید در فرصت باقیمانده تصمیم مدیران سازمان چه خواهد بود و سلیقه مخاطب چقدر در آن دیده می شود؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی

به گزارش همشهری آنلاین، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام