Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در غرفه سازمان چاپ و نشر این دانشگاه در نمایشگاه کتاب گفت: الکترونیکی کردن کتاب‌ها روشی برای پایین‌آوردن هزینه‌ها است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا زمانی‌زاده مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی درباره غرفه سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی در سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: امسال غرفه سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی از ویژگی‌های خوبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیم‌ها در برپایی غرفه یادشده بر این بود که واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یکپارچه کتاب‌های خود را ارائه کنند تا متقاضیان به راحتی بتوانند کتاب‌های مورد نیاز خود را تهیه کنند، با این تصمیم غرفه دانشگاه باشکوه‌تر و موفق‌تر در جذب مخاطب عمل خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه امسال فضای مناسبی برای غرفه انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته شده است، افزود: پس از برگزاری نمایشگاه، خروجی و نتیجه آن مورد بررسی و مقایسه با سال گذشته قرار خواهد گرفت تا بتوانیم برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای شرکت در این رویداد فرهنگی در سال‌های آتی داشته باشیم.

مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص وضعیت امروز کتابخوانی اعلام کرد: هم اکنون چاپ کتاب نیاز به بازنگری دارد و باید کتاب‌های تخصصی و پژوهشی در اولویت باشند و در حوزه پژوهش بسیار حرفه‌ای عمل کنیم. بهتر است کتاب‌هایی برای چاپ انتخاب شوند که متناسب با نیاز علمی دانشگاه و موثر در انتقال دانش باشند.

کتاب‌های الکترونیکی باید مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تجربه نشان می‌دهد میزان استقبال از کتابخوانی به صورت کتاب‌های چاپی، چه در دانشگاه‌های ایران و چه در دیگر کشور‌های دنیا در حال کاهش است. با توجه به مشکلات حوزه نشر، الکترونیکی کردن کتاب یکی از رو‌ش‌های پایین آوردن هزینه‌ها و جذب مخاطب کنونی است. در سال‌های اخیر متقاضیان دوست دارند کتاب‌های الکترونیکی بخوانند که دانشگاه نیز با برنامه‌ریزی، در حال حرکت به سوی چاپ الکترونیکی و دانشگاه سبز است که همگان از مزایای آن از جمله کاهش هزینه‌ها، صرفه جویی در کاغذ، زمان، مکان و نگهداری آگاه هستند.

زمانی‌زاده خاطرنشان کرد: بسیاری از درس‌ها به صورت مجازی تدریس می‌شوند و ضروری است کتابخانه‌های دانشگاهی و کتاب‌های الکترونیکی بیشتر مجهز شوند.

وی در پایان گفت: امروزه شاهد نوعی عدم اقبال اجتماعی هستیم و می‌بینیم مردم کمتر کتاب می‌خوانند. نمایشگاه بهترین فضا است برای اینکه این فرهنگ‌سازی صورت گیرد. دانشگاه آزاد اسلامی نیز همانند سال‌های گذشته با تمام توان در این امر فرهنگی شرکت دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد

احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون درباره تبعیضی که ممکن است به نظر برسد در تعداد برخی ویدیوهای یک برنامه وجود دارد و به تبع آن بازدید و آمار بیشتر آن برنامه را به دنبال دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: ما حدود ۶ سال است که تجربه این مدل سرویس دادن به برنامه ها را داریم و همه تلاشمان این است که تبعیضی بین برنامه ها نباشد.

وی ادامه داد: شاید در سال های اول راه اندازی این سرویس به دلیل کم بودن امکانات، مشکلات فنی یا کمبود تجربه چنین اتفاقی رخ می داد که خارج از اراده ما بود اما در حال حاضر سعی می کنیم حداکثر تلاشمان را داشته باشیم که عدالت بین برنامه ها برقرار شود.

خورشیدی تصریح کرد: خود مدیران شبکه ها و متولیان گروه های مختلف سازمان و شبکه ها در میزان ارتقا و پروموت برنامه ها در صفحه اول تلوبیون خیلی موثر هستند. درواقع به نسبت ضریبی که آنها می دهند و اهمیتی که برنامه دارد در صفحه اول تلوبیون اثر بیشتری از یک برنامه دیده می شود.

مدیرعامل تلوبیون با اشاره به فرایند ضریب گرفتن در این سرویس عنوان کرد: یک اصل در تلوبیون وجود دارد که ما به دلیل آنلاین بودن و شفاف بودن آمار مخاطب، مجبور و محکوم هستیم که به برنامه های پربیننده ضریب بیشتری بدهیم. از طرفی ناخودآگاه برنامه ای که مخاطب و کاربر در مراجعه به تلوبیون چه از طریق صفحه اول و چه از طریق موتورهای جستجو بیشتر سراغ می گیرد، بیشتر نیز دیده می شود و خود این محتوا هم قاعدتاً ضریب بیشتری می گیرد.

وی اضافه کرد: از این حیث برای ما فرقی نمی کند که این محتوا یک برنامه استانی باشد یا برنامه ای در یک شبکه پرمخاطب بلکه میزان علاقه مندی مخاطب است که آنها را تبلیغ (پروموت) می کند.

خورشیدی در پایان درباره کاربران تلوبیون بیان کرد: عدد تجمیعی کاربران تلوبیون یعنی نصب این سرویس در اپلیکیشن ها، ۳۵ میلیون کاربر است اما با توجه به رویدادها تعداد کاربرها فرق دارد مثل رویداد جام جهانی که تعداد بالایی علاقه‌مند هستند آن را تماشا کنند.

کد خبر 6089429 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد