Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور گفت: یکی از ظرفیت‌های خوانسار حوزه‌های علمیه و عالمان این شهر هستند و گردشگران علاقه‌مند در سفر به خوانسار از بخش‌های مختلف تاریخی و مذهبی بازدید کنند و حوزه‌های علمیه می‌تواند یکی از مراکزی باشد که مورد بازدید گردشگران قرار گیرد.

به‌گزارش ایمنا، فاز یک دهکده گردشگری گلستان‌کوه در شهرستان خوانسار سه‌شنبه _۱۸ اردیبهشت‌ماه_ با حضور علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور و مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان افتتاح  شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌چنین علی‌اصغر مونسان در سفر به خوانسار ضمن افتتاح فاز یک این دهکده گردشگری، با حضور در مدرسه علمیه مریم‌بیگم(علوی) از بخش‌های مختلف این مدرسه تاریخی بازدیدو بر توجه هرچه بیشتر به این بنا تأکید کرد و دستور مرمت آن را صادر کرد.

علی‌اصغر مونسان در آیین افتتاح فاز یک دهکده گردشگری گلستان‌کوه خوانسار با بیان اینکه قرار بود تا سال ۱۴۰۰، دو هزار واحد بوم‌گردی به ظرفیت‌های کشور افزود شود اما که خوشبختانه بر اساس آمارها خیلی زودتر می‌توانیم به این عدد دست پیدا کنیم و بیش از نیمی از این ۲ هزار واحد در سال ۹۷ محقق خواهد شد، اظهار کرد: افتتاح این دو هزار واحد بوم‌گردی می‌تواند به رونق اقتصادی و توسعه روستاها کمک کند. با احداث هر واحد بوم‌گردی به طور متوسط هفت تا هشت نفر مشغول به فعالیت خواهند شد بنابراین می‌توانیم ۱۶هزار شغل را تنها در حوزه بوم‌گردی ایجاد کنیم.

وی بر تأمین زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان‌های مختلف استان اصفهان تأکید کرد و افزود: صنعت گردشگری به اقتصاد سوم دنیا تبدیل شده است و به‌واسطه هوشمندسازی پیش‌بینی می‌شود بسیاری از صنایع و حوزه‌های مختلف اقتصادی جایگاه خود را از دست بدهند اما آنچه که همه اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کنند این است که صنعت گردشگری به‌صورت فزاینده رشد خواهد داشت.

مونسان گفت: پیش‌بینی می‌شود که صنعت گردشگری در سال‌های آینده از رتبه سوم به رتبه دوم و حتی رتبه اول اقتصادی ارتقا یابد؛ ازاین‌رو کشورهای مختلف توسعه گردشگری را در دستور کار خود قرار داده‌اند و به‌عنوان یک منبع بزرگ درآمد موردتوجه قرار گرفته است.

گردشگری به ایجاد اشتغال و دیپلماسی عمومی کشورکمک می‌کند

معاون رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دو بخش در حوزه گردشگری یعنی بخش اقتصادی و بخش فرهنگی و اجتماعی باید موردتوجه قرار گیرد و خوشبختانه ایران بزرگ پُر است از جاذبه‌های گردشگری و آثار فرهنگی‌تاریخی که می‌تواند ارزآوری بسیار زیادی از این حوزه نصیب کشور کمک کند، ادامه داد: کشور ما بیش از ۵۰ سال است که با خشکسالی روبه‌رو است و سایر صنایع نیز با مشکلاتی ممکن است روبه‌رو باشند، از این‌رو تنها راه برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی توجه به گردشگری است و همگان اذعان دارند آنچه می‌تواند به رونق اقتصادی کمک کند صنعت گردشگری است. رشد ایجاد اشتغال در این صنعت ۲.۵ برابر بیشتر است از طرفی نیز با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون تومانی می‌توان در صنعت گردشگری یک شغل ایجاد کرد.

وی گفت: در نوروز امسال شاهد گردش مالی ۱۰ هزارمیلیارد تومانی بودیم به‌گونه‌ای که در محروم‌ترین استان‌های کشور نیز در نوروز امسال فعالان صنعت گردشگری از محل گردشگری کسب درآمد کردند.

مونسان به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اشتغال اشاره کرد و افزود: به‌طور حتم موضوع گردشگری می‌تواند به ایجاد اشتغال در کشور کمک کند، ضمن این‌که گردشگری به دیپلماسی عمومی کشور نیز کمک می‌کند و می‌تواند باعث تقویت ارتباطات ایران با سایر کشورها شود.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه نمونه موفق صنعت گردشگری و درآمدزایی از طریق این صنعت، عباس برزگر در بوانات استان فارس است که توانسته است از این طریق به درآمدزایی بسیار خوبی دست پیدا کند و موجب رونق منطقه بوانات در استان فارس شده است، تصریح کرد: یکی دیگر از نتایج مهم رونق صنعت گردشگری مهاجرت معکوس روستاییان است به‌گونه‌ای که در برخی از روستاها رونق این صنعت توانسته است علاوه بر جلوگیری از مهاجرت روستاییان باعث مهاجرت معکوس آن‌ها نیز شود.

معاون رئیس جمهوری به موضوع گردشگری حلال اشاره کرد و گفت: موضوع گردشگری حلال را باید کشورهایی دنبال کنند که غیراسلامی هستند در کشور ما و کشورهای اسلامی تمام بخش‌های گردشگری حلال است، کما این‌که عمده گردشگرانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران فرهنگی هستند و نکته جالب اینجاست که هر گردشگری که به ایران سفر کرده است به سفیر ایران تبدیل شده است چراکه رفتارهای خوب و اسلامی ایران را دیده است و خودبه‌خود به سفیر گردشگری ایران تبدیل شده است.

یکی از ظرفیت‌های خوانسار حوزه‌های علمیه و عالمان این شهر هستند

مونسان به زیبایی‌های خوانسار و ظرفیت‌های این شهر در حوزه گردشگری و میراث‌فرهنگی اشاره کرد و گفت: خوانسار شهر علم و عالمان است که در کنار طبیعت بکر و جاذبه‌های زیبا می‌تواند به‌عنوان یک مقصد مهم در گردشگری نقش ایفا کند و این ظرفیت‌های می‌تواند به افزایش جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک کند. از طریق توجه به صنعت گردشگری می‌توان به درآمدزایی و اشتغال آفرینی در این شهرستان بیش‌ازپیش کمک کرد.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اهمیت ایجاد شغل در کشور با بیان این‌که بیکاری اُم‌الفِساد است، افزود: امروز هیچ عبادتی بالاتر از ایجاد شغل در کشور خصوصاً برای جوانان نیست و همه باید تلاش کنیم تا از طرق مختلف ازجمله از طریق توجه به صنعت گردشگری بتوانیم به اشتغال‌زایی و درآمدزایی کمک کنیم.

وی با اشاره به روستاهای هدف گردشگری، افزود: فارغ از روستاهای گردشگری اعتقاد دارم همه شهرها و روستاهای ما جاذبه‌های بی‌نظیری برای گردشگری دارند به همین دلیل در طرح اشتغال روستایی  دولت ۱.۵ میلیارد دلار اختصاص داده است و همین رقم نیز از سوی بانک‌های عامل تخصیص می‌یابد که در مجموع ۱۲‌هزارمیلیارد تومان می‌شود که از این سهم ۲۴۰۰‌ میلیارد تومان آن مربوط به گردشگری و صنایع‌دستی است و همه روستاهای ما در طرح اشتغال روستایی می‌توانند از این اعتبارات استفاده کنند.

مونسان گفت: استان اصفهان یکی از مهم‌ترین استان‌ها در حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و یکی از مقاصد مهم گردشگران خارجی است و امروز در سفر به خوانسار نیز شاهد زیبایی‌های خوانسار و جاذبه‌های این شهر بودم و من این شهر را شهر علم و عالمان می‌دانم که در کنار جاذبه‌های طبیعی و تاریخی می‌تواند یک مقصد مهم گردشگری باشد.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های خوانسار حوزه‌های علمیه و عالمان این شهر هستند که این خود می‌تواند موضوعی باشد که در حوزه گردشگری مورد توجه قرار گیرد و گردشگران علاقه‌مند در سفر به خوانسار از بخش‌های مختلف تاریخی و مذهبی بازدید کنند، حوزه‌های علمیه می‌تواند یکی از مراکزی باشد که مورد بازدید گردشگران قرار گیرد و در آن جا علما می‌توانند پیام‌های مذهبی خود را به گردشگران منتقل کنند.

وی ضمن قدردانی از سرمایه‌گذار بخش خصوصی دهکده گردشگری گلستان‌کوه، خاطرنشان کرد: تلاش‌های زیادی برای ایجاد این دهکده انجام شده است که جای قدردانی دارد و امیدوارم بخش‌های دیگر این پروژه نیز به‌زودی تکمیل شود و شاهد افتتاح نهایی این دهکده زیبا باشیم.

منبع: خبرگزاری میراث آریا

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: امروزه با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب وکار‌های کوچک و متوسط و کسب و کار‌های دانش بنیان به ضرورت دیجیتالی سازی کسب و کارشان پی برده اند و در همین راستا برگزاری دوره دیجیتال مارکتینگ از برنامه‌ها و اولیت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک بوده است.

عرب افزود: برگزاری دوره‌های دیجیتال مارکتینگ در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقمندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی با برند واچی https://vachi.ir/ کنند که با استقبال خوبی نیز مواجه شده است.

وی گفت: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تاکید دارند و اقامتگاه‌های بوم گردی کاملا در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بوم گردی‌ها در اصفهک است.

 برند واچی نیز محصولاتش را به صورت کاملا سازگار با محیط زیس و با بهره گیری از سنت‌های قدیمی بسته بندی می کند.

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»