Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ شرکت بیمه پاسارگاد در راستای حفظ امنیت خاطر بیمه گذاران و با تکیه بر نیروی انسانی جوان و مجرب خود و بهره‌گیری از دانش روز بیمه و فناوری اطلاعات با بیش از ده سال سابقه فعالیت در صنعت بیمه کشور تلاش کرده تا با راه اندازی نرم افزار موبایلی "همراه بیمه پاسارگاد” در زمان پرداخت اقساط بیمه های عمر و تأمین آتیه آرامش خاطر را به عنوان مهم‌ترین دستاورد بیمه، به مشتریان خود هدیه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در این راستا، بیمه گذاران می توانند حق بیمه خود را توسط گوشی تلفن همراه در زمانی اندک و در امنیت کامل با استفاده از تمام کارت های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نمایند. گفتنی است، امکان دسترسی هر بیمه گذار به کلیه بیمه نامه های عمر و تأمین آتیه ، امکان پرداخت اقساط تمام بیمه نامه های عمر و تأمین آتیه در هر زمان و مکان بدون شناسه قبض و شناسه پرداخت، به روزرسانی وضعیت اقساط پرداخت شده حق بیمه، مشاهده سوابق پرداخت اقساط حق بیمه (با مشخص بودن پرداخت در سررسید، پرداخت با تأخیر و اقساط معوق) و… از مزایای این نرم افزار است.
 
در این نرم افزار امکان مشاهده تاریخچه پرداخت اقساط بیمه های عمر و تأمین آتیه و نیز پرداخت اقساط با انواع کارت های شبکه بانکی کشور فراهم شده است.
 
بـرای دریـافـت ایـن نـــرم افـزار و نیـز آمـوزش نـحــــوه استـفـاده از آن می تـــوانـیـد به لیـنـک کــانـال تـلـگـرامـی  https://t.me/pasargadinsuranceCRM  و یا در اینستاگرام https://www.instagram.com/pasargad_apps مراجعه نمایید.
 
گفتنی است، در اولین مرتبه استفاده از نرم افزار، کاربر بایستی با وارد نمودن اطلاعات درخواستی در سیستم ثبت نام کرده و با دریافت ” کد فعال سازی” ثبت نام خود را تکمیل نماید.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود