Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@20:05:24 GMT

لزوم تشکیل کارگروه‌ برای ایجاد طرح‌های درآمدزا

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۸۲۶۹

لزوم تشکیل کارگروه‌ برای ایجاد طرح‌های درآمدزا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و واحد شهرکرد تأکید کرد: با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در این دانشگاه می‌توان اتکا به شهریه را کم کرد و در این زمینه باید با تشکیل کارگروه به ایجاد طرح‌های درآمدزا اقدام کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مظاهر نیکخواه در نخستین جلسه شورای واحد شهرکرد در سال 97 با اشاره به اینکه انضباط مالی و کاهش هزینه از اصول جدی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد است، اظهار کرد: «انتظار بنده از همکاران این است که با بکارگیری صحیح ضوابط اداری و مالی و با توجه به امکانات خوب دانشگاه، باید با مدیریت صحیح منابع موجود از قبیل آزمایشگاه ها، اماکن ورزشی و تجهیزات به سمت افزایش درآمد غیر شهریه ای حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی گفت: «باتوجه به طرح هادیان دانایی کمیته امداد امام خمینی (ره) و حمایت از افراد تحت پوشش، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد آمادگی دارد در این امر خیر و خداپسندانه مشارکت داشته باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: «به منظور ارتقای سطح خدمات به دانشجویان و کسب حداکثر رضایت آنان، از اعضای هیأت علمی انتظار می رود برای پاسخگویی به دانشجویان و رفع مشکلات آموزشی، حضور فیزیکی بیشتری در دانشکده ها داشته باشند.»

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد هم در این نشست با تأکید نسبت به کاهش هزینه ها و کاستن از ایجاد هزینه ها گفت: «به منظور صرفه جویی در هزینه ها به جای استفاده از استادان پروازی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، از اعضای هیأت علمی تمام وقت واحد شهرکرد استفاده شود.»

دکتر فرهاد خاکسار حقانی افزود: «اولویت ارائه دروس باید به اعضای هیأت علمی تمام وقت باشد و در صورت ضرورت، از استادان حق التدریس دعوت شود.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد نیز از روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی خواست، به منظور کاهش بار مالی دانشگاه، از ترم آینده، سقف دروس عمومی و خصوصی رعایت شود.»

دکتر امیرحسین همتی افزود: «قصد داریم برای کاهش هزینه ها، برای برگزاری انتحانات پایان ترم دانشجویان، از اعضای هیأت علمی و مدرس هر درس استفاده کنیم.»

در نشست شورای واحد شهرکرد دکتر بهزاد زمانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر موسی مولوی معاون دانشجویی، فرهنگی و دکتر محمد خسروی رییس دبیرخانه هیأت امنای استان چهارمحال و بختیاری هرکدام جداگانه در خصوص حوزه مربوطه خود راهکارهای اساسی ارائه کردند.

در پایان، برخی از روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی سوالات و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۸۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود