Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به خدمات مراقبت در منزل و پرستاری به ایثارگران و خانواده های شهدا گفت: به طور میانگین به 21 هزار و 239 نفر از والدین شهدا خدمات پرستاری ارائه شد.

ایران آنلاین / عبدالرضا عباسپور از خدمات درمانی و پزشکی ارائه شده به ایثارگران به خصوص جانبازان و والدین شهدا را خدمات مراقبت در منزل و پرستاری عنوان کرد و افزود: با توجه به اصلاح ماده 26 قانون جامع خدمات ‌رسانی به ایثارگران، خدمات مراقبت پرستاری به حدود 46 هزار نفر از جانبازان و یک هزار 613 نفر از همسران شهدا ارائه می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار پدران شهدا 49 هزار و 572 نفر و مادران شهید نیز 106 هزار و 391 نفر هستند.

** اعزام جانبازان نیازمند درمان به خارج از کشور کاهش یافت
وی ادامه داد: با اقدامات اساسی، اکنون نیاز اعزام به خارج جانبازان نیازمند درمان تا حد بسیار زیادی کاهش یافته است و از حدود 200 به 16 مورد در یک سال رسیده است و با دعوت از متخصصان طراز اول خارجی در زمینه ‌های مختلف، درمان ایثارگران مدیریت می ‌شود و در سال گذشته 21 تیم پزشکی خارجی به کشور ایران دعوت شدند و یک هزار و 419 نفر توسط این تیم ‌ها ویزیت اولیه شدند که 288 نفر از این بیماران تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
وی با اشاره به راه ‌اندازی کلینیک ‌های چند تخصصی در بیمارستان ‌های ساسان و خاتم ‌الانبیاء (ص) برای درمان بیماران با مشکلات متعدد گفت: از جمله این مراکز کلینیک‌ های شیمیایی، درد و تشنج هستند که بیماران به صورت کار تیمی مورد درمان قرار می ‌گیرند. بیمارانی که به این کلینیک‌ ها مراجعه می‌ کنند تحت درمان قرار می ‌گیرند و در صورت عدم بهبودی به متخصصین خارجی ارجاع داده می ‌شوند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید در ادامه یکی از اولویت ‌های اصلی بنیادشهید را ارائه خدمات درمانی و پزشکی به ایثارگران دانست و گفت: بنیادشهید برای ارائه این خدمات از تمام امکانات داخل کشور و حتی امکانات خارج کشور استفاده می‌کند. بیش از 80 درصد خدمات درمانی مورد نیاز ایثارگران از طریق بیمه‌ های همگانی و تکمیلی انجام می ‌شود که بیمه همگانی از طریق سازمان بیمه سلامت صورت می ‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 760 هزار نفر تحت پوشش این بیمه قرار دارند و این بیمه‌ شدگان از خدمات بیمارستان‌های دولتی استفاده می‌کنند.
عباسپور اظهار داشت: یک میلیون و 673 هزار نفر از ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان نیز تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند و خدمات درمانی شامل خدمات کلینیکی، پاراکلینیکی، دارو و بستری از طریق این بیمه به صورت کامل پوشش داده می‌شود و این بیمه هیچ ‌گونه فرانشیزی نیز ندارد. در حال حاضر سالانه حدود 24 میلیون مراجعه به کلینیک ‌ها و پاراکلینیک ها و بیش از 380 هزار مورد بستری برای ایثارگران انجام می ‌شود.

** انجام طرح پایش سلامت برای 163 هزار ایثارگر
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید یکی دیگر از رویکردهای این معاونت را نظارت بر درمان و ارائه خدمات مستقیم درمانی به ایثارگران عنوان کرد و گفت: برای اجرای این کار طرح پایش سلامت با مشارکت بیش از 600 پزشک در سراسر کشور در حال اجراست که طی آن 163 هزار نفر به صورت دوره ‌ای تحت ویزیت قرار می‌ گیرند و در صورت نیاز به مراکز درمانی ارجاع داده می ‌شوند که این ایثارگران دارای پرونده الکترونیک درمانی نیز هستند.
عباسپور افزود: در همین راستا طرح اعزام تیم ‌های تخصصی پزشکی به استان‌های کم برخوردار برای شناسایی بیماران نیز انجام می‌ شود که شامل تخصص‌ هایی چون اعصاب و روان، ارولوژی، ارتز و پروتز، ریه، مغز و اعصاب، چشم پزشکی و پوست است. سال گذشته 16 تیم درمانی برای این کار به استان‌ ها اعزام شدند که حدود یک هزار و 300 نفر تحت ویزیت قرار گرفتند و در صورت لزوم برای اقدامات تکمیلی به تهران اعزام شدند.
وی یکی دیگر از حوزه ‌های کاری معاونت بهداشت و درمان را کمیسیون ‌های پزشکی دانست و گفت: این کمیسیون وظایفی چون تعیین درصد، حالت اشتغال، احراز شهادت، تعیین پست هم ‌طراز و تقلیل ساعات کاری را بر عهده دارد و این کار با همکاری بیش از 50 متخصص در حال انجام است و تیم‌ های تخصصی این کمیسیون به صورت منظم به استان ‌ها اعزام می ‌شوند.
وی ادامه داد: این کمیسیون دارای 6 شعبه تخصصی است که شامل اعصاب و روان، شیمیایی، آسیب ‌های عمومی، بانوان، شعبه فوتی و شعبه عالی می‌ شود. در سال 1396، 45 هزار نفر در کمیسیون ‌های پزشکی شرکت کردند که حدود 8 هزار مورد مربوط به اولین مراجعه و بقیه مربوط به کمیسیون تجدید نظر بود.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید در خصوص بیمارستان‌ های روانپزشکی بنیاد شهید گفت: در حال حاضر 10 بیمارستان روانپزشکی با حدود 980 تخت در سطح کشور فعال هستند که از این تعداد 9 بیمارستان در ارزشیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رتبه یک را کسب کرده‌اند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه‌ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می‌شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه‌ای تسهیل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می‌تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می‌دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می‌تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تأخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی‌دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می‌گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه‌ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

بر اساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

کد خبر 6095707 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا