Web Analytics Made Easy - Statcounter

بورس تهران برخلاف پیش‌بینی‌ها اولین روز بدون برجام خود را مثبت پشت سر گذاشت. در این بین اما تقابل شاخص‌ها بسیار قابل توجه بود. شاخص کل در حالی با رشد 0.1 درصدی مواجه شد که شاخص هم‌وزن و فرابورس افت‌های عمیقی را تجربه کردند.

اقتصادآنلاین-مریم علیزاده؛ دادوستدهای امروز تالار شیشه ای در حالی انجام شد که شاخص کل در ابتدا با افزایش 300 واحدی خود را به آستانه 94 هزار واحد نزدیک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با گذشت زمان و افزایش فشار عرضه از سوی حقیقی‌ها، شاخص کل راه رفته را بازگشت و در نهایت با 85 واحد افزایش در ارتفاع 93 هزار 691 واحد به کار خود  در این هفته پُرهیجان خاتمه داد.

سرانجام انتظارها پایان یافت و آمریکا در ادامه بدعهدی‌های خود از قرارداد بین المللی برجام خارج شد. پیامد این خروج در بازار طلای سیاه خود را به سرعت نشان داد و قیمت نفت پس از چهار سال مجددا به 77 دلار رسید. انس جهانی اما بی توجه به تصمیم ترامپ برای خروج از برجام در کانال نزولی قرار گرفت.

اما اتفاق قابل توجه بازار امروز، حمایت همه جانبه حقوقی‌ها از قیمت سهام شرکت‌های زیرمجموعه شان بود بطوری که در اکثر نمادهای مطرح بازار این گروه  بیش از 80 درصد عرضه‌ها را جمع آوری کردند. این حمایت در سهام گروه خودرویی بیش از سایرین به چشم می‌خورد. گفتنی است این گروه بیشترین ضریب حساسیت را نسبت به ریسک‌های سیاسی از خود نشان می‌دهد.

به نظر می‌رسد با توجه به هیجانات موجود در جو خرید و فروش بورس بازان امروز ، بورس تهران روزهای تعیین کننده ای را  پیش رو داشته باشد. باید منتظر بود و دید سیاست‌های اقتصادی که دولت در پیش خواهد گرفت تا چه حد می‌تواند ثبات را به بازارهای مالی بازگرداند.

از این رو کارشناسان معتقدند در شرایط فعلی، تصمیم گیری عجولانه در خصوص خرید وفروش‌های هیجانی می‌تواند زیان‌های غیرقابل جبرانی را به همراه داشته باشد. چراکه تجربه چنین شرایطی در سال‌های گذشته نشان می‌دهد پس از یک دوره هیجانی و افزایش نرخ ارز، شاخص‌های بازار سهام جهش‌های قابل ملاحظه ای را ثبت کرده اند. در این رابطه باید به این موضوع نیز اشاره کرد که افزایش نرخ ارز از یک سو و رشد تقاضای جهانی برای کامودیتی‌ها سبب فتح قله ای جدیدی در قیمت سهام شرکت‌های کالا محور خواهد شد.

در بازار امروز چه گذشت؟

همانطور که اشاره شد شاخص کل امروز برخلاف انتظارات در محدوده‌های مثبت نوسان کرد. شاخص هم وزن اما با افت 141 واحدی (کاهش 0.85 درصدی) به رقم 16 هزار و 469 واحد رسید. در این بین دو میلیارد و 37 میلیون ورقه بهادار به ارزش 466 میلیارد تومان در 66 هزار نوبت دادوستد شد که از این میزان 232 میلیارد تومان به معاملات خرد سهام و حق تقدم در بورس اختصاص داشت.

ترین‌های بورسی

 در بین گروه‌های صنعت امروز شاهد افت شاخص اغلب گروه‌ها بودیم که البته کاهش در گروه خودرو و فلزات اساسی بیش از سایرین به چشم می‌خورد. علی رغم خریدهای سنگین حقوقی در اکثر نمادهای مطرح این گروه‌ها بازهم شاهد افت قیمتی در تمام گروه خودرو و اغلب نمادهای فلزی بودیم. گفتنی است بیشترین ارزش معاملات امروز به گروه خودرو، فلزات اساسی و فرآورده‌های نفتی اختصاص داشت.

اما در بین نمادهای تاثیرگذار، «شبندر»، «فارس» و «همراه» هرکدام به ترتیب 52، 39 و 36 واحد شاخص را تقویت کردند. اما از سویی دیگر معاملات منفی نمادهای «فولاد»، «شپنا» و «خساپا» مجموعا 100 واحد از رشد بیشتر شاخص جلوگیری کردند.

اما نگاهی به خرید و فروش حقیقی‌ها در بورس امروز، نشان دهنده تغییر مالکیت 127 میلیارد تومانی به نفع حقوقی‌ها بود. بیشترین خرید حقیقی‌ها در نمادهای «ثمسکن»، «وبیمه» و «کمنگنز» انجام شد که البته ارقام بالایی را  ثبت نکرده است. اما در سمت حقوقی‌ها که فعالیت وسیعی در سطح معاملات امروز داشتند شاهد خرید گسترده در نمادهای «فولاد»، «شپنا» و «خودرو» بودیم.

از گروه فلزی چه خبر؟

در سال جاری میلادی شاهد رشد قیمت جهانی روی در اوایل اسفند ماه تا محدوده 3595 دلار به ازای هر تن بودیم . پس از آن در اواخر فروردین ماه با افت شدید مواجه شده و به مرز 3070 دلار رسید که علت اصلی آن ارزان فروشی عرضه کنندگان بازار بود و آن هم به دلیل ترس از برنامه ریزی جدید کشور چین مبنی بر آزاد سازی مقداری از ذخایرش بود. با توجه به اثر پرقدرت این خبر و همچنین عکس العمل شدید فعالان حاضر در بازار که منجر به افت قیمت فلز «روی» شد با خنثی شدن آن انتظار می‌رود قیمت در روز‌های آتی تعدیل شود.

در بازار فلزات، مس نیز با فراز و نشیب‌های فراوانی رو به رو بود که یکی از عوامل فشار بر روی قیمت این فلز رنگین، کاهش تقاضا در بازار بود که این اتفاق از افزایش خارج از تصور قیمت مس نشات می‌گیرید. اما در مجموع با قرار گرفتن در فصل اوج مصرف فلزات اساسی توسط کشور چین که آمارها حاکی از افزایش واردات «روی»،  مس و سنگ آهن است، به نظر می‌رسد مسیر را برای رشد دوباره قیمت‌ها فراهم کند. اما در مقابل رشد ایندکس دلار همچنان مانعی بر سر راه این حرکت است و فشار خود را به طور کل بر روی قیمت کامودیتی‌ها وارد می‌کند.

اتفاق قابل توجه دیگر در این گروه مذاکرات تجاری کشور چین و آمریکا در روز‌های آتی است که می‌تواند تاثیر بسزایی بر صنایع فلزی به خصوص آلومینیوم و فولاد داشته باشد.اما در کنار این مسائل موضوعات سیاسی حاکم در کشور اثر پر رنگ تری بر بازار سرمایه داشته و تعیین کننده جهت و سمت وسوی معاملات است.البته حمایت پر قدرت حقوقی‌ها به خوبی قابل رویت بود، اما تنها در بضی نماد‌ها منجر به کنترل فشار عرضه شد.

در صنعت مس، گزارش‌ها نشان از رشد تولید کنسانتره مس دارد به نحوی که طبق اخبار منتشر شده توسط شرکت ملی مس ایران که بزرگترین شرکت تولید کننده در این زمینه است، میزان تولید کنسانتره مس یک میلیون و 68 هزار  تن برای سال 96 پیش بینی شده بود اما در پایان سال موفق به تولید یک میلیون و 145 هزار  تن از این محصول شد. همچنین این شرکت پیش بینی کرده است تا در سال 97، یک میلیون و 160 هزار تن کنسانتره مس تولید کند که در فروردین ماه با تولید 107 هزار  تن از محصول یاد شده 9 درصد از پیشبینی خود را محقق سازد. شرکت طرح توسعه ای جدیدی مبنی بر ساخت کوره‌های ذوب فلش (این طرح موجب افزایش تولید کاتد مس خواهد شد و هزینه تولید را کاهش خواهد داد) در سال جاری داشته و با توجه به شرایط اقلیمی مساعد گسترش اکتشافات معادن مس را در دستور کار دارد. البته تصمیمات جلسه امروز هیات مدیره این شرکت باشرکت ایمیدرو نیز ازاهمیت بالایی برخوردار است.

در گوشه دیگر این گروه نماد «فایرا» را داریم که بی سرو صدا در حال صعود است به طوری که معاملات دیروز خود را با صف خرید 8 میلیونی به پایان رساند. قیمت سهام شرکت آلومینیوم ایران در طی 15 روز معاملاتی گذشته با 52 درصد افزایش قیمت همراه شده است. محرک ابتدایی این افزایش را می‌توان افزایش قیمت جهانی آلومینیوم و پودر آلومینا دانست که بر اثر اعمال تعرفه 10 درصدی واردات آلومینوم توسط آمریکا و همچنین تحریم شرکت روسال روسیه (یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان آلومینیوم جهان) و همین طور مشکلات به وجود آمده در معادن برزیل دانست اما پس از رفع تحریم و حتی تمدید دو باره معافیت صادرات فولاد و آلومینیوم اروپا و تعدیل قیمت‌ها همچنان شاهد رشد بی وقفه این نماد هستیم که البته به نظر می‌رسد موضوعات دیگری در این رشد قیمتی عجیب دخیل هستند.

در ادامه دیروز و امروز نیز با وجود افزایش قیمت جهانی «روی»، رشد اندک قیمت سهام شرکت‌های تولید کننده محصولات «روی» را شاهد بودیم. که این امر را می‌توان نشان از واهمه معامله گران از نوسانات قیمت جهانی و همچنین ریسک‌های سیستماتیک داخلی قلمداد کرد. در این میان نمادی که در صنعت تولید محصولات روی با نوسانات شدیدی نمایان شد ، «فاسمین» بود که از مثبت‌ها به منفی کشانده شد و سپس در حوالی صفر تابلو به معاملان امروز خود خاتمه داد.

کوتاه از فرابورس

در پایان بازار امروز آیفکس هم با کاهش 8.4 واحدی روبروشد و نهایتا در ارتفاع یک هزار و 70 واحد آرام گرفت. در این بازار نیز 286 میلیون ورقه بهادار به ارزش 147 میلیارد تومان دادوستد شد که از این میزان تنها 43 میلیارد تومان به معاملات خرد سهام و حق تقدم در فرابورس اختصاص داشت. در بین نمادهای تاثیرگذار بر آیفکس «زاگرس»، «ارفع» و «خراسان» مجموعا پنج واحد شاخص فرابورس را عقب کشیدند. اما در سمت مثبت‌های کم رنگ این بازار، «مارون» و «سرچشمه» تا حدی از ریزش بیشتر آیفکس جلوگیری کردند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه برجام فرابورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

 

سبزپوشی بورس در آخرین روز هفته

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) با یک‌هزار و ۷۰ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۴۴۸ واحد ایستاد. معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۱۰ میلیارد سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۶۶ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۰۰ هزار معامله، دادوستد کردند. نمادهای «فملی» و «شبندر» بیشترین اثر مثبت و نمادهای «پارسان»، «فولاد»، «کگل»، «شپدیس» و «بوعلی» بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم

وزیر اقتصاد گفت: درگذشته درخصوص انتقال موضوع استقلال و پرسپولیس به دولت حرفای زیادی گفته می‌شد؛ به طورمثال که این حرف ها زیاد مطرح، تصویب و ابلاغ شده اما دولت ها در ایران این کار را انجام نمی دهند و چنین اراده‌ای برای تحقق این امر وجود ندارد اما ما شاهد این هستیم که امروز در اردیبهشت ۱۴۰۳ با یک همت و همدلی، جشن تحقق این امر بزرگ را برگزار می کنیم. خاندوزی با تأکید براینکه  این اتفاق محصول همکاری و همدلی ملی از شخص رئیس جمهور در راس دولت تا تمام بدنه دولت و خانواده ورزش کشوراست، تصریح کرد: دولت مردمی سیزدهم دولت خاتمه پروژه های ناتمام است؛ همانطور که در پروژه های بیش از این شاهد آن بودیم و امروز در حوزه این دوباشگاه پرطرفدار، ریشه دار و مردمی یکی دیگر از آن پروژه های ناتمام به سرانجام رسید.

مدیرعامل بانک شهر: مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران می‌رسد

مدیرعامل بانک شهر گفت: طبق توافقی که در کنسرسیوم بانکی انجام شده و با توجه به اینکه شهرداری تهران متولی امور فرهنگی پایتخت است و ظرفیت های قابل اتکایی دارد، مدیریت باشگاه پرسپولیس از طریق مدیریت پیمان در سال اول به شهرداری تهران واگذار خواهد شد. به گزارش ایسنا، سید محمدمهدی احمدی در حاشیه آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: در خصوص مدیرت باشگاه پرسپولیس با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شد سه سید در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود.

افزایش نرخ دلار در مرکز مبادله ایران

قیمت هر اسکناس دلار در معاملات امروز (چهارشنبه) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با افزایش ۱۴۲ تومانی به ۴۴هزار و ۳۸ تومان و نرخ اسکناس یورو با افزایش ۳۵۲ تومانی به ۴۷ هزار و ۸۸ تومان رسید.

تداوم روند نزولی سکه در بازار

ایرنا: قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز گذشته افت ۴۰۰ هزار تومانی داشت و به ۴۲ میلیون تومان رسید. سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۴۰۰هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی دیروز، ۳۹ میلیون تومان معامله شد.

عقب نشینی طلا در بازار جهانی

قیمت طلا امروز چهارشنبه (۲۴ آوریل) کاهش یافت، زیرا ترس از تشدید درگیری در خاورمیانه کاهش یافت، در حالی که سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات مهم اقتصادی ایالات‌متحده بودند که می‌تواند زمان کاهش نرخ بهره را مشخص کند. هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۲۰ دلار و ۱۹ سنت در هر اونس رسید که به کمترین میزان خود از پنج آوریل در جلسه قبل رسید. هر اونس طلای آمریکا با ۰.۴ درصد کاهش به ۲۳۳۳ دلار و ۸۰ سنت رسید.

رشد ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۴۶ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۰.۵۸ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۴۱ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۲۱ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است. حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۷۱.۶۴ میلیارد دلار است که ۴.۶۹ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۶۱ میلیارد دلار است که  ۷.۸۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۶.۷۵ میلیارد دلار است که ۹۳.۱۸ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی

همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی در یادداشتی نوشت: در طول سال ۱۴۰۲، با توجه به میانگین اختلاف ۱۵ هزار تومانی نرخ نیما با نرخ ارز بازار، مبلغ بالقوه رانت توزیع‌شده بابت ۵۰ میلیارد تخصیص و تامین ارز اعلامی، در حد ۷۵۰ هزار میلیارد تومان می‌شود که قطعا بخش عمده آن بالفعل شده است. درخصو‌ص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی میانگین اختلاف ۲۵ هزار تومانی آن با نرخ بازار، در سال گذشته رانت بالقوه ۴۷۵ هزار میلیارد تومان می‌شود. باتوجه به قیمت فزاینده محصولات و کالا‌هایی نظیر مرغ و گوشت، اتومبیل، موبایل و عمده کالا‌های مصرفی و قطعات و مواد واسطه‌ای مصرفی مردم و بنگاه‌های تولیدی که مردم به‌عینه در بازار لمس می‌کنند، خوش‌بینانه‌ترین نظر این است که حداقل ۵۰ درصد اختلاف نرخ به‌صورت رانت توزیع شده باشد. این یعنی حداقل ۶۰۰هزار میلیارد تومان رانت توزیع شده است، بدون تاثیر جدی در کنترل قیمت کالا‌های مرتبط و بدتر از آن موجب تاثیر منفی بر ارزش صادرات و تراز تجارت غیرنفتی و نیز زیان شرکت‌های صادرات‌محور بورسی و نهایتا سهامداران بورس شده است. درحال حاضر اختلاف نرخ ارز بازار با نرخ ارز نیما به ۲۵ هزار تومان یعنی بیش از ۶۰ درصد رسیده است و اختلاف آن با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۳۷ هزار تومان رسیده؛ یعنی ۲.۳ برابر شده است.

طلای سیاه چند دلاری شد؟

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا در پی کاهش ذخایر نفت آمریکا که نشانه مثبتی برای تقاضا بود، اندکی افزایش یافت. بهای معاملات نفت برنت ۵ سنت معادل ۰.۰۶ درصد افزایش یافت و به ۸۸ دلار و ۴۷ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸ سنت معادل ۰.۱ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۴۴ سنت در هر بشکه رسید. منابع بازار با اشاره به آمار موسسه امریکن پترولیوم اعلام کردند ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل، ۳.۲۳۷ میلیون بشکه کاهش یافت. این آمار برخلاف پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز است که افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای ذخایر نفت را برآورد کرده بودند.

صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است

صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تحریم خساراتی را وارد کرده است، اما این تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است. وی افزود: گلایه‌هایی که بخش کارگری از ما دارند و بخشی از آن به حق است، در خصوص حقوق و مزایا است. ما بارها گفته‌ایم که ما حداقل حقوق را تعیین می‌کنیم اما طبیعی است که در بسیاری از کارخانجات باید کارگر را راضی نگه دارند. اما این حقوق هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد و افزایش حقوق بسیار اندک بوده است. مقدورات کشور و بخش تولید پاسخگوی افزایش فراتر از تصمیمات نیست زیرا اثرات جانبی دارد. رهبر معظم انقلاب امروز اشاره فرمودند که توسعه و پایداری کارخانجات لازمه امنیت شغلی است. در سنوات گذشته ملاحظه کردید که چه بلایی بر سر صنایع نساجی آمد و کارخانجات بزرگ ما تعطیل شدند. لازمه ثبات و امنیت شغلی سرپا نگه داشتن کارگاه و کارخانه است که باید به آن توجه شود. /منبع: ایرنا

افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و تارا در امروز

بازار خودرو امروز نوسانی بود؛ به گونه ای که قیمت پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای ارتقا یافته مدل ۱۴۰۳ نیز ۸۷۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵  میلیون افزایش پیدا شده است. قیمت پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ نیز ۷۲۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته 5 میلیون افزایش پیدا یافته است. قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۲ به ۹۶۰ میلیون تومان رسیده است که طی یک روز گذشته ۱۵ میلیون افزایش پیدا کرده است. همچنین قیمت اطلس G دنده ای مدل ۱۴۰۳ به ۵۹۵میلیون تومان رسید که طی یک روز گذشته ۱۰ میلیون افزایش پیدا کرده است. قیمت کوییک SR دنده ای مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۳۸ میلیون تومان است که ۳ میلیون افزایش پیدا کرد. /اقتصادآنلاین

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • قیمت پیاز ، اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ |برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت پیاز اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است