Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@01:22:04 GMT

آماری از تعداد مبتلایان به بیماری نارسایی قلبی نداریم

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۴۰۳۴۰

به  گزارش ایلنا، محمد آقاجانی؛  رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این  همایش که  از امروز تا 21 اردیبهشت 1397 در تهران برگزار می شود از شیوع هشت درصدی بیماری نارسایی قلبی در کشور خبر داد و گفت: براساس  آماربین  2 تا 7 درصد از جمعیت قاره  آسیا  نیز به این بیماری مبتلا هستند.

وی افزود : برای درمان بیماری‌های نارسایی قلبی در سال های گذشته طرح 247 در 30 شهر به وسیله وزارت بهداشت اجرا شد که بر اساس آن خدمات درمانی به صورت 24 ساعته به مردم ارائه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره  به اینکه شیوع بیماری نارسایی قلبی در ایران نسبت به کشورهای آسیایی بیشتر است بیان  داشت: با سبک زندگی مناسب می‌توان از بروز این عارضه به خوبی جلوگیری کرد.

آقاجانی مصرف دخانیات را مهم ترین عامل  بیماری نارسایی قلبی در میان افراد دانست و خاطرنشان  کرد: درمان بیماری نارسایی قلبی پر هزینه است، به طوریکه برای درمان هر فرد بیمار حدود 2 برابر یک بیمار سرطانی هزینه دارد و این مسئله حوزه سلامت را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

رییس  دانشگاه  شهید بهشتی از مردم  خواست تا  چربی خون و فشار خون  خود  را کنترل  کنند و  با کاهش مصرف سیگار زمینه بروز بیماری‌ نارسایی قلبی را در خود کاهش دهند.

در حاشیه  این  همایش، احمد امین رئیس انجمن نارسایی قلب ایران درخصوص آمار بیماران نارسایی قلبی و هزینه هایی که این بیماران به نظام سلامت کشور وارد می کنند، گفت: ما آماری از تعداد مبتلایان به بیماری نارسایی قلبی نداریم چرا که از لحاظ علمی قابلیت ارائه آمار در این زمینه وجود ندارد. علاوه بر این هنوز در بسیاری از دردهای ورودی تشخیصی، نارسایی قلبی هنوز به عنوان بیماری های دیگر تلقی می شوند.

وی  افزود: اگر می بینید آمار نارسایی قلب در ایران بالا می رود بخاطر افزایش تشخیص موارد نارسایی قلب است. البته ما ریجستری و ثبت ملی این بیماران را در کشور بصورت مدون نداریم با این حال مطالعات کوچک که در سح منطقه خاورمیانه انجام شده نشان می دهد، بروز نارسایی قلب در ایران نسبت به چند تا دیگر از کشورها بیشتر است البته در این مطالعات تاکید شده نرخ بروز بالا در ایران نه به معنای ژنتیک و عوامل دیگر است بلکه بیشتر به جنبه های تشخیصی این بیماری بستگی دارد.

وی با اشاره به هزینه های درمان بیماران نارسایی قلب در ایران گفت: بیماران مبتلا به نارسایی قلبی مثل کوه یخ هستند که بیشتر جمعیت شان ناشناخته است هدف ما این است این لایه زیرین و پنهان را بشناسیم جرا که هراندازه در مراحل ابتدایی بیماری را بشناسیم امکان پیشگیر یو درمان شان با هزینه های کمتر فراهم است اما هر اندازه تشخیص نارسایی قلبی دیر انجام شود هزینه ها بالا و موفقیت درمان پایین می آید.

رئیس انجمن نارسایی قلبی ایران با بیان اینکه نارسایی قلبی در هر گروه سنی وجود دارد، گفت: متاسفانه مصرف سموم کشاورزی، مواد مخدر، انرژی زاها و الکل بیماری عروق قلبی را افزایش داده است. نارسایی قلبی اولین و مهم ترین دلیل تشخیص بستری در بیمارستان های دنیا است بطوریکه 90 درصد تشخیص بیمار موقع بستری بخاطر نارسایی قلبی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، بهزيستي در اين طرح کار ارجاع و پرداخت کمک هزينه براي جراحي و خريد عينک را بر عهده دارد.
شهبازي مدير کل بهزيستي استان کرمانشاه گفته :طرح غربالگري بينايي در سنين طلايي 3 تا 6 سال موجب ميشود تا با تشخيص و درمان زود هنگام مشکلات بينايي / از معلوليت کم بينايي و نابينايي پيشگيري شود .
به گفته شهبازي قرار است بهزيستي استان کرمانشاه درصورت نياز کودکان به درمانهاي بعدي /مانند جراحي وعينک براي خانواده هاي تحت پوشش همه هزينه ها و براي ديگر خانواده ها هم بخشي از هزينه ها را پرداخت کند
آنطور که شهبازي مي گويد پارسال 66 هزار کودک کرمانشاهي در پوشش طرح غربالگري بينايي قرار گرفتند . از اين شمار 700 کودک که نيازمند درمان هاي بعدي بودند به مراکز تخصصي ارجاع شدند کمک هزينه هاي درمان از 2 تا سي ميليون تومان به آنان پرداخت شده است .
غربالگري بينايي و شنوايي نوزادان و کودکان و همچنين غربالگري ژنتيک از راهکاري هاي پيشگيرانه بهزيستي براي کاهش و درمان معلوليت هاي جسمي و حرکتي است .
پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مانند اعتياد آموزش هاي پيش از ازدواج و مهارت هاي زندگي هم در بخش آموزش دنبال ميشود

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال فوتسال آسیا
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال/ مورد عجیب تیم ملی ایران