Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سال ۱۳۹۷ با عنوان سال حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی شناخته شده است؛ اما در ماه‌های اول همین سال شاهد این امر بودیم که اعلام شد که تولید کارخانه‌های کاغذ داخلی به دلیل نبود حمایت داخلی متوقف می‌شود.

در این میان همایون امیرزاده، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه میزان تولید کارخانه‌های داخلی جوابگوی نیاز فعالان عرصه‌های چاپ و نشر و مطبوعات نبوده است، اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کاغذ مصرف کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان باید گفت که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از وزارتخانه‌هایی است که می‌تواند نقش بسزایی در حمایت از کارخانه‌های تولید کاغذ داخلی داشته باشد.

ما نیز در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به سراغ برخی از ناشران رفتیم تا از آن‌ها بپرسیم، تا چه اندازه در چاپ کتابهایشان از کاغذ داخلی استفاده می‌کنند و اگر چنین نیست تا چه اندازه به استفاده از تولید داخلی علاقه مند هستند.

مهدی نقدی، مدیر داخلی موسسه انتشارات هجرت در خصوص میزان علاقمندی این موسسه انتشاراتی به استفاده از کاغذ داخلی به خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران جوان گفت:کاغذ داخلی به دلیل برخورداری از زمینه کرم رنگ در مقایسه با کاغذ وارداتی برای مطالعه مناسب‌تر است، اما زمانی که متوجه می‌شویم قیمت کاغذ داخلی و وارداتی تفاوت چندانی با همدیگر ندارد، ترجیح می‌دهیم از کاغذ خارجی استفاده کنیم؛ زیرا کتابی که با کاغذ وارداتی تولید می‌شود از نظر ظاهری، شکیل‌تر است.

وی افزود: ما نیز به حمایت از تولید داخلی تمایل داریم، اما امروز کاغذ تولید داخل کمتر در بازار پیدا می‌شود. با این حال، اطلاع داریم که برخی از ناشران هنوز از کاغذ داخلی برای چاپ آثارشان استفاده می‌کنند.

همچنین؛ ماهرخسار جاهدیان، مسئول غرفه نمایشگاهی انتشارات فرادید در خصوص میزان استفاده این انتشاراتی از کاغذ تولید داخلی، گفت: ما تلاش می‌کنیم که همه کتابهایمان را با استفاده از کاغذ تولید شده در کارخانه‌های داخلی چاپ و منتشر کنیم، زیرا به نسبت کاغذ وارداتی، هزینه کمتری برای انتشاراتمان دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم کشورمان در حوزه تولید کاغذ به خودکفایی برسد و برخی از نویسندگانی که با ما همکاری دارند تمایل دارند که کتابهایشان روی کاغذ کاهی تولید شده در کارخانه‌های داخلی چاپ و منتشر شود.

انتشارات شهید کاظمی نیز یکی دیگر از مراکز انتشاراتی است که از نظر ناشران دیگر توجه ویژه‌ای به استفاده از کاغذ تولید داخل دارد. این انتشاراتی با این عنوان که حججی‌ها در نمایشگاه هستند و بازدیدکنندگان می‌توانند آثار نویسندگانی که خاطرات شهدا را بازگو کرده اند، ترویج دهند؛ تلاش می‌کند تا علاوه بر حمایت از تولید داخلی، فرهنگ شهادت و ایثار را در قالب معرفی آثاری که روایتگر خاطرات شهدا هستند، ترویج بدهد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاغذ کتاب نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!

تین نیوز

در پی بارندگی های اخیر در استان کرمان، مشکلاتی برای محصولات خودروسازان شهر بم پیش آمد و تعدادی از این محصولات در آب فرو رفت و همچنین آب بسیاری وارد کارخانه های آن ها شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته، بارندگی های شدیدی در استان کرمان رخ داد؛ این بارندگی های شدید با هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان از حدود ١٠-١٢ روز گذشته آغاز شده بود و استاندار کرمان نیز در این رابطه اظهار کرده بود که بیش از ۶۰ میلی متر (دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته) بارش باران در این استان رخ داده است.

این بارندگی های شدید در شهر بم، کارخانه های خودروسازی مستقر در این استان و به ویژه گروه صنعتی مدیران خودرو را دچار مشکلاتی کرد.

طی روزهای اخیر ویدئوها و تصاویری از سالن مونتاژ برند فونیکس و پارکینگ محصولات مدیران خودرو منتشر شد که نشان می دهد که سیل در کارخانه مدیران خودرو، به بخش سالن مونتاژ خودروهای برند فونیکس آسیب زده و همچنین پارکینگ محصولات MVM  نیز در آب فرو رفته اند. 

آسیب وارده به این مجموعه صنعتی در استان کرمان (شهرستان بم) مشتریان این گروه خودروسازی را از بابت تأخیر در تحویل خودروها و آسیب های احتمالی وارده به محصولاتی که در آب فرو رفته یا آب وارد کارخانه شده است، نگران کرده است.

این موضوع به صورت اختصاصی و ویژه از گروه صنعتی مدیران خودرو مورد پیگیری قرار داده شد. 

شرح ماوقع آنچه که اتفاق افتاده و میزان آسیب سیل به این گروه خودروسازی وارد شده و در اختیار ایسنا قرار گرفت به شرح زیر است:

بارندگی ها و سرازیر شدن سیل در بخش های مختلف استان کرمان و شهرستان بم، منجر به اختلال در زندگی مردم و گرفتگی معابر شهری شده است؛ بخشی از این سیل نیز به یکی از بخش های تولیدی کارخانه مدیران خودرو وارد شده به قسمت هایی از این کارخانه آسیب وارد کرده است.

کدام خودروها توسط سیل در کارخانه آسیب دیده اند؟

تصویر منتشر شده از بم مربوط به محوطه خط تولید خودرو X۲۲ پرو دستی است. همانطور که در تصاویر هم مشخص بود، تنها بدنه خودروها در محوطه یکی از خطوط تولید ام وی ام قرار داشت.

در پی این موضوع، تیم کارخانه مدیران خودرو از همان ساعات اولیه پس از وقوع سیل، آب و گِل را از محوطه خارج کرده و بدنه خودروهای X۲۲ پرو که در محوطه قرار داشته است را به مکانی دیگر منتقل کرده اند.

در خصوص آسیب های کیفی احتمالی به محصولات و استفاده از بدنه خودروهایی که در سیل حضور داشته اند، برای تولید محصولات جدید، این گروه صنعتی، ضمن تاکید براینکه  کیفیت محصولات عرضه شده به بازار خط قرمز واحد کنترل کیفیت ام وی ام است؛  اطمینان خاطر داده که  در صورت وجود مشکل در هر کدام از بدنه ها، آن مورد از خط تولید خارج خواهد شد.  البته بدیهی است تعدادی از این قطعات آسیب جدی ندیده و پس از بررسی مجدد واحد کنترل کیفیت، وارد خط تولید می شوند.

گروه صنعتی مدیران خودرو در رابطه با بررسی بدنه خودروهای آسیب دیده در سیل توسط واحد کنترل کیفیت این شرکت، اعلام کرده که تمامی استانداردهای رعایت شده برای تولید خودروهای جدید در خصوص بدنه خودروهایی که در حادثه سیل قرار داشتند، رعایت خواهد شد؛  اگر این بدنه ها از نظر استحکام، ساختار یا رنگ دچار مشکل شده باشند، قطعا از خط تولید خارج می شوند.

مدیران خودرو در رابطه با احتمال تاخیر در تحویل خودروهای فروخته شده نیز به خریداران اطمینان می دهد که مشکل حادی در خط تولید برند ام وی ام رخ نداده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، تمامی شرایط به حالت عادی بازگشته است؛ فلذا تمام تلاش شرکت بر این است که تاخیری در تحویل خودروی مشتریان ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!