Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، امروز(پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت) در همایش علمی تحزب و توسعه که در وزارت کشور برگزار شد عدم وجود نقش‌آفرینی احزاب را حلقه‌ای مفقوده عنوان کرد و اظهار داشت: همیشه از عدم حزب به عنوان نقیصه یاد می‌شود اما از اینکه چه باید بشود تا از این وضعیت عبور کنیم چیزی گفته نمی‌شود.

وی با بیان اینکه برخی معتقد هستند که تحزب با مبانی دینی ما سازگار نیست و به سوره احزاب استناد می‌کنند خاطرنشان کرد: همچنین برخی دیگر می‌گویند تفکر و فرهنگ ایرانی خیلی با کار حزبی همخوانی ندارد و ما یاد گرفته‌ایم فردی کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تصویری هم که این افراد از حزب دارند این است که احزابی که در ایران بوده‌اند چهره خوبی از خودشان نشان نداده‌اند. مثل حزب توده و رستاخیز که وابسته بودند. یا احزاب و گروه‌هایی که دست به اسلحه بردند.

کمالی، تعریف و مفهوم سیاست در ایران را دارای اشکال عنوان کرد و افزود: تعریف غربی‌ها از سیاست، تدبیر امور است اما در ایران گفته می‌شد سیاست یعنی دروغ‌گویی و سر دیگران کلاه گذاشتن. در این تعریف، هیچ‌گونه هم افزایی وجود ندارد.

رئیس خانه احزاب ادامه داد: در اقتصاد هم گفته می‌شود کسی که بهتر سر دیگری را کلاه بگذارد یک فعال اقتصادی خوب است،  اما امروز، سوددهی برای طرفین، یک اصل است.

وی ضرورت تنوع احزاب را ضروری دانست و اظهار داشت: باید احزابی با دیدگاههای متفاوت در کشور وجود داشته باشد و تحمل شنیدن نظرات و برنامه‌های یکدیگر را هم داشته باشند.

کمالی ادامه داد: وجود حزب سایه، یک نعمت برای حزب حاکم است چرا که می‌تواند برنامه‌ها را نقد کند و با پیشنهادات خود باعث پیشرفت کشور شود.

رئیس خانه احزاب با بیان اینکه امروز احزاب نیستند که در کشور نقش‌آفرینی می‌کنند اظهار داشت: به جای احزاب، یک کلمه تکرار می‌کنم است که باعث می‌شود
بغض اجتماعی را به حرکت درآورد.

کمالی با بیان اینکه در دایره ما اصلاح‌طلبان هم مانند اصولگرایان یک شخص محوری و شخص‌پرستی وجود دارد تصریح کرد: باید از اشخاص عبور کنیم و به برنامه‌محوری روی آوریم.

وی ادامه داد: اشخاص نفوذ خود را دارند و چه بخواهیم چه نخواهیم، قانون الیگارشی برقرار است.

کمالی انتخابات‌ ریاست‌جمهوری را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در انتخابات‌ها به هر کسی که در مناظرات حرّاف تر بود و بهتر مجادله کرد رأی دادیم.

وی افزود: من به آقای روحانی رأی دادم و برای ایشان فعالیت کردم، اما حرف من این است که این سیستم که یک فردی اینطور رأی بیاورد اشکال دارد.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دبیران کل احزاب سیاسی کشور در رقابت انتخاباتی جهت کمیسیون ماده ۱۰ قرار دارند. - اخبار سیاسی -

عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی که در ماده 10 آن اعضای کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب جهت رسیدگی به درخواست‌های تأسیس، پروانه فعالیت، انحلال و غیره حضور دارند، عنوان کرد: در این کمیسیون دو نفر از نمایندگان احزاب سیاسی عضویت دارند که طبق قانون از طریق انتخابات مشخص می‌شوند.

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد وی ادامه داد: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده 10، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات متشکل از 3 عضو کمیسیون جناب آقای دکتر امیری اصفهانی به‌عنوان نماینده دادستان کل کشور و جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مقننه  به همراه دبیر کمیسیون خواهند بود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور افزود: با توجه به مصوبه جلسه 28/1/1403 کمیسیون احزاب تاریخ برگزاری انتخابات (10/3/1403) تعیین گردیده و برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به بند 3 ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی و دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی تنظیم شده است.

مرادی اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل مربوط فقط احزابی که مجامع عمومی را در مهلت مقرر قانونی برگزار کرده و به تایید کمیسیون احزاب رسیده باشد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند که با توجه به تعداد اندک احزاب واجد شرایط (37حزب، 25 حزب ملی و 12حزب استانی)، کمیسیون تسهیلاتی را برای احزاب قائل شد و لذا همه احزابی که صرفاً مجامع خود را در برگزار کرده‌اند (107حزب) می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.

وی ادامه داد: فراخوان برگزاری انتخابات روز یکشنبه 16/2/1403 در سکوی اطلاع‌رسانی وزارت کشور منتشر شد و دعوتنامه برای دبیران کل احزاب ارسال شد و تاکنون تعداد 3 دبیرکل احزاب ملی و 4دبیرکل احزاب استانی داوطلب نمایندگی احزاب شده و نام‌نویسی کرده‌اند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب و عضو هیات نظارت بر انتخابات تاکید کرد: انتخابات روز پنج شنبه 10/3/1403، انتخابات احزاب ملی رأس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

مرادی در پایان بیان کرد: براساس بند 3 ماده 10 قانون احزاب، مدت قانونی حضور  نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسیون دو سال انتخابات است اما نمایندگان فعلی از تاریخ 6/9/1398 به بعد (4 سال و پنج‌ ماه) در جلسات کمیسیون حضور داشته‌اند بنابراین اجرای قانون و برگزاری انتخابات اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟!
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند