Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@02:04:09 GMT

رقابت، تفرق نیست؛ تلاش برای گزینش بهترین شهردار است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۵۸۰۸۵

رقابت، تفرق نیست؛ تلاش برای گزینش بهترین شهردار است

انتخاب شهردار پس از برجام به مهم‌ترین موضوع در جلسات و گعده‌های سیاسی و کارشناسی کشور تبدیل شده است. قرار است فردا شهردار پایتخت از میان دو گزینه افشانی و حسینی‌مکارم تعیین شود. در زمان انتخاب دو گزینه از میان 7 گزینه مطرح برای تصدی شهرداری تهران افشانی 15 رأی و حسینی مکارم 11 رأی کسب کرد.

انتخاب گزینه‌های نهایی برای انتخاب شهر بدون حاشیه نبود و برخی گروه‌های سیاسی که گزینه‌های آنان موفقیتی برای رسیدن به بهشت نداشت، موضوعاتی را مطرح کردند که شائبه اختلاف در اردوگاه اصلاح‌طلبی را مطرح کرد و مخالفان این جریان، به آن دامن زدند اما حقیقت فارغ از این شایعات و شائبه‌ها است چنان‌که گروه‌های سیاسی اصلاح‌طلب همان گروه‌هایی هستند که با وحدت و اتحاد از سال 92 تا به امروز سبب بازگشت لبخند به لب ایرانیان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راستای انتخاب شهردار و شایعات طرح شده، اسماعیل گرامی مقدم عضو حزب اعتماد ملی با «آرمان» به گفت‌وگو پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.

**در هفته‌های اخیر شایعاتی مبنی بر اختلاف میان گروه‌های سیاسی اصلاح‌طلب به‌ویژه احزاب اتحاد، کارگزاران و اعتماد ملی مطرح شده است یعنی به نحوی سعی در القای این موضوع دارند که این 3 حزب اصلی اصلاح‌طلب در ماجرای انتخاب شهردار دچار چالش‌های جدی شده‌اند. واقعیت چیست؟

واقعیت امر این است که وقتی ما به صورت جبهه‌ای عمل کردیم پس نتیجه هر اتفاقی که در شورای شهر رخ دهد هم جبهه‌ای خواهد بود یعنی پیروزی‌هایی که در سال‌های 92، 94 و 96 در مقابل رقبا کسب کردیم، نتیجه اتحاد و انسجام اصلاح‌طلبان و در سایه شورای عالی سیاستگذاری بوده است. در شورای شهر تهران هم اکثر گروه‌های اصلاح‌طلب از جمله اتحاد ملت، کارگزاران، اعتماد ملی، همبستگی و حزب اسلامی کار نمایندگانی دارند و البته ممکن است عده ای نیز مستقل باشند. اما همه این افراد زیر چتری به نام جریان اصلاحات فعالیت می‌کنند بر همین اساس شاهد بودیم نامزد نخست تصدی شهرداری تهران یعنی آقای دکتر نجفی که در گذشته منتسب به حزب کارگزاران بود، توانست رأی بالایی از اعضای شورای شهر کسب کند. پیروزی او به معنای پیروزی یک حزب نبود بلکه همه اصلاح‌طلبان در آن نقش داشتند.

امروز هم به طور قطع رقابت میان اعضای شورای شهر تهران به معنای تفرق، انشعاب و یا اختلاف نیست بلکه رقابتی است برای گزینش بهترین فرد با کمترین خطا. ممکن است این گزینه برتر، از داخل حزب کارگزاران باشد یا این امکان هم وجود دارد که عضوی از اعتماد ملی، اتحاد ملت و یا از دیگر احزاب اصلاح‌طلب باشد و مهم آن است که شورای شهر اقدام به یک انتخاب خطا نکند. بنابراین این رقابتی که وجود داشته، رقابتی برای گزینش بهترین‌ها بوده است چرا که تمام گزینه‌های طرح شده برای تصدی شهرداری تهران، افراد باتجربه و باسابقه‌ای بودند. البته این نکته را هم باید ذکر کنم که آقای محمدعلی افشانی که اکنون در مرحله نهایی رقابت برای جلوس بر کرسی شهردار تهران هستند، بیش از آنکه وابسته به حزب اعتمادملی باشند، وابسته به جریان بزرگ اصلاحات است به این معنی که باید جریان اصلاحات را بر حزبی که در آن عضو هستیم، مقدم بدانیم یعنی در ابتدا، منافع ملی اهمیت دارد و پس از آن است که منافع جریان اصلاحات و منافع حزبی مطرح می‌شود. اکنون نیز آقای افشانی در مرحله نهایی نیازمند حمایت همه اعضای شورای شهراست که هر کدام در حزبی عضویت دارند و پیروزی آقای افشانی به منزله پیروزی همه احزاب اصلاح‌طلب تلقی می‌شود. بر همین اساس باید اذعان داشت آقای افشانی بیش از آنکه متعلق به حزب اعتمادملی باشد، متعلق به جریان بزرگ اصلاحات است و پیروزی او پیروزی کل اعضای شورای شهر تهران به حساب می‌آید که با یک گزینش صحیح شخصی را انتخاب کرده است که از بیشترین ویژگی‌های مناسب برای شهرداری تهران برخوردار است.

**در جلسه‌ای که آقای افشانی به ارائه برنامه‌های خود به اعضای شورای شهر پرداختند، عده‌ای از اعضای شورا که وابسته به احزاب دیگر بودند، انتقادهایی را نسبت به ایشان مطرح کردند مانند لهجه. آیا این اختلاف نظر‌ها و سوء تفاهمات برطرف شده است؟

من نیز این اظهارنظرها و انتقادها را نمی‌پسندم زیرا این صحبت‌ها بیش از آنکه انتقاد یا بیانی ایجابی باشد، جنبه تخریبی دارد. ایران دارای تنوع قومیتی و متکثر با گویش‌ها و فرهنگ‌های متنوع و با ارزشی است که همگی زیر پرچم فرهنگ اصیل ایرانی قرار دارند. من به عنوان کسی که ریشه و اصالتم از خراسان شمالی است، در وهله اول یک ایرانی هستم همچون دیگر اقوام ترک، کرد، لر، عرب و بلوچ که همگی ایرانی هستیم. نباید اینگونه تصور کرد که اگر یک شهردار لهجه خاصی داشت، آن لهجه بر شهرداری حاکم است. از صدر مسئولان تا رده‌های پائین‌تر مدیریتی متعلق به اقصی نقاط کشور هستند بنابراین اینگونه اظهارنظرها دور از اصول اخلاقی است. باید در سمت و سویی حرکت کنیم که در انتخابات آینده نیز بتوانیم در سایه وحدت و انسجام اصلاح‌طلبان بر رقیب اصلی خود چیره شویم و پیروزی‌های دیگر برای مردم و در جهت منافع ملی به دست آوریم. به طور قطع همه اصلاح‌طلبان در مرحله نهایی گزینش شهردار تهران مشارکت خواهند کرد. تا امروز، آقای افشانی موفق شده‌اند به مرحله نهایی برسند و در واقع از میان جمع کثیری از نامزدهای اصلاح‌طلب برگزیده شده‌اند. در این راستا و برای آنکه شورای شهر دست به یک انتخاب برتر بزند به طور قطع نیازمند حمایت همه جریان‌ها و احزاب اصلاح‌طلب هستیم. در صورت انتخاب آقای افشانی به عنوان شهردار پایتخت، او متعلق به شورای شهر تهران است و تنها متعلق به یک حزب نیست. امیدواریم آقای افشانی با آرای بالا و یک وحدت نظر در شورا به عنوان شهردار تهران انتخاب شود.

**اعتماد ملی به عنوان یکی از احزاب مطرح اصلاحات است که به دلیل مشکلاتی که داشت، فعالیتش محدود و کمرنگ شده بود اما در ماه‌های اخیر فعالیت گسترده‌ای از خود نشان داد. برای مثال حزب اتحاد ملت دارای 5 گزینه برای شهرداری بود اما نتوانست گزینه‌های خودش را به مرحله نهایی برساند. اعتماد ملی چه استراتژی‌ای را دنبال کرد که توانست با وجود مشکلاتی که داشت از دیگر احزاب پیشی بگیرد؟

راهبرد اصلی حزب اعتماد ملی همواره انسجام بخشی به کل جریان اصلاحات بوده است. در 2 سال گذشته ضمن آنکه موضوع دبیرکل حزب ما هنوز ادامه دارد و مباحثی در خصوص همکاری و یا عدم همکاری حزب با شورای عالی سیاستگذاری وجود داشت، شیوه دموکراتیک مبتنی بر آرای تمام افراد را محور قرار داده است. بر همین اساس توانستیم بر بسیاری از مشکلات داخلی و خارجی خود غلبه کنیم. حزب اعتماد ملی ضمن احترام به تمام نظرات و نقدهای اعضای خود در خارج از حوزه حزبی، برای تمام آرا و نظرات دیگر احزاب اصلاح‌طلب احترام و ارزش قائل شده و نظرات مفید آنان را در سیاست‌های خود به‌کار گرفتیم تا توانستیم یک روند منطقی و مثبت را در جهت اعتماد بخشی عمومی و منافع اصلاحات در پیش بگیریم. بنابراین اعتقاد من این است که همه احزاب اصلاح‌طلب می‌بایست بعد از منافع ملی، مصالح و منافع جریان بزرگ اصلاحات را در نظر داشته باشند چرا که براساس چنین راهبردی است که می‌توان ضمن حفظ انسجام و وحدت رویه به موفقیت نیز دست یافت. اعتقاد داریم که انتخاب یک شهردار خوب از هر حزبی که باشد،به نفع همه احزاب و به سود جریان اصلاحات است.

**برخی از مخالفان اصلاحات در مساله انتخاب شهردار مدعی سهم‌خواهی هستند و یکی از دلایل اختلاف میان اصلاح‌طلبان در انتخاب شهردار را سهم‌خواهی این جریان‌ها می‌دانند. نظرتان را در این خصوص بفرمایید.

سهم‌خواهی به خودی خود در عرف سیاسی مطالبه‌‌ای ناپسند محسوب نمی‌شود. در پیروزی یک جریان سیاسی همه احزابی که در این پیروزی سهم داشته‌اند به همان میزان نیز مطالبات خود را پیگیری می‌کنند. برخی از مطالبات منطقی که بر اساس منافع ملی باشد نه تنها ناپسند بلکه بسیار ارزشمند نیز هست و به طور قطع به پویایی و شفافیت‌ها کمک خواهد کرد. اما نباید از قاعده، عرف و منطق عدول کند و تبدیل به زیاده خواهی شود. در حقیقت آفتی که در احزاب و جریان‌های سیاسی باعث بروز اختلافات، انشعاب، انحراف و حتی از هم‌گسیختگی می‌شود مساله زیاده خواهی است. به نظر من آقای افشانی به عنوان شهردار تهران به طور حتم خواهد توانست همه کمیسیون‌های شورای شهر را به اتاق فکری جهت حل و فصل مشکلات به جا مانده در شهر تهران تبدیل کند و از همه ظرفیت‌ها در جهت پیشبرد اهداف و منافع شهروندان استفاده خواهد کرد. اگر بتواند میان تمام اعضای شورای شهر از احزاب مختلف انسجام ایجاد کند و در عین حال میان شورای شهر تهران و شهرداری تهران هماهنگی مستمر ایجاد کند، یک دستاورد بزرگ برای اصلاح‌طلبان خواهد بود.

آقای افشانی با روحیه تعامل در هر مسندی که قرار گرفته ‌از تمام ظرفیت‌های فکری و ارزشمند استفاده کرده و کارنامه موفقی داشته و اگر مسئولیت شهرداری تهران را عهده‌دار شود، از همه کمیسیون‌های شورا استفاده خواهد کرد و به پاسخ مطالبات بحقی که در واقع آرمان‌ها و آرزوهای یک ملت نیز در آن نهفته است، جامه عمل خواهد پوشاند. بنابراین به نظر من سهم‌خواهی‌ها نباید از عرف خود خارج شود و در چارچوب قانون و مطالبات مردم تهران قرار داشته باشد.

**شما با رئیس دولت اصلاحات نیز دیداری داشته‌اید. آیا این دیدار در همین راستا بوده و توصیه‌هایی داشته‌اند؟ چرا که به نقل از رئیس دولت اصلاحات حرف‌های زیادی مطرح می‌شود.

رئیس دولت اصلاحات به عنوان یکی از اصلی‌ترین سرمایه‌های جریان اصلاحات، چند توصیه داشتند که نخست، وحدت میان همه احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب است و موضوع دوم این است که هرگز در این رقابت دخالت نخواهند کرد و از نظر ایشان هر 7 گزینه دارای شرایط مطلوب جهت تصدی مسئولیت شهرداری تهران بودند که به همین دلیل به آقای امینی گفتند تا در جلسه شورای شهر مطرح کنند که رئیس دولت اصلاحات هیچ نظری در خصوص انتخاب شهردار ندارد و انتخاب شهردار آینده تهران تنها وظیفه شورای شهر است.

*منبع: روزنامه آرمان؛ 1397،2،22
**گروه اطلاع رسانی**2002**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آرمان شوراي شهر انتخاب شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟

به گزارش خبرآنلاین، بغض شورای شهر مقابل شهرداری زاکانی شکست، امروز جلسه این شورا که برای بررسی وضعیت حمل و نقل و ترافیک پایتخت برگزار شد تحت شعاع ترک جلسه توسط برخی از اعضا شورای شهر تهران قرار گرفت. آن‌طورکه به‌نظر می‌رسید برخلاف این‌که قرار بود واردات ۲۵۰۰ اتوبوس برقی برای تهران از کشور چین تبدیل به کارنامه زاکانی شود حالا پاشنه آشیل شهرداری او شده است.

ترجیح زاکانی؛ اتوبوس چینی به جای ایرانی

اواخر سال گذشته بود که معاون مالی شهرداری تهران از قرار خرید اتوبوس برقی شهرداری پایتخت با چینی‌ها پرده برداشت، لطف‌الله فروزنده دراین‌باره گفت که: «انعقاد قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی ۱۲( متری)، ۲۷۵۰۰ هزار تاکسی انرژی نو، ۱۰ هزار ون و مینی‌بوس و ۱۵۰ هزار موتور سیکلت برقی نیز از دیگر دستاوردهای این سفر بود، که امیدوارم به امید خدا بتوانیم این محموله‌ها را هرچه سریع تر وارد کشور کنیم.»

فروزنده اواخر سال گذشته در گفت‌وگویی با بیان اینکه این شرایط، فرصتی استثنایی برای ماست و تمام ارکان کاملا با هم هماهنگ هستند، گفت: «اینکه یک شرکت چینی تمایل به یوزانس دارد، یک فرصت طلایی است، اگر می‌خواستیم این خریدها را از داخل کشور تامین کنیم چنین پولی وجود نداشت. ۵۰ درصد اعتبارات را دولت تامین می‌کند و رییس جمهور دستور داد که بلافاصله منابع از محل ماده ۱۲ تامین شود.»

شهردار تهران هم با اشاره به ارزان بودن اتوبوس‌های برقی چینی نسبت به اتوبوس‌های ایرانی تلاش کرد از اقدام خود برای انعقاد قرارداد با چینی‌ها دفاع کند: «زمانی که در این سفر بودیم، بررسی‌هایی صورت گرفت و مشخص شد که قیمت اتوبوس‌های برقی در کشور چین به مراتب پایین‌تر از قیمت تولیدکنندگان داخلی است، به طوری که کیفیت و قابلیت آنها بسیار مناسب بود اما قیمت آنها به مراتب کمتر از قیمت‌های اتوبوس‌های برقی داخلی بود. تفاوت قیمت اتوبوس‌های برقی چینی با اتوبوس‌های برقی داخلی بین ۵ تا ۶ میلیارد تومان در هر اتوبوس است. در واقع اتوبوس‌های چینی به مراتب ارزان‌تر از اتوبوس‌های داخلی هستند.»

از شرکت ساختمانی اتوبوس برقی خریدند!

شهردار و مدیر مالی شهرداری تهران علیرغم مخالفت برخی اعضای شورای شهر توانستند موافقت این شورا را برای قراردادی ۲ میلیارد یورویی با چینی‌ها دریافت کنند، تا با عقد آن اتوبوس‌های برقی از چین راهی تهران شوند، اما حالا به نظر می‌رسد این قرارداد با اما اگرهای زیادی مواجه شده است.

چند روز قبل یاشار سلطانی، فعال رسانه‌ای با انتشار متن این قرداد در پایگاه خبری خودش، درباره آن نوشت: «یکی از مهم‌ترین موضوعات در این قرارداد اصرار بر ترک تشریفات و عجله برای امضای قرارداد با طرف چینی است. موضوعی که در مذاکرات رسمی شورای شهر به صراحت به آن اشاره می شود. اما شاید بزرگترین ابهام در قرارداد ۲ میلیارد یورویی علیرضا زاکانی و شهرداری تهران با طرف چینی انتخاب شرکت طرف قرارداد است.»

او توضیح داد: «بر اساس تحقیقات حقوقی که انجام شده شرکت Poly Overseas Engineering Co., Ltd که طرف قرارداد شهرداری است در سال ۲۰۱۰ ثبت شده و دارای شرح خدمات زیر است:آموزشی، دامنه کسب و کار شامل مهندسی با قرارداد خارجی، عمده فروشی تجهیزات الکتریکی، واردات و صادرات فناوری، خدمات مشاوره مدیریت بازرگانی، خدمات مشاوره تجارت، عمده فروشی محصولات سخت افزاری، راه آهن، راه، ساخت و ساز مهندسی تونل و پل، ساخت و ساز کارهای عمومی شهرداری، مصالح ساختمانی، عمده فروشی مواد تزئینی، واردات و صادرات (به استثنای محصولات دارای امتیاز)، بهره برداری از دستگاه های پزشکی بدون مجوز، تجارت تجهیزات پزشکی دارای مجوز.»

به‌گفته یاشار سلطانی: «این شرکت دارای یک تیم حرفه ای مجرب متشکل از کارشناسان راه و پل، مهندسان ارشد و پرسنل مدیریت فنی مختلف می‌باشد. دارای یک مرکز فناوری شرکت ملی و یک آزمایشگاه ملی است و دارای کشتی های جرثقیل پیشرفته ۳۲۰۰ تنی و شمع بندی قاب شمع ۱۰۰ متری است. این شرکت هیچ تخصصی در زمینه خودروهای برقی و حمل و نقل پاک ندارد و حالا قرار است ۲ میلیارد یورو از بیت‌المال مردم ایران به دست آنها سپرده شود تا با تامین خودروی برقی اندکی هوای پاک و کاهش ترافیک را برای تهران به ارمغان بیاورند.»

به‌گفته این فعال رسانه‌ای آن‌طورکه از متن این قرارداد برمی‌آید تضمین‌های لازم وجود ندارد و در صورت بروز اختلاف راه حل‌های حقوقی مناسب پیش‌بینی نشده است.

تنش به شورای شهر کشیده شد

افشای جزئیات قرارداد زاکانی با این شرکت چینی سبب‌ساز تنش در جلسه امروز شورای شهر تهران شد، به گزارش ایسنا در جلسه امروز هرمزی، معاون حمل و نقل شهرداری تهران به ارائه گزارشی از وضعیت حمل و نقل عمومی پرداخت و در مورد قراردادهای منعقد شده شهرداری در چین توضیحاتی ارائه کرد که این توضیحات سبب واکنش‌های اعضای شورای شهر شد؛ به گونه‌ای که در ابتدا نرجس سلیمانی با تاکید بر اینکه با این حجم از موضوعات مالی در قرارداد چین هنوز ابهاماتی وجود دارد که به آن پاسخ داده نشده است، گفت: «در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده‌های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاده و باید بگویم که مدیریت شهری در حوزه اجرایی با تک ماده هم به نمره قابل قبولی نمی‌رسد.»

در ادامه جعفر تشکری هاشمی نیز با تاکید بر اینکه هنوز متوجه نشدیم که در حوزه اتوبوسرانی اساسا با طرف خارجی قرارداد بستیم یا خیر؟ گفت: باید صراحتا گفته شود که قرارداد به چه شکل بسته شده است و من به یاد دارم که شهردار در یکی از جلسات شورای شهر اعلام کرد که چهار ماهه اتوبوس‌ها را به تهران می‌آورد اما هنوز با گذشت زمان زیادی از این صحبت اصلا تردید دارم که قراردادی منعقد شده یا نه؟»

ناصر امانی، دیگر عضو شورای شهر تهران هم در واکنش به گزارش معاون شهردار گفت: «جای سوال است که واگن‌های مترو از چین چه زمانی پرواز می‌کنند و به تهران می‌رسند تا ما به چشم ببینیم تا قلبمان مطمئن شود.»

مهدی اقراریان نیز با تاکید بر اینکه بارها اعلام کردیم که مباحث مطرح شده در قراردادها برای ما مبهم است و شفافیت ندارد، گفت: «شهردار تهران چند دوره نماینده مجلس بوده و چگونه است که از انتقادات ما ناراحت می‌شود.»

مهدی عباسی عضو دیگر شورای شهر با اشاره به موارد منتشر شده از قرارداد چین در توئیتر گفت: «اگر اسنادی وجود دارد باید این اسناد به ما داده شود و اگر این ادعاها درست است باید به شورا گزارش دهیم. وظیفه شورا مشخص است وقتی شورا بدون پیوست دو میلیارد یورو مصوب می‌کند یعنی ما می‌خواهیم به شهرداری کمک کنیم و بنده نماینده مردم هستم و درست نیست از کنار یک قرارداد بزرگ بین‌المللی بگذریم و باید ناراحت باشیم از اینکه یک خبرنگار اسنادی را دارد که ما به عنوان عضو نداریم.»

اعضای شورا جلسه را ترک کردند

بعد از انتقادهای مطرح شده زاکانی در جایگاه حاضر شد و همزمان با حضور زاکانی در محل تریبون تعدادی از اعضای شورای شهر جلسه را ترک کردند. به گزارش ایسنا همزمان با خروج قائمی، عباسی، امانی، اقراریان، شربیانی شهردار خطاب به آنها گفت: «بنشینید تا پاسخ سوالات‌تان را بدهم اما آنها بدون توجه به سخنان شهردار جلسه را ترک کردند و بعد از آن نیز سوده نجفی جلسه را ترک کرد و شهردار تهران در ابتدای سخنانش خطاب به تشکری گفت که رونوشت قرارداد واگن چین به وی داده شده اما تشکری هاشمی در حین خروج از جلسه اعلام کرد که این قراردادها به وی داده نشده است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900696

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • اصلاحات جدید دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری اعلام شد
  • مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ برای بار سوم تمدید شد
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • انتخاب والیبالیست ارومیه‌ای به عنوان بهترین مدافع لیگ برتر جمهوری آذربایجان
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران