Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@04:19:25 GMT

سردرگمی شورای پنجم و ساز ناکوک جریان اصلاحات

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۵۸۴۱۰

گروه اجتماعی- حالا بعد از اختلاف نظرهای متعدد و کناره گیری حجتی و انصاری لاری، در جلسه شورای شهر مکارم و افشانی به عنوان 2 گزینه نهایی شهرداری تهران انتخاب شدند و مشخص نیست با نهایی شدن این دو گزینه باز قرار است چه دعوا و تنشی میان جریان اصلاحات راه بیفتد.

به گزارش افکارنیوز، این روزهای اعضای شورای شهر دچار سردرگمی اند، هرکس ساز خودش را می زند و هیچ کدام از اصلاح طلبان به رغم ادعاهای مطرح شده به انسجام و اتحاد پایبند نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این ساز ناکوک باعث شده موضوع وفاق و همبستگی میان افراد این جریان کمرنگ شود.

محسن پیرهادی، عضو سابق شورای شهر تهران برای تحلیل وضعیت فعلی شهرداری و شورای شهر گفته است: «این جریان تنها به دنبال پیروزی‌های سیاسی است و نه اهداف مهم خود در آن حوزه. همین موضوع باعث می‌شود تا آنها در حوزه مسائل سیاسی گیر کنند، دچار ناکارآمدی سیاسی شوند و در نهایت نتوانند اختلافات خود را حل کنند. الان هم در مدیریت شهر شاهد این موضوع هستیم. اگر این افراد به مسئله کار و خدمت توجه کنند مشکلشان حل می‌شود. اما متأسفانه هنوز در فضای سیاسی مانند مصاحبه، توئیت و... هستند که عمدتاً بر پایه بحث‌ها و اختلافات سیاسی است. بارها نیز طی برخی از این توئیت‌ها، تأکیداتی بر حل اختلافات و رسیدگی به مشکلات شهر و مردم صورت گرفته است و به نوعی نشان از پررنگ بودن این اختلافات دارد».

وقتی شهرداری تهران، قربانی قدرت و پول می شود
ابر شهر تهران همان طور که پیرهادی مطرح کرد، درگیر و دار مسائل و اتفاقی است که دردی از مشکلات این کلانشهر دوا نمی کند و تنها روند پیشرفت آن را با کندی مواجه می سازد. پیروزی های سیاسی مهمترین دغدغه جریان اصلاحات است و در این میان تمام ظرفیت و انرژی که باید صرف اداره شهر شود، به امور سیاسی معطوف می شود و این اتفاق ناخوشایند به معنای این است که شهرداری قربانی قدرت و پول شده است و هیچ چیز دیگری برای اصلاح طلبان خارج از مسائل یاد شده، اهمیتی ندارد.

مهدی چمران، رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران هم معتقد است: «مطمئنا مدیری جهادی چون قالیباف برای شهردار شدن نخواهیم داشت و پیدا کردن فرد جهادی همانند وی برای شهرداری تهران دور از ذهن است چرا که وی با یک تجربه دوازده ساله و ارائه خدمات مختلف از هر جهت در زمینه‌های عمرانی, شهری, اجتماعی و فرهنگی بسیار به مسائل مسلط بود. ما نیز چنین توقعی از انتخاب اصلاح طلبان نداریم و تنها انتظار می‌رود فردی راهی شهرداری تهران شود که بتواند از عهده کارهای اجرایی شهر تهران برآید و مسائل سیاسی را با مسائل شهری در هم نیامیزد».

فارغ از اینکه چرا شورا و شهرداری در مسیر سیاست حرکت می کنند باید بر این مسئله تاکید کرد که این سیاسی کاریها چه سودی دارد، جز اینکه اختلافات را افزایش می دهد و سبب بروز و ظهور تنش و نارضایتی می شود.

محسن هاشمی به عنوان رییس شورای شهر به شدت مورد تایید کارگزارانی ها بود و ظاهرا گمانه زنی ها حکایت از این داشت که او شهردار بعدی خواهد بود اما مسئله میثاق نامه محل بحث و اختلاف اصلاح طلبان قرار گرفت و کار به جایی رسید که او پذیرفت شهردار نشود و حالا بعد از انصراف انصاری لاری، حجتی و حجت میرزایی از لیست 7 نفره، هاشمی در پاسخ به خبرنگاری که مطرح می کند بسیاری دوست دارند شما شهردار شوید، عنوان کرده است: «من از آنها تشکر می‌کنم و می‌گویم که آرزو بر جوانان عیب نیست و امیدوارم به آرزویشان برسند».

بیان این عبارت یعنی من هم دوست دارم شهردار شوم اما فشارهای بیرونی و درونی مانع تحقق این مسئله است و همین موضوع باعث شد تا کارگزارانی ها شمشیر را از رو ببندند و روی هر نامزدی برای تصدی پست شهرداری عیب بگذارند و از آن سو احزاب دیگر این جریان به دنبال جانمایی گزینه های مورد نظر خود هستند و همین مسائل سبب شده تا شورای شهر و شهرداری در طول 9 ماه گذشته با آسیب و خسارت مواجه شود.

ورشکستگی سیاسی اصلاح طلبان
بی تردید همه اصلاح طلبان باید به یک گزینه واحد برسند و شرط رسیدن به این مسئله، وحدت نظر و پذیرش این مهم است که شهر یکسال بلاتکلیف مانده و در سایه این بلاتکلیفی، هزینه هایی به شهر تهران وارد شده است و از آن سو تداوم این روند شهروندان را نسبت به جریان اصلاح طلب بیش از گذشته بدبین و ناخرسند خواهد کرد و حتی منجر به ورشکستگی سیاسی این جریان می شود. این ها مسائلی است که نباید از کنارشان به آسانی گذر کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران اعضای شورای اصلاح طلبان شورای شهر تهران شهرداری مشکلات پول شهر تهران پیرهادی انرژی شورای اسلامی شهر تهران ذهن اجتماعی و فرهنگی شورای شهر شهرداری تهران اصلاحات انتخاب شهردار شورای پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته

معاون استاندار تهران با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است گفت: ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته بازداشت و شش نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، میرمحمد غراوی در همایش روز شوراها که پیش از ظهر امروز در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، اظهار کرد: در استان تهران ۸ شهر داریم که ترکیب اعضای شورای اسلامی شهر آن‌ها بیش از ۹ نفر است و هفت شهر شورای هفت نفره و ۲۶ شهر نیز شورای شهر پنج نفره دارند.

وی با بیان اینکه تعداد شهرهایی که شورا ندارند و توسط قائم مقامی اداره می‌شوند پنج شهر هستند، افزود: در سطح استان تهران تعداد زنان عضو شورا ۲۰ نفر و تعداد مردان اعضای شورا ۲۳۱ نفر هستند.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: از تعداد ۲۵۱ نفر عضو شورا ۴ نفر دارای مدرک دکتری، ۸۲ نفر داری مدرک کارشناسی ارشد، ۱۴۱ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۱۵ دارای مدرک کاردانی و مدرک ۹ نفر نیز دیپلم است.

غراوی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است، تصریح کرد: برخی موارد در هیأت تطبیق تأیید و برخی رد شدند که در کل ۱۴۲ مصوبه داشتیم و ۱۰۲ مورد از آنها تأیید نظر شوراها بوده است همچنین ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته به دلیل برخی تخلفات با دستور قضائی بازداشت شدند و ۶ نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

واریز ۱۱ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها

وی با بیان اینکه انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراها است، اضافه کرد: در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، گفت: طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748843

دیگر خبرها

  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!