Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بهنام سعیدی سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص آموزش‌های لازم برای مقابله با بلایای طبیعی گفت: ما در حوزه آموزش مقابله با مخاطرات طبیعی دو بحث کلی پیش‌رو داریم. در مرحله اول آموزش مسئولین و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان‌ها وجود دارد که تا به حال 28 استان کشور این آموزش را دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: امروز 19 اردیبهشت ما در بوشهر حضور داریم و تمام مسئولان ذیربط استان‌ها در حوزه مدیریت بحران آموزش می‌بینند.
 
سعیدی اظهار داشت: وارد کردن آموزش‌های لازم برای مقابله با مخاطرات طبیعی در کتب مقاطع ابتدایی و متوسطه از دیگر مواردی است که در دستور کار قرار دارد.  
 
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: این آموزش‌ها همچنین در کتاب آموزشی دفاعی وارد شده و مورد استفاده دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. همچنین وارد کردن مباحث آموزشی مخاطرات طبیعی در واحدهای دانشگاهی است که به عنوان دو واحد درس اختیاری در تمام دانشگاه‌های سراسر کشور در مقطع کارشناسی ارائه خواهد شد.
 
وی افزود: نکته مهم دیگر آموزش مردم است زیرا مردم از مؤثرترین افرادی هستند که هنگام بحران می‌توانند برای نجات جان خود و دیگران کارهای مفیدی انجام دهند.
 
سعیدی ادامه داد: به همین دلیل بحث آموزش عمومی مطرح و 31 سند آموزشی استان‌‌ها آماده شد. سال گذشته استان یزد به عنوان پایلوت انتخاب و مقرر شد که در یک بازه زمانی 4 ساله به کل مردم در زمینه مدیریت بحران آموزش دهد و در سال 96، 250 هزار نفر از مردم این آموزش‌ها را دیدند.
 
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در پایان گفت: برای تأمین اعتبار در حال تلاش هستیم که بتوانیم با همکاری صدا و سیما به ویژه شبکه آموزش، آموزش‌های لازم و نکات مهمی که مردم برای مقابله با حوادث باید آموزش ببینند را در دستور کار قرار دادیم و به عموم مردم ارائه خواهیم کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران کشور بلایای طبیعی کتب درسی ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور

کشاورزیان در جلسه مدیریت بحران تنش آبی شهرستان سمنان گفت : میزان آب دهی چشمه روزیه در سال ۹۸ حدود ۸۰۰ لیتر برثانیه بود، اما امسال به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

کشاورزیان گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد چاه‌های آب شهر سمنان بالای ۵۰ سال قدمت دارند که ضروری است بازسازی و مرمت شوند.

وی ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب در بین شهروندان را ضروری دانست و درباره مناسب سازی شبکه توزیع آب شهر سمنان گفت: این هفته عملیات زون ۶ و ۷ آبرسانی شهر سمنان به منظور تعدیل و مناسب سازی شبه توزیع آب آغاز میشود.

کشاورزیان همچنین درباره برخورد با شهروندان پرمصرف آب هم گفت: جریمه مازاد مصرف یکی از این برخوردهاست و همچنین قرار است با مصوبه‌ کمیته بحران آب استان ، اشتراک آب شهروندانی که بیش از الگوی مصرف از آب استفاده کنند ، قطع موقت شود.

محمد بهرامی فرماندار سمنان هم گفت : ترویج مدیریت مصرف آب در بین مردم از طریق ظرفیت‌های اطلاع رسانی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های متولی و اجرایی در حوزه مصرف آب ضروری است و باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای در حوزه مدیریت منابع آبی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی