Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ عین‌الله صالحی مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از تشکیل این شرکت سرمایه‌گذار در بخش ارائه خدمات کارشناسی و تعمیراتی و همچنین تعمیرات قطعات نیروگاهی در سراسر کشور بوده و هم اکنون 500 نیروی متخصص در این زمینه داریم.

او افزود: از همان ابتدا یعنی حدود 30 سال پیش، شرکت‌های خارجی که قطعات نیروگاهی را به ایران می‌فروختند به هیچ وجه حاضر به انتقال دانش ساخت و نگهداری و بهره‌برداری به ایران نبودند و همواره تلاش داشتند تا با امضای قراردادهای بلندمدت به ارزش چند برابر ساخت یک نیروگاه قطعات یدکی را به ایران فروخته و سال‌ها در بخش بهره‌برداری نیروگاه‌های ما پروژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی با بیان اینکه در کشورهای همجوار ایران نیز قراردادهای بلندمدت حتی قراردادهای 40 ساله در این زمینه از سوی شرکت‌های اروپایی به امضا رسیده گفت: در طی 3 دهه اخیر در قالب شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به میزانی از خودکفایی در تامین نیازهای تعمیراتی و ساخت قطعات نیروگاهی دست پیدا کرده‌ایم که در این زمینه هیچ نیازی به شرکت‌های خارجی نداریم و موفق شدیم دانش طراحی و ساخت و همچنین دانش نگهداری و بهره‌برداری قطعات نیروگاهی را در ایران بومی کنیم.

مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران افزود: ایران در طراحی و ساخت پره‌های توربین بخار و کمپرسور به خودکفایی کامل رسیده، چون دانش را بومی کرده‌آیم نگران برجام و تحریم‌های احتمالی نبوده و نیستیم.

او تصریح کرد: از نظر کار تعمیرات نیروگاهی و کیفیت به یک برند بین‌المللی تبدیل شده‌ایم و اکنون یکی از بزرگترین و باکیفیت‌ترین شرکت‌های تعمیرات نیروگاهی در دنیا هستیم که با بومی‌سازی دانش به هیچ وجه تهدیدپذیر و تحریم‌پذیر نیستیم.

صالحی درخصوص برنامه تعمیرات قطعات نیروگاهی برای آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور بهره‌برداری و سرویس‌دهی در پیک تابستان 97 گفت: از برنامه تعیین شده از سوی مدیریت شبکه و شرکت تولید نیروی برق حراری عقب نیستیم و تا اوایل خرداد کارهای مربوطه در نیروگاه‌های مختلف کشور را به اتمام می‌رسانیم.

منبع: تسنیم

402

توربین طراحی کمپرسور سرمایه گذار نیروگاه دانش فنی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: توربین طراحی کمپرسور سرمایه گذار نیروگاه دانش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۹۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی