Web Analytics Made Easy - Statcounter

         

به گزارش خبرگزاری بسیج، علی بختیاری  در خصوص عدم پذیرش سند اراضی کشاورزی به‌عنوان وثیقه توسط بانک‌ها، اظهار داشت: سال‌ها است که با این موضوع درگیر هستیم و تعدادی از بانک‌ها با این موضوع سلیقه‌ای برخورد می‌کنند و دلایل خاص خود را دارند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در روستاها و شهرستان‌ها بانک‌ها اسناد را قبول نمی‌کنند و ما نیز به این موضوع معترض هستیم و درجلسات مختلف نیز اعلام کرده‌ایم تا اسناد مورد پذیرش قرار بگیرند، گفت: در گذشته به وزیر جهاد کشاورزی نامه‌ای ارسال کرده‌ایم تا توصیه کنند اسناد اراضی کشاورزی و روستایی به‌عنوان وثیقه مورد پذیرش قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک کشاورزی نیز بعضا اسناد را مورد قبول قرار می‌دهد،ادامه داد: این بانک اسنادی را که تشخیص می‌دهد نقدینگی راحت‌تری دارند و درصورتی که دریافت کننده تسهیلات اقساط خود را پرداخت نکرد، می‌تواند به‌راحتی آن را به‌فروش برساند مورد پذیرش قرار می‌دهند.

دستورالعمل پذیرش محل اجرای طرح‌ها به‌عنوان وثیقه وجود دارد

وی با تاکید بر اینکه دستورالعملی وجود دارد تا محل اجرای طرح‌ها به‌عنوان وثیقه مورد پذیرش قرار بگیرد؛ اما بسیاری از بانک‌ها به‌صورت سلیقه‌ای عمل می‌کنند، عنوان کرد: این موضوع را از طریق وزارت جهاد کشاورزی درحال پیگیری هستیم و امیدواریم تا به‌نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه ضمانت‌ها سختگیری‌های زیادی صورت می‌گیرد که علت آن نیز به دلیل عدم برگشت پول است، تصریح کرد: اما اعتقاد داریم کشاورز، دامدار و خرده پایی که وام دریافت می‌کنند به دنبال نپرداختن نیستند و معمولا تسهیلات خود را می‌پردازند.

تسهیلات با سود 17 درصدی گره از کار کشاورزان باز نمی‌کند

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه متاسفانه اعتبارها و تسهیلاتی که بانک‌ها با سود 17 درصد پرداخت می‌کنند کمکی به بخش کشاورزی نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: درآمد کشاورزی در حدی نیست که 16 و یا 18 درصد آن را تحت عنوان سود تسهیلات و 6 درصد را به‌عنوان جریمه در اختیار بانک قرار دهد و این تسهیلات به منظور رفع نیاز در مواقع ضروری مورد استفاده قرار میگیرند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از اجرای ۱۳۰ طرح آبیاری نوین با معدل پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در حدود ۲۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان خبر داد.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از اجرای ۱۳۰ طرح آبیاری نوین با معدل پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در حدود ۲۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان خبر داد و اظهار کرد: یک هزار و ۹۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب ۱۳۰ طرح با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در دست اجرا برای سامانه‌های نوین آبیاری است.

وی از تجهیز ۱۲۴۴ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری خبر داد و افزود: این میزان تجهیز زمین‌های کشاورزی به سامانه آبیاری نوین در یک‌سال گذشته و در قالب اجرای ۴۹ طرح آبیاری نوین صورت گرفته است.

رئیس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه قزوین جزو ۱۰ استان برتر کشور در راه‌اندازی سامانه‌های آبیاری نوین است، خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح سامانه‌های نوین آبیاری تاکنون بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است.

عطایی تعهد اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در این استان را ۳۰۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: امیدواریم با تأمین به موقع اعتبار بتوان به این هدف دست پیدا کنیم.

کد خبر 747488

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • بیش از هزار و ۲۰۰ سندمالکیت‌زراعی در اشنویه صادر شد
  • پیگیری ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری کرمان
  • صدور بیش از یکهزار و 200 سند مالکیت زراعی سال گذشته در اشنویه
  • حدنگاری اراضی کشاورزی ۶ واحد ثبتی خوزستان