Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@19:02:18 GMT

مبلغان از ظرفیت قصه های قرآنی در تبلیغ استفاده کنند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۱۵۲۶

مبلغان از ظرفیت قصه های قرآنی در تبلیغ استفاده کنند

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی روز پنجشنبه در همایش بزرگ مبلغان ماه رمضان درقم، با بیان این که تبلیغ دین، رحمت است، خطاب به مبلغان افزود: بهتر است در تبلیغ سوره های کوچک را معنا و این کار را در 10 دقیقه جمع کنید.
وی تاکید کرد: روحانی خوب سه شرط دارد، از مردم ، در مردم و با مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از بی توجهی به تفسیر قرآن انتقاد کرد و گفت: قرآن مهجور است، حتی در شب نزول هم آن را تفسیر نمی کنند؛ در کدام مسجد در شب قدر 10 دقیقه قرآن تفسیر می شود.
قرائتی افزود: نسبت به قرآن بی اعتنایی کردیم و گرفتار مفاسد اجتماعی شدیم، یک روحانی برای یک دور تفسیر نداریم.
قرائتی خطاب به مبلغان تصریح کرد: آیات اخلاقی را بخوانید و تفسیر کنید، حوزه علمیه معاونت تهذیب دارد، ولی معاونت تفسیر ندارد.
وی افزود: روی منبر خواب نگویید، خواب یا دروغ است یا یک هفتادم وحی است؛ صددرصد وحی، قرآن است، چرا نمی گویید!
وی اضافه کرد: چرا روی منبر از تاریخ حرف می زنید، ممکن است تاریخ دروغ باشد، ولی علم واقعی قرآن است؛ باید در تمام موارد به ویژه انقلاب اسلامی به تفسیر قرآن استناد کنید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور خاطرنشان کرد: 130 تفسیر در کشور لازم داریم، ولی هنوز پنج تفسیر هم نوشته نشده است؛ برای هر دانشکده ها یک تفسیر می خواهیم، نداریم و دستمان خالی است.
وی با بیان این که هر کاری که کفار را عصبانی کند عبادالله الصالحین است، گفت: موشک های سپاه، انرژی هسته ای، جوانی که با اسراییلی کشتی نگرفت، راهپیمایی روز قدس و 22 بهمن و هر کاری که کفار عصبانی شوند، عبادالله الصالحین است.
وی گفت: مدیر حوزه های علمیه می گوید در قم 600 درس خارج تشکیل می شود، ولی درسی از نهج البلاغه تشکیل نمی شود و کسی نمی داند نهج البلاغه چند خطبه دارد.
وی خاطرنشان کرد: فقط 6 درصد مردم زکات می دهند، باید بازنگری کنیم و منتظر حوزه، جامعه مدرسین و شورای عالی نباشیم.
* معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این همایش گفت: در چند سال خیر جهش خوبی در ورود به آسیب های اجتماعی شاهد هستیم و در حوزه های مبارزه با اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی گروه های تبلیغی مختلفی تشکیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد افزود: افراد با شرکت در کارگاه ها در زمینه تربیت مربی و متخصص آموزش های لازم را دریافت می کنند و تیم های متخصص مشاوره در شهرهای مختلف مستقر می شوند.
وی ادامه داد: طلابی که علاوه بر تحصیل در حوزه، تحصیلات روانشناسی و مشاوره دارند، در این طرح شرکت می کنند و تاکنون بیش از یک هزار و 500 مشاوره به مخاطبان ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: باور به این موضوع که مبلغان می توانند در این حوزه نقش ایفا نماید، بسیار مهم است و تلاش می کنیم این باور را نهادینه کنیم.
* مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این همایش با بیان این که امروزه در جامعه اسلامی آسیب های اجتماعی به شدت در حال گسترش است، گفت: آسیب های اعتقادی، فرهنگی، سیاسی و شبهاتی در عرصه های مختلف از سوی دشمنان در حال گسترش است.
حجت الاسلام یحیی کمال افزود: مقابله با آسیب های اجتماعی، تعمیق باورهای دینی، تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) و ترویج آموزش های دینی در جامعه مهم ترین وظیفه مبلغان است.
وی اضافه کرد: دفتر تبلیغات اسلامی به منظور تحقق بخشیدن به دغدغه های رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر همت جدی خود را برای مقابله با آسیب های اجتماعی معطوف نموده و با تفاهم نامه هایی با نهادهای ذیربط و فعال، جذب و ساماندهی مبلغان متخصص در این عرصه، بسترسازی در جامعه، شناسایی نقاط آسیب پذیر جامعه و اعزام مبلغان و مشاوران متخصص فعالیت های خود را آغاز کرده است.
وی با بیان این که نقش مبلغان دین در عرصه کاهش آسیب های اجتماعی استفاده از روش های دینی در این عرصه است، خطاب به مبلغان گفت: راهکارهای مقابله با آسیب های اجتماعی را از درون آموزه های دینی استخراج کنیم و با کمک مکتب اهل بیت(ع)، احادیث و آموزه های دینی، جامعه را در مقابل آسیب ها مصونیت ببخشیم و باورهای دینی را در جامعه تعمیق ببخشیم تا آسیب ها را کاهش دهیم.
کمال تاکید کرد: در عرصه آسیب های اجتماعی باید همت خودمان را جزم کنیم و برای مقابله با دشمن باید هم افزایی داشته باشیم.
در این همایش سه تن از مبلغانی که در زمینه آسیب های اجتماعی از جمله مددکاری اسلامی و اعتیاد فعالیت نموده بودند، از روش های تبلیغی و تجربه های خود برای مبلغان سخنرانی نمودند.
همایش بزرگ مبلغان ماه رمضان با موضوع «نقش مبلغان در کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی» با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، حجت الاسلام والمسلمین داود نمازی مشاور وزیر کشور در امور روحانیت، سید مهدی صادقی استاندار و مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
/2085/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آموزه های دینی انرژی هسته ای جامعه اسلامی خواب قرآن موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش ایسنا،  سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است