Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی نریمانی در گفتگو با  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به اعتبارات سال 97 اظهار داشت: بر اساس برنامه ششم از محل اعتبارات استانی 15 میلیارد تومان پیش‌بینی طرح کردیم و از محل اعتبارات ملی حدود 46 میلیارد تومان برای سال 97 پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اعتبارات بیابان‌زایی در سال 96 بیان کرد: سال گذشته در بخش استانی با یک میلیارد و 860 میلیون تومان اعتبار، 307  هزار هکتار حفاظت از جنگل‌های دست کاشت انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره امور بیابان اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان افزود: 127 هکتار نهال کاری، حدود 160 هکتار بذر کاری و یک‌هزار و 300 هکتار آب‌یاری سنواتی از دیگر اقدامات انجام شده در سال 96 بود.

وی ادامه داد: در بخش ملی با 16 میلیارد تومان اعتبار ، یک‌هزار و 400 هکتار نهال کاری در کانون‌های بحرانی فرسایش بادی، حدود یک‌هزار و 375 هکتار آب‌یاری سنواتی، 500 هکتار طرح مدیریت جنگل‌های دست کاشت، 20 هکتار باد شکن غیر زنده و حدود120 هکتار قلمه کاری با پساب انجام شد.

نریمانی با بیان اینکه در بخش اعتبارات استانی تخصیص 53 درصد بوده و در بخش ملی 46 درصد بوده است، خاطرنشان کرد: کار ویژه در بخش ملی اجرای 500 هکتار طرح مالچ پاشی بوده است.

وی با اشاره به اهداف اقدامات منابع طبیعی استان اظهار داشت: تمام این اقدامات با هدف مقابله با گرد و غبار و کنترل آن در شرق اصفهان و مناطق بحرانی شهرستان‌های بیابانی انجام شده است.

رئیس اداره امور بیابان اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تصریح کرد: زمان اجرای این طرح از مهر 96 تا تیر 97 است و تمام این اقدامات توسط بخش خصوصی انجام شده است.

وی گفت: کل اراضی بیابانی 3 میلیون و 200 هزار هکتار در استان اصفهان است که در 8 شهرستان آران و بیدگل، اردستان، اصفهان، کاشان، برخوار، خور و بیابانک، نایین و نطنز توزیع شده است.

نریمانی با بیان اینکه در 45 سال گذشته در استان اصفهان 307 هزار هکتار جنگل دست کاش ایجاد کرده‌ایم اظهار کرد: خواص جنگل‌های دست کاش کنترل گرد و غبار، جذب و نفوذ بارش‌های جوی در داخل خاک و در آبهای زیرزمینی،  تولید اکسیژن و جذب دی اکسید کربن است.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۹۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد

یک پژوهش جدید از کشف مکانیسم جدیدی خبر داده است که می‌تواند یک معمای دیرینه را درباره فرسایش مداری ستاره‌هایی مانند خورشید حل کند.

این پژوهش نشان می‌دهد که میدان‌های مغناطیسی ستاره‌ای، نقش مهمی را در از بین بردن جزر و مد گرانشی عامل فروپاشی مداری سیارات فراخورشیدی موسوم به «مشتری داغ» (ot Jupiter) دارند.

مشتری‌های داغ، سیارات گازی و پرجرم مشابه مشتری هستند که به طور غیرعادی نزدیک به ستاره‌های مادر خود می‌چرخند و تنها چند روز طول می‌کشد تا یک مدار را کامل کنند. این نزدیکی، هم سیاره و هم ستاره را در معرض جزر و مد‌های گرانشی قوی قرار می‌دهد که انرژی مداری را منتقل می‌کنند و باعث می‌شوند سیارات طی میلیارد‌ها سال به آرامی به سمت داخل حرکت کنند تا در نهایت به پایان برسند.

نظریه‌های جزر و مدی کنونی نمی‌توانند مشاهدات فروپاشی مداری منظومه «WASP-۱۲b» را به طور کامل توضیح دهند. مدار فرسایش‌یافته این مشتری داغ، آن را چند میلیون سال دیگر به سوی ستاره میزبانش موسوم به «WASP-۱۲» می‌فرستد.

گروه پژوهشی شامل دانشمندانی از «دانشگاه دورام» (Durham University)، «دانشگاه لیدز» (University of Leeds) و «دانشگاه نورث‌وسترن» (Northwestern University) به این نتیجه رسیدند که میدان‌های مغناطیسی قوی در ستاره‌های خاص خورشیدمانند می‌توانند جزر و مد گرانشی مشتری‌های داغ را به طور بسیار موثری از بین ببرند.

جزر و مد گرانشی، امواجی را درون ستاره‌ها ایجاد می‌کند. هنگامی که این امواج با میدان‌های مغناطیسی روبه‌رو می‌شوند، به انواع گوناگونی از امواج مغناطیسی تبدیل می‌گردند که به سمت بیرون حرکت می‌کنند و در نهایت ناپدید می‌شوند.

دکتر «کریگ دوگوید» (Craig Duguid) پژوهشگر دانشگاه دورام و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: این مکانیسم جدید، پیامد‌های گسترده‌ای را برای بقای سیاره‌های کوتاه‌مدت به ویژه مشتری‌های داغ دارد. این مکانیسم، یک روزنه جدید را از پژوهش پیرامون جزر و مد باز می‌کند و به راهنمایی ستاره‌شناسان رصدی در یافتن اهداف امیدوارکننده و مشاهده فرسایش مداری می‌پردازد.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که برخی از ستاره‌های نزدیک ممکن است اهداف خوبی برای جستجوی مشتری‌های داغ در مدار‌های در حال فرسایش باشند. اگر ستاره‌های نزدیک پیدا شوند، می‌توانند شواهد بیشتری را درباره چگونگی تأثیرگذاری میدان‌های مغناطیسی بر جزر و مد این جهان‌های بیگانه ارائه کنند. همچنین، این پژوهش می‌تواند نشان دهد که انرژی جزر و مدی پراکنده‌شده در ستاره به کجا می‌رود.

این پژوهش در «The Astrophysical Journal Letters» به چاپ رسید.

منبع: میراث نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد