Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان به همراه کویت، بحرین، عمان، عراق، امارات، یمن، پاکستان، هند، بنگلادش، سریلانکا و مالدیو، نشستی را در جده برگزار کرد. این نشست که به میزبانی اتحادیه فوتبال عربستان سعودی بود، خروجی مهم و البته حاشیه‌سازی را به دنبال داشت چرا که این 12 کشور در نهایت به توافق رسیدند اتحادیه‌ای جدید را در فوتبال آسیا تشکیل دهند و نام آن را اتحادیه فوتبال جنوب غرب آسیا بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رأس این اتحادیه عربستان قرار دارد که در سال‌های اخیر تنش‌های زیادی را با ایران داشته و تنش‌های سیاسی خود را به فوتبال هم کشیده است. تحرکات اخیر آنها نیز در همین زمینه بوده و پیش‌بینی‌های صورت گرفته نشان از این دارد که عربستانی‌ها تشکیل چنین اتحادیه‌ای را برای مقابله با مخالفان خود در عرصه سیاسی به راه انداخته‌اند. مقابله با کشورهایی چون ایران، قطر، سوریه و فلسطین که در منطقه با تنش‌های سیاسی عربستان مواجه هستند.

حمیدرضا آصفی، مشاور بین‌الملل رئیس فدراسیون فوتبال و سخنگوی سابق وزارت امور خارجه در خصوص این اقدام عربستانی‌ها و وارد کردن سیاست در عرصه فوتبالگفت: این اقدام عربستانی‌ها، در راستای فعالیت‌هایی است که آنها برای ایجاد شکاف در جهان اسلام انجام می‌دهند. می‌بینید در این فعالیت‌های آنها کشور تأثیرگذاری مانند قطر حضور ندارد.

وی افزود: چطور می‌توان اتحادیه‌ای به نام اتحادیه جنوب غرب آسیا تشکیل داد و در آن کشورهایی از غرب آسیا حضور نداشته باشند؟ آن هم کشورهایی که مخالف با سیاست‌های این کشور هستند. قطر در این اتحادیه حضور ندارد، سوریه که از همه کشورهای آسیایی غرب‌تر است در این اتحادیه نیست، اما کشوری مانند پاکستان که نسبت به این کشورهای شرقی محسوب می‌شود، در اتحادیه آنها حضور دارد؟

مشاور بین‌الملل رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: عربستان تعدادی از کشورها را بدون منطق و دلیل در اتحادیه‌ای جمع کرده و هدف آنها چیزی جز ایجاد شکاف نیست. آنها با این اقدامات فرضی خود در صدد مقابله با جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف هستند. عربستانی‌ها در عرصه‌های مختلف سیاسی و دپیلماتیک شکست خورده‌اند و می‌خواهند این چنین در زمینه ورزش کار کنند. در ورزش هم فقط متکی به پول و لابی‌گری هستند، چون توانایی و طرفدار ندارند. تا کجا می‌خواهند به این تلاش‌ها ادامه دهند؟ به اعتقاد من آنها موفق نمی‌شوند.

آصفی در پاسخ به این سؤال که فرضاً اگر یک درصد احتمال وجود دارد که اقدامات عربستانی‌ها به نتیجه برسد، فدراسیون فوتبال باید چه راهی برای مقابله به این اقدامات داشته باشد تا منتج به اتفاقی علیه فوتبال ایران نشود، گفت: این شکل و شمایل نه جا می‌افتد و نه نتیجه‌ای به دنبال دارد. با این حال ما باید با کشورهایی که دوست‌مان هستند و همچنین با AFC در این زمینه لابی کنیم. کشورهایی مانند قطر، سوریه و حتی عمان و عراق با ما دوست هستند و می‌توانیم با آنها رایزنی‌های جدی داشته باشیم. این اقدامات ما هم نه از این جهت است که مقابل آنها را بگیریم، چون آنها موفق نخواهند شد؛ بلکه باید این اقدامات را در جهت گزارش تحرکات عربستان انجام دهیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: عربستان سعودی فوتبال آسیا فوتبال عربستان ایران سوریه فلسطین رئیس فدراسیون وزارت امور خارجه جهان اسلام قطر پاکستان فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی پول فوتبال ایران عمان عراق عربستان ایران فوتبال آصفی اتحادیه فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ سید مهدی حسینی متین در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت که بریتانیا با آغاز حملات هوایی غیرقانونی به خاک یمن از ژانویه گذشته، خود را به هدف قانونی برای اقدامات دفاعی یمنی‌ها تبدیل کرده است. اگر انگلیس و آمریکا فکر می‌کنند که تجاوزشان امنیت را برای آنها و متحدان (رژیم اسرائیل) به ارمغان می‌آورد، کاملاً نادان هستند.

بیشتر بخوانید؛ شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی

وزیر دفاع انگلیس اخیرا در اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شده بود که «ایران مسؤول بسیاری از بی‌ثباتی‌های منطقه‌ای از طریق شبکه غیرقانونی نیابتی از جمله حماس، حزب‌الله و انصارالله، گروه‌های مقاومت مرتبط با ایران و حملات مستقیم آنها است».

همچنین وزارت امور خارجه ایران روز پنجشنبه اعلام کرد در اقدامی متقابل هشت فرد و پنج نهاد انگلیسی را به دلیل اقدامات عامدانه در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی تحت تحریم قرار می‌دهد.

نام گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس نیز در این لیست به چشم می‌خورد.

شاپس در واکنش به این تحریم، ایران و نیروهای مقاومت منطقه را به بی‌ثبات‌کردن منطقه متهم کرد و مدعی شد: «اگر ایران فکر می‌کند این تحریم‌ها کسی را می‌ترساند، کاملا در اشتباه است».

انتهای پیام/

کد خبر: 1229386 برچسب‌ها کشور انگلیس

دیگر خبرها

  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • واکنش یحیی به امضا نکردن تعهدنامه برای بازگشت | گل‌محمدی: این اقدامات به نفع فوتبال نیست
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد