Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-04@04:41:59 GMT

درمان نوین سرطان‌های پیشرفته در استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۲۱۵۱

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، پروفسور مجید اسدی افزود: بیماران دارای سرطان پروستات، سرطان گوارشی، عصبی و تیروئید و به‌تازگی برخی از انواع سرطان با منشأ سلول‌های بنیادی در این مرکز درمان می‌شوند.

وی با اشاره به ارزان بودن هزینه درمان در این مرکز نسبت به خارج از کشور، بیان کرد: هزینه داروی این بیماران در هر بار مراجعه تا 12 هزار یورو است اما در مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی استان بوشهر، از هر بیمار تنها یک‌دهم قیمت اروپا دریافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور اسدی ادامه داد: ۶۸ درصد از بیماران و مراجعین این مرکز از خارج از استان هستند و بیمارانی هم از خارج کشور به این مرکز مراجعه می‌کنند.

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی استان بوشهر گفت: درمان بیماران با سرطان‌ تیروئید مقاوم به ید رادیواکتیو، درمان سرطان‌های تمایزیافته تیروئید با یُد رادیواکتیو، درمان با MIBG برای بعضی از تومورهای کودکان، درمان سرطان‌های پیشرفته غددی-عصبی، درمان سرطان پیشرفته پروستات، درمان روماتیسم پیشرفته مفاصل، درمان بیماری پرکاری تیروئید با مواد رادیواکتیو و درمان سرطان متاستازی استخوان با مواد رادیواکتیو ازجمله مواردی است که تاکنون در این مرکز با موفقیت انجام‌گرفته است.

وی تصریح کرد: درمان‌های این مرکز زیر نظر پزشکان متخصص و فوق تخصص به‌ویژه سرطان شناس بزرگ‌سالان، سرطان شناس کودکان، مغز و اعصاب، غدد، قلب و عروق و با گرفتن مشاوره از دیگر مراکز درمانی پیشرفته دنیا مانند آلمان و آمریکا صورت می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: درمان روش های نوین سرطان های پیشرفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟