Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@07:13:11 GMT

افزایش قیمت 5 تا 10 درصدی تلویزیون در بازار

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۵۴۸۷

افزایش قیمت 5 تا 10 درصدی تلویزیون در بازار

بیشتر برندهای تلویزیون بعد از نوسانات بازار ارز بین پنج تا ۱۰ درصد افزایش قیمت پیدا کرده است؛ این در حالی است که بازار رونق چندانی ندارد و به گفته فروشندگان، میزان تقاضا و خرید مطلوب نیست.

ایران آنلاین / انواع تلویزیون‌ها با امکانات، ویژگی‌ها و البته قیمت‌های مختلف در بازار پر زرق و برق لوازم صوتی و تصویری خودنمایی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور معمول خریداران بنا بر نیازها و انتظاراتی که از یک تلویزیون مناسب دارند کالای خود را انتخاب می‌کنند اما ممکن است با تنوع گسترده‌ تلویزیون‌ها در بازار، انتخاب تا حد زیادی برای مصرف‌کنندگان سخت شود.

نکته قابل توجه در بازار این روزهای لوازم صوتی و تصویری، تاثیر نوسانات بازار ارز روی قیمت‌هاست. به گفته فروشندگان، قیمت بیشتر برندهای تلویزیون بین پنج تا ۱۰ درصد گران شده است. این در حالی بود که در یک سال اخیر قیمت تلویزیون افزایش پیدا نکرده بود.

گفتنی است در میان اندازه‌های مختلف تلویزیون، تلویزیون‌های کوچکتر از ۴۰ اینچ عرضه کمتری در بازار دارند و بیشترین تقاضا متعلق به تلویزیون‌های ۴۰ تا ۵۵ اینچ است.

به گفته فروشندگان، اکثر خریداران ترجیح می‌دهند در میان تلویزیون‌های نسل جدید، اندازه‌های بزرگتر را برای خرید انتخاب کنند، چراکه کیفیت مطلوب‌تری از نظر تصویر دارند.

یکی از اولین قدم ها در پیشرفت تکنولوژی در تلویزیون، تولید صفحات پلاسمایی بود. کاربرد این صفحات نمایشگر این‌گونه است که با عبور نور لامپ‌های تصویر از گاز پلاسمای پشت صفحه نمایش، اشعه فرابنفش تولید شده که این امر موجب افزایش کیفیت تصویر می‌شود. بارزترین ویژگی‌ تلویزیون های پلاسمایی میدان دید بالای این صفحه نمایش است. به این صورت که از فاصله دور و از جهات مختلف تصویر با کیفیت مطلوب قابل رؤیت است.

شاید هنگام خرید با این پرسش روبرو شده باشید که نمایشگر LED و LCD چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. LED ها برای روشنایی صفحه نمایش خود به جای کریستال مایع که در صفحه نمایش‌های LCD استفاده می‌شود از دیودهای نورانی استفاده می‌کنند. به این ترتیب ضمن تولید نور بیشتر نسبت به  LCD ها تصویر را با کیفیت، شفافیت و وضوح بیشتری به بیننده ارائه می‌دهند. از طرفی LED ها میزان مصرف انرژی بسیاری کمتری نسبت به LCD ها دارند. همین ویژگی‌ موجب جذابیت بیشتر این محصول شده است.

یکی دیگر از پیشرفت های لوازم صوتی و تصویری، آمدن سینمای خانگی و تحول مهمی بود که باعث شد نسل ضبط ها و  DVD PLAYER از دور خارج شوند. اما با تولید نسل جدیدتر تلویزیون ها  چندان دور از ذهن نیست که تا چندی دیگر امکانات سینمای خانگی نیز روی تلویزیون ها تجهیز شود و سینمای خانگی هم دیگر کاربردی نداشته باشد.

به طور کلی مهمترین ویژگی و معیار مصرف کنندگان برای خرید تلویزیون، کیفیت مطلوب تصویر است و ممکن است بسیاری از امکانات و ویژگی‌های متعدد تلویزیون‌ها کارایی و اهمیت چندانی برای مصرف کننده نداشته باشد.

حضور تلویزیون‌های LCD ، LED ، smart، پلاسما، OLED  (خمیده) و نظایر آن در مدل‌های مختلف در بازار چشمگیر است و در میان برندهای شناخته شده لوازم صوتی و تصویری برندهای ال جی، سامسونگ و سونی بیشترین تقاضا را دارند.

به طور متوسط تلویزیون‌های کوچکتر از ۴۰ اینچ بین یک تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت دارند و قیمت اغلب تلویزیون‌های بالای ۴۰ اینچ از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شروع می‌شود که در اندازه‌ها، مدل‌ها و نسل‌های پیشرفته تر به حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

به عنوان نمونه تلویزیون LED Full HD ال جی ۴۷ اینچ به قیمت دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود. این تلویزیون در اندازه ۳۲ اینچ نیز یک میلیون و ۱۷۰ هزار تومان و در اندازه ۶۰ اینچ چهار میلیون و ۱۴۵ هزار تومان قیمت دارد.

همچنین تلویزیون OLED ال جی ۵۵ اینچ ۱۰ میلیون و ۳۶۵ هزار تومان عرضه می‌شود. تلویزیون LED Full HD سامسونگ ۴۶ اینچ نیز دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و همین تلویزیون با صفحه ۵۵ اینچ شش میلیون و ۵۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود. این تلویزیون در اندازه ۷۵ اینچ ۱۴ میلیون تومان قیمت دارد.

همچنین تلویزیون پلاسما سامسونگ ۵۰ اینچ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد و همین تلویزیون با صفحه ۴۳ اینچ یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

تلویزیون LED سامسونگ هوشمند ۴۸ اینچ سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت این تلویزیون در اندازه ۵۵ اینچ به بیش از شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد.

تلویزیون LED ۴K ULTRA HD سامسونگ که جزو مدل‌هایی است که قیمت بالایی دارد در اندازه ۴۸ اینچ شش میلیون و ۴۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در اندازه‌های بزرگتر قیمت آن به بیش از ۱۵ میلیون تومان می‌رسد.

تلویزیون ۵۰ اینچ پلاسما ال جی دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. تلویزیون OLED ال جی ۵۵ اینچ ۱۲ میلیون ۴۵۰ هزار تومان قیمت دارد. تلویزیون LED هوشمند سونی ۴۰ اینچ نیز دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود. تلویزیون LED سونی ۷۰ اینچ ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قیمت دارد.

تلویزیون LED اسنوا (Snowa) هوشمند ۴۰ اینچ دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان قیمت دارد. تلویزیون LED ایکس ویژن ۴۸ اینچ نیز دو میلیون و ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۵۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره

قانون‌گذار با پیگیری طرح اجاره‌بهای املاک مسکونی اهدافی همچون ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری را در دستور کار دارد که کارشناسان معتقدند می‌تواند اثر کاهشی بر بازار اجاره داشته باشد.

به گزارش ایسنا، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی که در شش فصل و ۱۵ ماده تنظیم شده پس از رفت و برگشت‌هایی که بین مجلس و شورای نگهبان صورت گرفت هم‌اکنون مراحل نهایی خود را سپری می‌کند. به تازگی نمایندگان مجلس جهت تامین نظر شورای نگهبان ایرادات مواد ۸، ۱۱، بند «و» و تبصره ۲ ماده ۱۳ را رفع و این طرح را تصویب کردند. نمایندگان مجلس و برخی کارشناسان بر این باورند که این برنامه با طرح مکمل «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» می‌تواند به بهبود نسبی وضعیت بازار مسکن و اجاره منجر شود.

با توجه به نوسانات بازار اجاره و محدود بودن توان مستاجران، از ۲۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نمایندگان مجلس با هدف ساماندهی وضعیت بازار اجاره طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را در دستور کار قرار دادند.

به دلیل اثرپذیری بازار اجاره از متغیر‌هایی همچون قیمت مسکن، تعداد واحد‌های موجود در بازار اجاره، نرخ تورم عمومی، بازار‌های موازی، نرخ سود بانکی، میزان نقدینگی در گردش و ظرفیت طرف تقاضا، نمایندگان طرحی را به صورت جامع در دستور کار قرار دادند تا به نوعی اثر شوک‌های درونی و بیرونی را بر بازار اجاره کاهش دهند.

از جمله مهم‌ترین مفاد طرح اجاره بهای املاک مسکونی می‌توان به ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک و اطلاعات هویتی، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری اشاره کرد. برخی از این برنامه‌ها همچون پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن که هم‌اکنون به سقف ۲۰۰ میلیون تومان رسیده یا دریافت کد رهگیری رایگان در سامانه «خودنویس» هم‌اکنون در حال اجرا است.

بازار اجاره در سال‌های اخیر نوساناتی را سپری کرده است. پایان سال گذشته نرخ رشد اجاره بها در تهران ۴۴.۵ درصد و در کل کشور ۵۱.۶ درصد اعلام شد. این میزان افزایش در شرایطی رقم خورد که قیمت مسکن در تهران ۲۴.۸ درصد افزایش یافته بود. با این اوصاف نرخ افزایش اجاره بها حدود دو برابر رشد قیمت مسکن و ۷ تا ۸ درصد بیش از نرخ تورم عمومی بوده است. این در حالی است که مطابق دستورالعمل دولت در چهار سال گذشته مالکان نمی‌بایست در تهران بیش از ۲۵ درصد و در دیگر شهر‌ها بیش از ۲۰ درصد اجاره بها را افزایش دهند.

بررسی ادواری بازار مسکن نشان می‌دهد در زمان توقف یا کاهش نرخ‌ها در بخش فروش، بازار اجاره با فاصله‌ی زمانی خوود را با قیمت مسکن همتراز می‌کند.

برخی کارشناسان معتقدند وزن اثرات بیرونی بر بازار اجاره به قدری است که قوانینی همچون اجاره بهای املاک مسکونی تاثیر چندانی در جلوگیری از تلاطمات این بازار نخواهد داشت. در سوی مقابل عده‌ای معتقدند مواردی همچون مداخله دولت برای تعیین سقف متعادل افزایش اجاره بها، ایجاد مشوق برای ثبت قرارداد در سامانه املاک و اسکان و محرومیت از خدمات دولتی در صورت استنکاف از این موضوع می‌تواند در کنترل بازار اجاره موثر باشد.

یکی دیگر از ویژگی‌های این طرح، تعیین عوارض برای خانه‌های خالی و زمین‌های رها شده است. با اجرای این برنامه‌ها می‌توان به افزایش عرضه و کنترل قیمت‌ها در بازار اجاره امیدوار بود.

دیگر خبرها

  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟