Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری تشریح برنامه‌های بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که صبح امروز دوشنبه 23 اردیبهشت در محل معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد برگزار شد اظهار داشت: نمایشگاه قرآن تماشاخانه نیست بلکه ما آن را جشنواره ای بزرگ و علمی با محتوای قرآنی تلقی می کنیم که نهاد ها، موسسات و مراکز فرهنگی در آن مشارکت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نمایشگاه قرآن را به عنوان یکی از شاخصه ها و ماموریت های بزرگ وزارت ارشاد برشمرد و افزود: برگزاری 26 دوره از نمایشگاه در کنار کلان پروژه های دیگر را می توان یه رویداد دینی و مورد توجه در ماموریت های وزارت ارشاد دانست.

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد به رویکردهای اصلی نمایشگاه بیست و ششم اشاره کرد و گفت: همکاری نهادهای مختلف، حضور 32 موسسه مردمی و 16 مرکز دانشگاهی در این رویداد و حضور 15 حوزه علمیه و مرکز حوزوی و برنامه های محتوایی و علمی دیگر از رویکردهای این نمایشگاه است.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم در این رویداد از روزمرگی خارج شویم افزود: ما تلاش کردیم تا در این دوره، از انفعال خارج شویم و به سوی فعالیت حرکت کنیم و بر همین اساس نیز بیش از 400 طرح و برنامه را از موسسات دریافت و در نهایت 120 عنوان برنامه در شورای سیاست گذاری تدوین شد.

فقهی زاده نمایشگاه بیست و ششم را متمایز از سال های گذشته دانست و افزود: از کشورهای متعددی برای حضور در این دوره از نمایشگاه دعوت بعمل آمد که برخی از کشورهای اسلامی استقبال کردند و در بخش بین الملل از 7 کشور جهان و ده ها شخصیت برجسته قرآنی از کشورهایی نظیر عراق، مالزی، آذربایجان و ... دعوت بعمل آمد و امیدواریم در سال آینده این بخش توسعه یاید.

فقهی زاده در ادامه سخنان خود به شاخصه های نمایشگاه اشاره کرد و گفت: بیست و ششمین نمایشگاه قرآن در واقع جشنواره ملی و سراسری در کشورمان است که مختصر و محدود به چند روز نمی شود بلکه برآیند جشنواره عمومی است که سعی شده تا موسسات و ارگان های دولتی و حتی نظامی در آن نقش آفرینی کنند.

وی در این باره تصریح کرد: لزوم مشارکت های گسترده مردمی و تشکل های صنفی و همچنین لزوم اعاده حیثیت در جنبه بین‌المللی از اقتضایات نمایشگاه قرآن است.

فقهی زاده اظهار کرد: تقویت حوزه عترت در ابعاد گوناگون بویژه در بخش غدیر، عاشورا، امام رضا (ع) و حضرت مهدی (عج) با ایجاد پایگاه های متعدد می تواند نوید بخش آرمان های انقلاب اسلامی باشد.

معاون قرآن و عترت از برگزاری بیست و سومین آئین تقدیر از خادمان قرآن خبر داد و گفت: این برنامه امسال و در آستانه ولادت امام حسن(ع) برگزار می شود که تلاشمان بر این است تا ریاست جمهوری در این مراسم حضور داشته باشد.

فقهی زاده با بیان اینکه از مفاخر ملی و انقلابی تجلیل بعمل خواهد آمد افزود: امسال به دلیل مقارنت با چهلمین دوره پیروزی انقلاب اسلامی برخی از فعالیت های نمایشگاه متوجه این رویداد تاریخی خواهد شد.

فقهی زاده در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر محتوا محور بودن نمایشگاه قرآن گفت: در نمایشگاه های دیگر جنبه فروش بر جنبه های علمی و فرهنگی غلبه دارد اما در نمایشگاه قرآن موضوع محوری و محتوا محوری بر بخش فروش غالب است.
وی در این باره گفت: 50 هزار متر مربع برای نمایشگاه قرآن در فضای مصلای امام خمینی(ره) در نظر گرفته شده است که از مجموع آن، 33 هزار متر مربع در فضای اصلی شبستان و 7 هزار متر در نیم طبقه و 10 هزار متر در دو رواق مصلا پیش بینی شده است که از این مجموع متراژ، 30 هزار متر به جنبه های علمی و محتوایی اختصاص دارد و 10 هزار متر مربع به بخش نشر دیجیتال و مکتوب اختصاص یافته است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی اعظم السادات برغمدی اظهار کرد: همه دختران ۱۴ تا ۲۴ سال استان می‌توانند در این طرح شرکت کنند و از آموزش‌های ویژه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: ثبت نام از دختران تا پایان اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام به تارنمای طرح ملی قرآنی حفظ نور https://beitnarjes.ir/Article/Single/۴۸ مراجعه کنند.

مدیر طرح ملی حفظ قرآن کریم کشور ادامه داد: تربیت نسل جوان، تربیت نسل قرآنی مهدوی، تحقق خواسته رهبری در خصوص تربیت حافظ قرآنی و انتقال فرهنگ قرآنی با خانواده‌ها از جمله اهداف این طرح است.

برغمدی افزود: این طرح فرصت بی نظیری پیش روی دختران علاقه‌مند در استان آذربایجان شرقی قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در دوره‌های گذشته بانوان علاقمند تبریزی به صورت مجازی از برنامه‌های آموزشی حفظ قرآن کریم بهره‌مند شدند.

چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" ویژه بانوان سراسر کشور در سال ۱۴۰۳ با شعار «حافظ قرآنی، مکتب سلیمانی» با هدف زنده نگه داشتن یاد و نام این شهید بزرگوار برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • همایش تجلیل و تکریم شوراهای اسلامی شهرستان قشم
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • حضور فعالان اقتصادی ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)