Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام محمدی گفت: حضور فعال و جدی در فضای مجازی امری مهم است، پنج سال پیش ما در سطح فضای مجازی کار کردیم اما کم است و نیازمند فعالیت جهانی هستیم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام علی محمدی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در جمع بندی جلسه هم اندیشی جامعه قرآنی در خصوص مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهپری اسلامی ایران که در هتل ارم برگزار شد با اشاره به اینکه در یک نظرسنجی بین قرآن و اهل بیت بیت(ع) شاهد تمایل ۵۳درصد مردم به سوی اهل بیت(ع) بودیم اظهار داشت: بین محافل قرآنی و محافل اهل بیت(ع) باید فاصله کمتر شود در حالی که این دو در کنار هم هستند و اول قرآن و سپس عترت را باید درنظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ما اگر بخواهیم از رسالت پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) دفاع کنیم باید قرآن کریم را ابتدا تقویت کنیم، ما اگر بخواهیم در عصر انقلاب قرآنی خوب عمل کنیم باید اهداف انقلابی و مجاهدانه را در پیش بگیریم، اقدامات هم جانبه و قیام مجاهدانه باید در این راستا انجام شود.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: ما باید یک کارگروه از بین جمع امروز انتخاب کنیم تا انتقادات و پیشنهادات عملی شود، زیرا بسیای از انتقادات و پیشنهادات خام است و باید یک کارگروه این امر را از جهات موافق و مخالف بررسی کند.

حجت الاسلام محمدی یادآور شد: بحث اطلاع رسانی و تشریح مسابقات قرآنی در سطح پایینی است، همچنین مخاطب نیز موضوع مهمی است که باید اهتمام بیشتری به آن داشته باشیم، سرباز، قشر جوان و حتی خانه دار همه مخاطب هستند که ما مسئولیت سنگینی در خصوص آنها داریم.

وی افزود: مسابقات حوزه و بانوان عمر دو ساله دارد و نباید توقع زیادی از آنها داشت اما مسابقات آقایان سی و پنج دوره برگزار می شود پس ما در این راستا مسئول هستیم، ضمنا حضور فعال و جدی در فضای مجازی امری مهم است، پنج سال پیش ما در سطح فضای مجازی کار کردیم اما کم است و نیازمند فعالیت جهانی هستیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ما از ستاد عالی انتظار داریم چون پل ارتباطی بین سازمان قرآنی و جامعه قرآنی است، ممکن است در جایی افراط و تفریط دیده شود اما ما تا به حال اجازه ندادیم تفکر یا جناح خاصی وارد مسابقات بشود اما سیاست کلی نظام در مورد قرآن باید اجرایی شود.

حجت الاسلام محمدی ابراز داشت: مسابقات قرآنی بی جهت و بی اهمیت نیست و مشکل اصلی ما عمل نکردن به قرآن است اگر ما اینگونه عمل نکنیم بین مسابقات ما با مالزی و غیره فرقی نمی کند.

وی خاطرنشان کرد: نقد عالمانه و دلسوزانه را مورد استقبال قرار می دهیم، ما در برخی برنامه های تلویزیونی و رادیوی شاهد نقد غیرمنصفانه بودیم که بعدا مورد اصلاح قرار گرفت، جامعه قرآنی شجاعت به خرج بدهد و پای کار بیاید تا در یک جلسه خاص مطالبات یکدیگر را بیان کنیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان گفت: جامعه قرآنی و بزرگان قرآنی در سطح کشور نقدها را بشنونند زیرا برخی انتقاداها نیاز به پاسخ دارد و برخی هم برای ارتقا و کمال جامعه قرآنی نیاز است.
 

پایان پیام/523

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران برجام کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد دولت ماه رمضان کانون های مساجد مصلی خروج آمریکا از برجام ترامپ و برجام مسابقات بین المللی قرآن حجت الاسلام محمدی سازمان اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود