Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوگل ادوردز ، تبلیغات در صفحات کلیکی ایرانی ، تبلیغات بنری و نام های متفاوتی از این دست که در هنگام انتخاب یک روش تبلیغات اینترنتی با آن ها مواجه میشوید. مشاوران شرکت های تبلیغاتی هم با آب و تاب فراوان از مزایای استفاده از این روش ها میگویند به نوعی که نمیتوانید تصمیم بگیرید که کدام روش میتواند برای وبسایت شما بهترین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حالت از خودتان میپرسید که کدام روش می‌تواند بهترین باشد؟

در این مقاله میخواهیم به نکات ریزی در این روش های تبلیغاتی اشاره کنیم تا شاید بتواند گره گشای سردرگمی شما برای انتخاب شیوه تبلیغاتی مناسب باشد.

تبلیغات کلیکی در وب سایت های گوناگون ایرانی

شرکت های تبلیغاتی مجری تبلیغات کلیکی در وبسایت های ایرانی معمولا از شما میخواهند پنل خود را به مبلغ مشخصی شارژ نمایید تا بنر شما را در وبسایت های پربازدید به نمایش بگذارند و معمولا چیزی درباره نوع وبسایت ها مطرح نمی‌کنند.

 وب سایت های پر پازدید ایرانی هر کدام دارای سیاست های خاص خود در انتشار اطلاعات هستند. برخی از آن ها اخبار و اطلاعات خود را تنها در یک دسته خاص منتشر می‌کنند و برخی هر نوع اطلاعاتی را بدون هیچ ممنوعیتی منتشر می‌کنند. اینکه تبلیغات شما قرار است در کدام وبسایت قرار بگیرد و همنشین چه مضامینی شود خود یکطرف قصه است و اینکه قرار است چه مخاطبینی تبلیغات شما را ببینند طرف دیگر قصه.

متاسفانه یکی از معایب این روش تبلیغاتی این است که نمایش تبلیغات به جامعه هدف تاثیر پذیر سخت میشود. زیرا معلوم نیست که آیا همه مخاطبین این گونه وبسایت ها میتوانند جزو جامعه هدف شما باشند یا خیر؟!

کلیک های تقلبی بلای جان تبلیغات کلیکی

اینکه تبلیغات کلیکی در وبسایت های ایرانی مفید هستند عاملی انکار ناپذیر است. تبلیغ از هر نوعش میتواند تاثیر گذار و مفید باشد اما هدف ما از نگارش این مقاله معرفی تاثیرگزارترین و بهینه ترین روش تبلیغاتی است. لذا سعی میکنیم از بخش تاریک قضیه هم نگاهی به این روش های تبلیغاتی داشته باشیم.

متاسفانه برخی از وب سایت های پربازدید اقدام به ایجاد بازدید غیرواقعی و به اصطلاح fake ID میکنند. در واقع با روش های کلک آمیز آمار بازدید صفحه خود را توسط ربات و یا بازدید کننده های غیر واقعی بالا میبرند در این بین بنرهای شما هم با دریافت کلیک های غیر واقعی روبرو میشوند. این کلیک ها موجب کاهش اعتبار حساب شما میشوند بدون اینکه هیچ سودی برای شما به ارمغان آورده باشند!

شفافیت در تبلیغات کلیکی و تبلیغات گوگل

تبلیغات کلیکی در وب سایت های ایرانی همیشه با عدم شفافیت و در برخی مواقع کلک های بسیار همراه است. به نوعی که علاقه مندان بعد از یک یا دو دفعه استفاده کم کم اعتماد خود را به تبلیغات اینترنتی از دست میدهند و سعی میکنند به شیوه های دیگر تبلیغاتی روی بیاورند. اما در تبلیغات گوگل یا همان گوگل ادوردز میتوانید لیست کامل کلیه فعالیت های انجام شده را دریافت کنید. جزء به جزء فعالیت ها در این لیست درج شده و میتوانید بازخورد تبلیغات خود را عینا مشاهده کنید.

ارائه اطلاعات و جزئیات از جزییات آگهی تبلیغاتی

جزییات قابل نمایش در گزارش فعالیت های وب سایت های تبلیغات کیلیکی بسیار اندک و در واقع کلی است. شما در گزارش فعالیت یک وبسایت تبلیغات کیلیکی میتوانید اطلاعاتی از قبیل آمار کلیک های روزانه، تعداد نمایش و CTR برای هر یک از کمپین ها دریافت کنید.

حال در تبلیغات گوگل این اطلاعات کاملا متفاوت و جزئی تر هستند به نوعی که شما دقیقا میتوانید بدانید هر مشتری با جستجوی چه کلمه ای به شما رسیده است. چند درصد از مشتریانتان به کدام کلمه واکنش بیشتری نشان داده اند و ... شما حتی میتوانید بازه جغرافیایی مشتریانتان و یا حتی اطلاعات بسیار بیشتری را در تبلیغات گوگل ادوردز پیدا کنید و خیالتان کاملا راحت باشد که هیچ کدام از کلیک ها فیک یا تقلبی نیستند.

معرفی شرکت معتبر تبلیغات در گوگل: پارس ادوردز

شرکت پارس ادوردز به صورت تخصصی در زمینه نمایش تبلیغات مدیریت شده و بهینه در گوگل فعالیت می‌کند. پارس ادوردز با دارا بودن کارشناسان مجرب و متخصص در زمینه گوگل ادوردز که هر یک به صورت شخصی پارتنر رسمی گوگل ادوردز هستند، می‌تواند به شما در راه اندازی اکانت گوگل ادوردز و مدیریت بهینه آن مشاوره دهند. همچنین پارس ادوردز به انتشار مقالات تخصصی در زمینه گوگل ادوردز می‌پردازد، که می‌توانید به صورت رایگان آنها را دانلود و مشاهده کنید.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۱۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد

ایتنا - گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود برای اپلیکیشن تماس اندروید، ایموجی صوتی را برای برخی از کاربران فعال کرد.
شرکت گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود، قابلیت عجیبی را برای برخی کاربران فعال کرده که ایموجی‌های صوتی نام دارد. این قابلیت در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «شما می‌توانید احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل تنها از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

درواقع وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

طریقه فعال کردن این قابلیت برای کاربران اندروید اینگونه است که ابتدا وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی می‌شوید یا در صفحه اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) می‌زنیذ تا گزینه ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه «ایموجی صوتی» در صفحه اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

گوگل برای جلوگیری از پخش پشت سر هم صداها با ایجاد فاصله کوتاهی بین ارسال این ایموجی‌ها محدودیتی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته است. 

در حال حاضر کمپانی گوگل آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل را در کانال بتا (نسخه ۱۲۸) دردسترس قرار داده تا برخی کاربران از آن استفاده کنند اما احتمالاً در هفته‌های آینده تمام کاربران امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • خبر تلخ برای فیلم بازها؛ وبسایت Subscene به زودی تعطیل می‌شود
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد