Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  یخکشی مدیرعامل منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه تامین آب از سد‌ها برای بخش کشاورزی و آب آشامیدنی در برنامه سازمان جهاد کشاورزی است گفت: نبود اعتبار کافی و تجهیز منابع آبی از اجرای طرح‌های کشاورزی در بخش آب‌های زیرزمینی است.

وی افزود: ۷۰ درصد منابع آبی دربخش کشاورزی از آب سطحی و ۳۰ درصد از منابع زیر زمینی تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یخکشی با بیان اینکه این استان بیشترین سد لاستیکی کشور را داراست گفت: ۵ سد لاستیکی در حال اجرا و ۴ سد در حال بهره برداری و ۲ سد در شهر‌های محدود احداث شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران سد سازی را به عنوان یکی از راهکار‌های استفاده ازظرفیت‌های آب‌های سطحی درمازندران برشمرد و افزود: با طولانی شدن و زمانبرشدن ساخت سد‌ها این فرصت در حال دست رفتن است، ساخت سد‌های استان به عنوان زیرساخت مهم در زمینه مهار آب‌های سطحی است.

وی ذخیره سازی آب در پشت سد‌های استان در حال حاضر را ۱۱۴ میلیون مترمکعب بیان کرد و گفت: ذخیره سازی آب در سد‌های استان امسال ۲۸۷ میلیون متر مکعب است که در مقایسه با سال گذشته ۴۸ درصد کاهش یافته است.

یخکشی افزود: میزان بارندگی استان از اول مهر ۹۶ تا ۱۲ فروردین ۹۷ نسبت به دوره شاخص ۱۲ درصد کاهش داشته است.
مازندران با داشتن ۲۱۳ هزارهکتار زمین‌های شالیزاری و تولید ۸۰۰ هزارتن برنج سفید ۴۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند.
انتهای پیام/آ

سد‌های لاستیکی راهی برای مهار روان آب‌ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم