Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس پاپی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، در مورد آخرین وضعیت پیگیری احیای وزارت بازرگانی خاطرنشان کرد: هفته گذشته طی جلسه مشترکی که در کمیسیون مشترک تفکیک وزارتخانه‌ها در مجلس داشتیم، کلاً تفکیک وزارت بازرگانی و چند وزارتخانه دیگر رد شد.

وی اضافه کرد: طبق قانون باید این گزارش در صحن مجلس قرائت شود و نمایندگان در آنجا تصمیم بگیرند که گزارش را بپذیرند یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی خطاب به آنهایی که به دنبال احیای وزارت بازرگانی هستند، گفت: اگر واقعاً دغدغه تجارت را دارید، مشکلی نیست، بیایید وزارت توسعه صادرات را شکل بدهید و ما هم از آن پشتیبانی می‌کنیم، اما احیای وزارت بازرگانی چیزی جز دامن زدن به واردات نیست.

به گزارش فارس، طی سه سال اخیر به عناوین مختلف برخی فعالان وارداتی به دنبال تفکیک وظایف بازرگانی از وزارت صنعت‌، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی هستند؛ چراکه این‌گونه عنوان می‌کنند که بخش بازرگانی در این وزارتخانه‌ها مظلوم واقع شده است.

بعد از اجرای قانون تمرکز وظایف، مسئولیت تنظیم بازار و صدور مجوز واردات کالاهای اساسی از وزارت بازرگانی سابق به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور

علیرضا جیلان اظهار داشت: نمد کاربرد‌های زیادی در زندگی روزمره دارد که یکی از مهم‌ترین این کاربرد‌ها به‌عنوان زیرانداز است.

وی افزود: همچنین از نمد در صنایع دیگر مانند پزشکی، هوا و فضا، خودرو، پوشاک و مصنوعات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استفاده می‌شود.

جیلان تولیدات نمدی را به‌عنوان محصول صادرات‌محور اعلام و اضافه کرد: قرارگیری این محصول در زنجیره ارزش، زمینه‌های ارتقای شهرکرد، شهر ملی نمد به شهر جهانی نمد را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به صادرات نمد چهارمحال و بختیاری به کشور‌های خارجی، یادآور شد: با احیای هنر نمدمالی می‌توان آن را به یک کالای صادرات‌محور تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید

ضرورت جهانی شدن شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در دستورکار دولتمردان

جیلان بیان داشت: برای احیای صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی به آموزش تخصصی نیاز است.

وی گفت: استادان نمدمالی هم‌اکنون هنر خود را به‌صورت سینه‌به‌سینه به شاگردان آموزش می‌دهند، اما باید این هنر به‌صورت دانشگاهی آموزش داده شود.

جیلان تأکید کرد: همچنین می‌توان هنر نمدمالی را از طریق مراکز فنی‌وحرفه‌ای به علاقه‌مندان آموزش داد.

وی ادامه داد: یکی از ضرورت‌ها برای ارتقای شهرکرد به شهر جهانی نمد استفاده از نمادسازی‌ها بوده که در این زمینه با شهرداری توافق‌هایی برای نمادسازی در کوی نمدمالان شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی