Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@16:59:14 GMT

جای خالی ایران در بزرگترین نمایشگاه صنایع دستی اروپا

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۳۲۸۷

جای خالی ایران در بزرگترین نمایشگاه صنایع دستی اروپا

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه Foire de Paris که در نوع خود یکی از بزرگ ترین نمایشگاه ها از نوع خود در اروپا محسوب می شود ۲۷ اپریل تا ۸ می در مرکز نمایشگاههای پاریس در کشور فرانسه  برپا شد این رویداد جزو قدیمی ترین نمایشگاههای جهان است که تا کنون ۱۱۴ دوره از برگزاری آن می گذرد.

این برنامه طی سالها تغییر ماهیت داده و یا تغییر نام پیدا کرده بود تا اینکه در دوره های اخیر هر کدام از بخش ها که زمانی جدا از هم در هر گوشه ای از شهر برپا می شد، تجمیع شده و حالا در مرکز نمایشگاههای شهر میزبان بازدیدکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازدیدکنندگانی که یا فرانسوی ها هستند و یا گردشگرانی که می دانند در این تاریخ چنین رویدادی برپا می شود و از این نمایشگاه دیدن می کنند.

در این نمایشگاه از شیرمرغ تا جان آدمیزاد را می توان پیدا کرد از صنایع دستی و سوغات بیش از ۵۰ کشور تا ارائه و معرفی محصولات و تجهیزات خانه داری، اسباب بازی، آشپزخانه و دکوراسیون، غذا و نوشیدنی، پوشاک و ... . می توان در این نمایشگاه به سالنی رفت که در آن غذای کشورهای مختلف فروخته می شود و بعد از آن به سراغ خرید عطر رفت اما در کنارش سری هم به بازار صنایع دستی کشورها زد و با سوغات آنها آشنا شد و خریداری کرد. می توان با شرکت های بزرگ تجاری در زمینه دکوراسیون و تجهیزات هتلی و خانه داری آشنا شد و همان جا سفارش های بزرگ داد و یا اینکه به عنوان بازدیدکننده خریدهای کوچک تر انجام داد. 

امسال هم همین اتفاق برای نمایشگاه سال ۲۰۱۸ افتاد در این بازار و یا نمایشگاه که سالنهای متعددی از مرکز نمایشگاههای پاریس را به خود برای ۱۲ روز اختصاص داد علاوه بر شرکت های فرانسوی امسال میزبان ۵۰ کشور از نقاط مختلف جهان از جمله روسیه، ویتنام، چین، الجزایر، مراکش،لهستان، چک و ... حضور پیدا کرده بودند. هر یک از این غرفه داران با حمایت های دولتی و یا شخصی به این نمایشگاه آمده بودند به عنوان مثال الجزایر با ۵۰۰ مترمکعب فضا در این نمایشگاه حضور پیدا کرده و هزینه های غرفه ها را نیز خودش تامین کرده بود. مراکش نیز با در اختیار داشتن ۳۰۰ متر فضا دومین کشوری بود که فضای بیشتری را به خودشان اختصاص داده بودند. هزینه هر غرفه و پاویون در این نمایشگاه به میزان مساحت در نظر گرفته به غرفه ها و سالن نمایشگاه و موارد دیگر بستگی دارد و قیمت آن تفاوت داشت.

در میان همه غرفه های کشورهای جهان که در این برنامه حضور داشتند جای ایران خالی بود. ایران در این برنامه هیچ سالی جایگاهی ندارد آن هم با وجود ظرفیت و توانایی بالایی که در حوزه صنایع دستی و سوغات دارد. چون ایران هیچ گاه اعلام نیاز نکرده که باید در این نمایشگاه بزرگ اروپایی حضور داشته باشد. 

با این وجود اما در میان غرفه هایی که مربوط به بخش سوغات و صنایع دستی هست یکی دو غرفه کوچک را می توان به سختی پیدا کرد که توسط برخی از هنرمندان ایرانی مقیم فرانسه برپا شده تا محصولات خودشان را معرفی و عرضه کنند. مرضیه دادخواه یکی از این فروشندگان صنایع دستی است که در این برنامه به صورت شخصی، صنایع دستی ایرانی می فروخت او به خبرنگار مهر می گوید: بسیاری از کشورها غرفه های بزرگی دارند و به خصوص محصولاتشان را با حمایت دولت آن کشور عرضه می کنند اما از ایران کسی حضور پیدا نمی کند مگر من و یک هنرمند دیگر که چون مقیم پاریس هستیم و از میزان اهمیت و زمان برپایی این نمایشگاه آگاه هستیم اقدام به شرکت در نمایشگاه می کنیم. وگرنه از طرف سازمان میراث فرهنگی حمایتی نمی شویم من این موضوع را بارها به معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی گفته ام اما نتیجه ای نگرفته ام. من معتقدم که باید ایران در این نمایشگاه حضور داشته باشد چون سوغات و صنایع دستی متنوعی در کشورمان داریم. 

او می گوید: من با هزینه شخصی در این نمایشگاه توانسته ام یک غرفه کوچک داشته باشم از حضورم هم راضی هستم چون مشتری های زیادی به سراغم می آیند و حضور در این نمایشگاه تبلیغ برای کارم محسوب می شود.

دادخواه ادامه می دهد: با حدود ۷ هنرمند صنایع دستی در ایران کار می کنم که سرامیک سفال خاتم و ... برایم از ایران به فرانسه می فرستند اما فرانسوی ها بیشتر از سرامیک استقبال می کنند به همین دلیل بیشترین فروش من چه در مغازه ای که به صنایع دستی  ایرانی در پاریس اختصاص داده ام و چه در این نمایشگاه، سرامیک است. 

مرضیه دادخواه یک سال در این نمایشگاه عنوان بهترین غرفه را هم کسب کرد به این دلیل که توانسته بود در کمترین فضا بهترین صنایع دستی را به خوبی معرفی کند. او لوح تقدیرش را نیز همچنان در غرفه به نمایش می گذارد. 

در نمایشگاه Foire de Paris رقابت برای عرضه و معرفی محصولات هر یک  از کشورها زیاد است به خصوص در بخش سوغات و صنایع دستی که هر کشوری سعی می کند بیشترین محضولات را عرضه کند در این میان اما طراحی غرفه ها چندان پیچیده نیست و کشورها بابت طراحی غرفه هزینه زیادی نمی کنند چون مخاطب این نمایشگاه مردم عادی هستند. مردمی که باید برای ورود به این نمایشگاه ورودیه نیز پرداخت کنند. این مردم می دانند که اگر به این نمایشگاه بروند هر جنس و کالایی را به ارزان ترین قیمت خریداری می کنند.

کد خبر 4296180 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: پاریس فرانسه نمایشگاه نمایشگاه کتاب تهران کتاب و کتابخوانی ادبیات مصلی ترجمه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازار نشر مصلی تهران ادبیات جهان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی کتاب همایون امیرزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان| روز «دخترانه» در قصر «دارالامان»

بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در افغانستان میزبان یک رویداد ویژه بود، روزی که هزاران زن و دختر در قصر دارالامان حضور یافتند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نخستین بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل شاهد رویدادهای ویژه‌ای بوده است، از بازدید مقامات مختلف داخلی و خارجی گرفته تا برگزاری جشن تکلیف دخترانه و حضور قاریان بین‌المللی از ایران که جلوه‌ای از همدلی دو کشور بود.

همچنین در تازه ترین رویداد، این نمایشگاه بزرگ شاهد روزی بود که هزاران زن و دختر با حضور در قصر دارالامان از غرفه‌های مختلف بازدید کردند.

نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، عصر چهارشنبه (12 اردیبهشت 1403) با حضور فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه و شماری از مقام‌های حکومتی و برخی شخصیت‌های خارجی در کابل گشایش یافت.

میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابلگشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • افغانستان| روز «دخترانه» در قصر «دارالامان»
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس