Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: معماری ترکیبی از زیبایی بصری و آرامش روح و روان است و دانشجویان باید با نگاهی هنرمندانه در این راه گام بردارند و برای خلق آثاری ماندگار بر این هنر مسلط شوند.     به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد آذین، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در مراسم گرامیداشت شیخ بهایی و روز معمار در واحد اصفهان گفت: فلسفه وجودی دانشگاه و اساس و پایه هر فعالیتی در دانشگاه حول محور واژه فاخر دانشجو است و هر آنچه در دانشگاه وجود دارد به یمن وجود دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آذین افزود: هر حرف از واژه «معماری» خود کلامی را در بر می‌گیرد و می‌توان در یک برداشت گفت؛ «م» یعنی مهندسی، «ع» به معنای عالی، «م» دیگر مدیریت، «ا» نیز آرمانی، «ر» نشانه روح و روان و «ی» یعنی یک محل که در مجموع می‌شود «مهندسی عالی و مدیریت آرمانی روح و روان یک محل   دبیر هیأت امنای استان اصفهان اظهار کرد: در گذشته افراد آگاه و محل رجوع در زمینه‌های مختلف را حکیم، شیخ و علامه می‌نامیدند، اما شیخ بهایی که روز معمار به واسطه نام و توانمندی‌های او نامگذاری شده شاعر، ادیب، حکیم، علامه و ترکیبی از واژه‌های بزرگ بوده و ما اصفهانی‌ها مفتخریم که بخشی از شاهکار‌های معماری اصفهان بدست شیخ بهایی بنا شده است.   وی با توجه به آثار شیخ بهایی خاطرنشان کرد: وقتی به آثار شیخ بهایی می‌نگریم به صلابت، زیبایی، خلاقیت، استمرار و پایداری می‌رسیم و هنوز پس از گذشت سال‌ها آثار شیخ بهایی در دوران معماری مدرن از جایگاه والایی برخوردار است.   این مسئول افزود: آثار شیخ بهایی و هنر معماری ایران اسلامی مصداق تکرار دوست داشتنی است که بار‌ها از دیدنش لذت برده و از تکثر و تنوع رنگ‌ها برخوردار است و، چون شیخ بهایی شناخت دقیقی از مصالح داشت در ساخت بنا‌ها از تبحر و دقت بسیار بالایی برخوردار بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) گفت: آثار معماری اسلامی ایرانی هر بیننده‌ای را وادار به تفکر و خردورزی کرده و آثار شیخ بهایی به عنوان نمونه‌ای از معماری اسلامی ایرانی سرشار از حکمت، آینده نگری، خضوع و خشوع است.   آذین تصریح کرد: رمز ماندگاری هر تمدنی این است که علم و هنر بومی در خدمت دین، مذهب و فرهنگ باشد و چشم امید ما به شما دانشجویانی است که در دانشگاه‌های برجسته‌ای همچون واحد اصفهان تحصیل کرده و به دنبال خلق آثاری باشید که هویت اسلامی و ایرانی در آن مانا، پایدار و ماندگار باشد.


در این مراسم که با حضور برخی مسئولان شهرداری و سازمان نظام مهندسی و مسکن و شهرسازی اصفهان برگزار شده بود، از استادان معماری و دانشجویان برتر این رشته تجلیل و قدردانی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی هنر و معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: آیین نقاره‌زنی در اردبیل به عنوان آیین سنتی و مذهبی احیا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، امیر رجبی عصر پنجشنبه در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.

وی به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و گفت: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

رجبی از حضور چهار ناشر از استان در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و اضافه کرد: برخی ناشران و فعالان حوزه چاپ و نشر استان به دلیل برخی مشکلات اقتصادی امسال موفق به ثبت‌نام در نمایشگاه کتاب تهران نشدند و برای حضور فعال در سال‌های آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: ناشران استان با وجود اینکه مشکلات و نارسایی‌های اقتصادی دارند، با عشق و علاقه و انرژی مضاعف برای توسعه فرهنگی استان گام‌های جدی را برداشته و در این راستا پیشگام عمل می‌کنند.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل
  • معرفی جزییات برنامه های هفته فرهنگی اصفهان
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • سخنگوی شورای شهر: باید به نمای خانه ها دقت بیشتری شود | معماری خیلی از ساختمان ها در شان شهر ایرانی اسلامی نیست
  • توجه ویژه به معماری ایرانی_اسلامی در شهر تهران
  • فلورانس رنسانسی؛ خواهر ایتالیایی اصفهان + عکس
  • فلورانس رنسانسی؛ خواهر ایتالیایی اصفهان